Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #615561   mcdee
 27 Vas 2015 21:54
mcdee rašė:As irgi su panasiom bedom kovoju :grin:
Zmonos masinai, kazkas uzia ( is galo pagal klausa). Pirmas itarimas, aisku, krito ant rato guolio...pralekiau, uzia smarkiausiai nuo 40-60m/h (kas normaliais matvimo vienetais butu apie 60-90km/h), galvoju guoliui chana...dar pabandiziau per ziedus didesnius duot apkrovos vienai ar kitai pusei, kad jau garantuotai "isgirst", bet skirtumo jokio...grizes namo paskeliau abi puses atskirai, sukiojau ratus, klibinau - jokio laisvumo, jokio pasipriesinimo is pacio rato...pastebejau, kad kaladeles lieciasi prie disko, bet tas neturetu tokio garso kelt vaziuojant. Treciadieniui rezervavau servize laika, pabandys surast kame beda. Padangas atmeciau, nes jau pora metu vazineja ir tokio garso nebuvo. Vakar, pasikalbejau su protingais zmonem, tai tie sako gali but kaladeliu nusidevejimo indikatorius :shock: bet jau viena kart jis man cype visai kitu garsu..
Taip kad su kieviena masina vis savos bedos...geriausiai turet valdiska :ruko
Update'as:
treciadieni pabuvojo servize, pirmieji mano itarimai pasitvirtino - galinio rato guolis. Guolis pakeistas, MOT (angl. technikine) praeita, bolidas toliau rieda ''plot
 #615622   marenas
 28 Vas 2015 13:15
Hiebrike nusipirkau vaziuojancia nelaime Ford Mondeo 3 guoli keiciau,gale traukes keiciau ,pusasi keiciau,dar reik koloniele keist nes jauciasi strigimas kaip kad uzgnyptu .is isvaizdos nesupuvus,daug vietos.variklis dizelis tai dohlas 85kv bet pirma pavara isvis netraukia,paskui idomei garsei grynas traktorius,sake visos jos tokios bukos turbinos ju.pasata savo uzminu 81kv jis ir eina ,o ten turbina cirskia idomei,nafig.trasoi smagei vaziuojas.gyvenau sau smagei ir ras nusipirkau forda ir viskas apsiverte aukstin.eh mano mielasis delfinas pasaciokus zmogaus ir zvejo draugas,antra toki baigiu nuvaziniet jokiu problem.tokiu jau geru nebegamina,gamina suda penkiems metams.
koks velnes man sove i galva ta forda pirkt ryja kaip kvatro o vaziuoji tik su vienu ratu.o jai kas sakys kad ford mondeo gut,tas nezino kas yra taupumas kuro,ir masinos nebirimas.apdaila ir muzonas geras forde tik tai,esu nevilti :grin:
 #615630   Aqua v.
 28 Vas 2015 14:32
Marenai, valciu sakei turi ne viena, specializuotu tsakant ;-)
Zvejas matos 'neatsitiktinis', tai ir auto zvejybai gerai butu ne 'mondeo' :)
Ta prasme 'mondeo' (prame ir 'audzi', ir bnv) gerai seima i marketa nuvezt, kitam pries mergas duslerka pavizgint :grin: ,
o va i zvejyba tai tik '4wd', tegul paprastute, nebrungi, pseudo 4 :grin: , bet vis ne '1varomas' :grin:
Ir tada su '4wd', ypac jei bus tikrai zvejybine (ta prasme negaila i purva ir per krumus), tiek LT pamatysi, kad nustebsi, kodel i 'norge' nesinori :-D
 #615631   nerjus
 28 Vas 2015 14:42
Pradejus gaudyt upetakius tai ir 4wd beveik neuztenka dasigaut iki vietos tokiu metu laiku :D malunsparnio kokio reiktu... O ka cia apie mondeo jau kalbet
 #615679   Wytux
 28 Vas 2015 20:51
Marenas ne koks murzius kad po purvynus/pelkynus vazinetu - ans kaip skridzas- konfortiskai jachta prieplaukoj nusileidzia ir kur reikia daplaukia :ruko
 #615947   turgis
 02 Kov 2015 10:35
marenas rašė:Hiebrike nusipirkau vaziuojancia nelaime Ford Mondeo 3 guoli keiciau,gale traukes keiciau ,pusasi keiciau,dar reik koloniele keist nes jauciasi strigimas kaip kad uzgnyptu .is isvaizdos nesupuvus,daug vietos.variklis dizelis tai dohlas 85kv bet pirma pavara isvis netraukia,paskui idomei garsei grynas traktorius,sake visos jos tokios bukos turbinos ju.pasata savo uzminu 81kv jis ir eina ,o ten turbina cirskia idomei,nafig.trasoi smagei vaziuojas.gyvenau sau smagei ir ras nusipirkau forda ir viskas apsiverte aukstin.eh mano mielasis delfinas pasaciokus zmogaus ir zvejo draugas,antra toki baigiu nuvaziniet jokiu problem.tokiu jau geru nebegamina,gamina suda penkiems metams.
