rubikiuose patikrinsimEdošius rašė:Gan dažnai (o beveik visada) galiojantis prietaras - jei žvejosi su Skridžu, nieko nepgausi

rubikiuose patikrinsimEdošius rašė:Gan dažnai (o beveik visada) galiojantis prietaras - jei žvejosi su Skridžu, nieko nepgausi
Kupiski patikrintas ir tai tiesaEdošius rašė:Gan dažnai (o beveik visada) galiojantis prietaras - jei žvejosi su Skridžu, nieko nepgausi
Isvada paprasta,gaudant karpius reik pasimt sautuvalinaspvlts rašė:anksciau kaip zvejodavau karpius,tai jei aplink ikyriai sukinejasi paukstukas,gali vyniot meskeres,ir traukt namo.Patikrinta
apie sita kalbi? http://www.zvejotribuna.net/forumas/mem ... ofile&u=23Tadass rašė:Jei pasiimsi sacioka -nebus kam jo naudot. Tuom dar karta isitikinau si savaitgali. Aciu dievui, sacioka si karta pamirsau
Prie ko cia krikscionys ir prietarai?Jurginas rašė:Ne pagonis esu ir prietarų neturiuIr šiaip, kažkaip biški prietaringumas man nesiriša su šiuolaikiniu žmogumi, ypatingai tuo, kuris dar ir krikščionimi save laiko.
tai, kad prietarus ne pagonys sukure, o katalikybe su savo visa sventuju sutve, kuriu jau chrien kas zino kiek priviso. Tokios kaip juodos kates per kelia, moteris uz lango ir t.t. galima sakyti dideli ACIU krikscionimsJurginas rašė:Ne pagonis esu ir prietarų neturiuIr šiaip, kažkaip biški prietaringumas man nesiriša su šiuolaikiniu žmogumi, ypatingai tuo, kuris dar ir krikščionimi save laiko.
Čia yra neigimo neigimasWytux rašė:Na ir kurioje vietoje krikscioniskoje literaturoje tie prietarai surasyti ?
Siaip as visiskai nesu prietaringas, taciau butent sio prietaro veikima ant saves pastebejauFiskius rašė: Nu is tikro jei tik pasiruosi rimtai tai fig ka sugausi, o kai atvarai pusiau ant durniaus, fyst ir istrauki koki krakadyla
tai kad matai surisa zmones ir del to laabai pykstaSkumbrotas rašė:Čia yra neigimo neigimasWytux rašė:Na ir kurioje vietoje krikscioniskoje literaturoje tie prietarai surasyti ?Nei jie krikščionys, nei jie pagonys - kai nežino kas tai yra tai ir peza bileką
Prietarai yra liaudies folkloras, su kažkokia tai religija niekaip nesiriša...
o kas pykstaWytux rašė:tai kad matai surisa zmones ir del to laabai pykstaSkumbrotas rašė:Čia yra neigimo neigimasWytux rašė:Na ir kurioje vietoje krikscioniskoje literaturoje tie prietarai surasyti ?Nei jie krikščionys, nei jie pagonys - kai nežino kas tai yra tai ir peza bileką
Prietarai yra liaudies folkloras, su kažkokia tai religija niekaip nesiriša...
Tai antai kaip supratau nepasakysi is kur 'pacitavai' ?Antas rašė:tai, kad prietarus ne pagonys sukure, o katalikybe su savo visa sventuju sutve, kuriu jau chrien kas zino kiek priviso. Tokios kaip juodos kates per kelia, moteris uz lango ir t.t. galima sakyti dideli ACIU krikscionims![]()
Wytux gi smegenys turi, pasieiskok, koks prietaras is kur atejo, gi negalima visiems deti ant leksteles sugrumota maistaWytux rašė:Tai antai kaip supratau nepasakysi is kur 'pacitavai' ?Antas rašė:tai, kad prietarus ne pagonys sukure, o katalikybe su savo visa sventuju sutve, kuriu jau chrien kas zino kiek priviso. Tokios kaip juodos kates per kelia, moteris uz lango ir t.t. galima sakyti dideli ACIU krikscionims![]()
O dar ir tokie buvoAntas rašė:....daug "geru" prietaru atejo is raganu laiku
Skumbrotas rašė:O dar ir tokie buvoAntas rašė:....daug "geru" prietaru atejo is raganu laiku![]()
Wytux kai rasai pridek informacijos saltinius is kur paemiai ir prasom eilutes pabraukti, nes matau pats rasai Neigimo neigimas .......Wytux rašė:Tai antai kaip supratau nepasakysi is kur 'pacitavai' ?Antas rašė:tai, kad prietarus ne pagonys sukure, o katalikybe su savo visa sventuju sutve, kuriu jau chrien kas zino kiek priviso. Tokios kaip juodos kates per kelia, moteris uz lango ir t.t. galima sakyti dideli ACIU krikscionims![]()
KliedesysAntas rašė:tai, kad prietarus ne pagonys sukure, o katalikybe su savo visa sventuju sutve, kuriu jau chrien kas zino kiek priviso. Tokios kaip juodos kates per kelia, moteris uz lango ir t.t. galima sakyti dideli ACIU krikscionimsJurginas rašė:Ne pagonis esu ir prietarų neturiuIr šiaip, kažkaip biški prietaringumas man nesiriša su šiuolaikiniu žmogumi, ypatingai tuo, kuris dar ir krikščionimi save laiko.
![]()