koks velnes man sove i galva ta forda pirkt ryja kaip kvatro o vaziuoji tik su vienu ratu.o jai kas sakys kad ford mondeo gut,tas nezino kas yra taupumas kuro,ir masinos nebirimas.apdaila ir muzonas geras forde tik tai,esu nevilti :grin:
Neskubek keisti vairo koloneles. Strigimas greiciausiai ten nuo vairolazdes kryzmes. Kryzme greiciausiai bus 15x40 jei ieskosi pats nusipirkt tokia.
 #616956   marenas
 06 Kov 2015 18:24
Pasatas ir yra pasatas .kad mano galva sugraxint db atgal priies fordo pirkima.tai be kalbu imcisu 4varoma.nebent nandysiu prastumt bet jau krisiu i kabala ant tryju stuku litu laisvai.kiek asbijojau tu naujasniu masinu.taip ir gavosi .priburiau sau/bendradarbis audi 6kvatro 97m pasieme sumokiejo 10000lt ir varinieja sau atsiputes.visi sako brangei.bet uz tokia auto megaila tiek mokiet ir kuro vidurkis 7 o mano fordas 10kaskas jam ten negerai.tai db neislendu is forumo fordu.skupas moka dvigubai.aisku auto tai loterija
 #616984   kamstis
 06 Kov 2015 20:45
Pries perkant,forumus reikejo skaityt.Pazystamas turi mondeo,tai kai vienas vaziuoja,tai sko kad 7ltr ima dyzelio,kai kartu vaziuojam 10ltr. tai as ir mastau,negi cia as taip itakoju tas kuro sanaudas?
 #617022   vava
 07 Kov 2015 03:58
ir visos masinos bus blogos, jei forumo veido senoo atgal negrazinsim
 #617028   marenas
 07 Kov 2015 08:53
kamstis rašė:Pries perkant,forumus reikejo skaityt.Pazystamas turi mondeo,tai kai vienas vaziuoja,tai sko kad 7ltr ima dyzelio,kai kartu vaziuojam 10ltr. tai as ir mastau,negi cia as taip itakoju tas kuro sanaudas?
na galvujau kad visos tos naujesnes tokios jau su bedom,tad pirkau pigesne galvojau susitvarkisiu ir bus ledas,o cia pasirodo neimanoma,bet dar ranku nenuleisiu.seip salonas grazus ir masinike erdvi,kad netraukia mieste tai man dzin nes jau nebejauniklis ir adrenalina pasiimu is zvejybos.bet uz tas kuro sanaudas laisvai su kvatro vazinieciau.
vaziuosiu i kaima ziuriesiu trasoi kiek,reiks zarnas perziuriet gal skylute kokia yra.ir ryja
 #617091   Wytux
 07 Kov 2015 19:17
marenas rašė:....,tad pirkau pigesne galvojau susitvarkisiu ir bus ledas...
turbut didziausia klaida kokia galima padaryt.
 #617107   krioklis
 07 Kov 2015 20:06
marenas rašė:
kamstis rašė:Pries perkant,forumus reikejo skaityt.Pazystamas turi mondeo,tai kai vienas vaziuoja,tai sko kad 7ltr ima dyzelio,kai kartu vaziuojam 10ltr. tai as ir mastau,negi cia as taip itakoju tas kuro sanaudas?
na galvujau kad visos tos naujesnes tokios jau su bedom,tad pirkau pigesne galvojau susitvarkisiu ir bus ledas,o cia pasirodo neimanoma,bet dar ranku nenuleisiu.seip salonas grazus ir masinike erdvi,kad netraukia mieste tai man dzin nes jau nebejauniklis ir adrenalina pasiimu is zvejybos.bet uz tas kuro sanaudas laisvai su kvatro vazinieciau.
vaziuosiu i kaima ziuriesiu trasoi kiek,reiks zarnas perziuriet gal skylute kokia yra.ir ryja
Sakai su kvatro laisvai, na mano subarikas dabar ziema mieste laisvai apie 15 ltr. benzino :superšokas
 #617155   Slovak
 08 Kov 2015 02:18
Wytux rašė:
marenas rašė:....,tad pirkau pigesne galvojau susitvarkisiu ir bus ledas...
turbut didziausia klaida kokia galima padaryt.
tai kaip suprantu, Marenas ne pigiausia is fordu ieskojo, o is panasaus modelio skirtingu gamintoju ...
Ne manau kad cia klaida, klaida ieskoti info apie modeli po pirkimo ...
 #617172   krioklis
 08 Kov 2015 12:06
Geriausias automobilis yra naujas su gamintojo garantija, visa kita loterija :!:
 #617191   nerjus
 08 Kov 2015 14:33
Vakar vaziuojant is zvejybos zvirkeliu greitis buvo 80-90 kylu i kalniuka ant kurio kelias matosi tik uzkilus patekau i tokias duobes lyg butu GRADu issprogdinta nespejau nei pristabdyt jau nieko..pravaziavus uzsidege stabdziu lempute skydelyje( raudonas sauktukas tokiam kaip apskritime) ir stabdziai beveik dingo stabdo prie galo tik ispaudus..skyscio norma..idomu kas gali but?
 #617245   valytojas
 08 Kov 2015 19:30
Garso stabdant kaip metalas i metala nera?
Panasiai buvo:
a) kaladele iskritusi;
b) priekinis diskas per vedinimo skyles atitrukes (ratas sukasi o diskas stovi vietoje suspaustas tarp kaladeliu, per duobes atitrukdavo baisiai bildedavo ant didesnio greicio).
 #617248   Slovak
 08 Kov 2015 19:46
krioklis rašė:Geriausias automobilis yra naujas su gamintojo garantija, visa kita loterija :!:
ne visi gali sau leisti nauja, pradekime nuo sito ...
 #617306   nerjus
 08 Kov 2015 22:41
valytojas rašė:Garso stabdant kaip metalas i metala nera?
Panasiai buvo:
a) kaladele iskritusi;
b) priekinis diskas per vedinimo skyles atitrukes (ratas sukasi o diskas stovi vietoje suspaustas tarp kaladeliu, per duobes atitrukdavo baisiai bildedavo ant didesnio greicio).
jei diskas atitrukes tai pedalas vistiek iki galo nenusispaustu manau..
 #618108   marenas
 12 Kov 2015 20:25
krioklis rašė:
marenas rašė:
Sakai su kvatro laisvai, na mano subarikas dabar ziema mieste laisvai apie 15 ltr. benzino :superšokas
na audine kvatrine 97m seske vidurkis 6l cia zmogus vaziavo slidiniet pilna pakrauta ,nespaudziant trasoi i cekoslovakija vaziavo.mieste jai paspaudus 10 gal rys,o bekele jinai eina neprasciau kaip subarikas,net jotubei yra kaip subarika nutempia.tas zmogelis medzioja ir apie kvatrines nusimano tad ir pasieme viena patvariausiu ir trasoi gerai leke.db gailiosi kad tokios nenusipirkau,sena bet gera.
savo forda nuvariau i dyzeliu serviza pradejo dyzelis varit i karteri.tikiosi purkstukai.gal ir kuro maziau rys kai sutvarkis.tada bus okei kad ir su vienu varomu ratu :grin: .arba i svalke atiduosiu .
klause kaskas koki forda,Ford mondeo 2002m dtti mehaninei purkstukai.ju kainos daugiausei 6gabalai litais.
galiejau ir uz 16lt pirkt,bet girdiejau ir uz tokia kaina galim s nupirkt,loterija.seip kaip masina patinka nerudija dydele ,talpi.kaipnors gal atcikalsiu. :ruko
 #618442   marenas
 14 Kov 2015 16:44
tikiosi rado priezasti kodel karterija saliara atcirado,du purkstukai gatavi.gal delto ir kuro ryjo.
tikiosi kad fordas pradies vaziuoti. '''bum
 #618471   Vitolis
 14 Kov 2015 19:21
marenas rašė:tikiosi rado priezasti kodel karterija saliara atcirado,du purkstukai gatavi.gal delto ir kuro ryjo.
tikiosi kad fordas pradies vaziuoti. '''bum
Nu ir nafik jūe tuos traktorius perkat, niekaip nedašunta. Paskui fi....tės. Kas, kad ant saliaros sutaupot keletą skatikų, bet kai tiek remontai kainuoja ir da pasmirdęs važinėji. Niekad nepirkau ir nepirksiu jokio zyzelio.
 #618481   Vitolis
 14 Kov 2015 19:55
Wytux rašė:Nusipirk Vitoli benzinini lavona ir fi...si nemaziau :-D
Nu tu ir duodi. Lavonam yr lavoninės o potim ir kapinės o ne keliuose badziotis
 #618491   Skumbrotas
 14 Kov 2015 22:26
Kad nesifist nei su benzu, nei su zizeliu ir kad pigiai važinėt nusipirkau dviratį - ir supratau,m kad arklys pigiau....
 #618493   Slovak
 14 Kov 2015 22:47
Skumbrotas rašė:Kad nesifist nei su benzu, nei su zizeliu ir kad pigiai važinėt nusipirkau dviratį - ir supratau,m kad arklys pigiau....
plia, tu nors zinai kiek jam sieno reikia ziema ?
  • 1
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė