tikriausiai norejai parasyt OBLIAU , bent butu apsivardziavimas pagal profesija, o dabar kazka lenkiskai suzvebeldziavaiBratka rašė:.... obuoliau.....

I'M #1 SO WHY TRY HARDER
tikriausiai norejai parasyt OBLIAU , bent butu apsivardziavimas pagal profesija, o dabar kazka lenkiskai suzvebeldziavaiBratka rašė:.... obuoliau.....
Tai tu gali mum taskiuka numest, mes sestadieni nuleksim patikrint ant ko ten eina uzsiraut...Bratka rašė:...dar ant žiobrių didelė tikimybė toj voetoj užsiraut.
Vycka, tu gi murzius donkininkas, kam tau paplyvokasWytux rašė:pirk paplyvoka- atrasi visikai nauja pasauli ...... ka te psauli - visa visata.
varom rytoj(gal ir liorenas prisijungs- gales maisus su sapalais nesiot), sekmadieni mano sunaus gimtadienis- kaip vanagai suleks visos gimines ir man reikes alu nesiot.Bratka rašė:Wycka,gaudytumėm visai kitoj vietoj,ten dabar motininiai šapalai ganosi,dar ganysis pora savaičių,dar ant žiobrių didelė tikimybė toj voetoj užsiraut.
Jus pasiekus neteisinga informacija- joks as ne donkininkas.Šaltupys rašė:
Vycka, tu gi murzius donkininkas, kam tau paplyvokas.
Tu cia man?vyrgaz rašė:Aik šernų žudyt..
Ne kiekvienam pabaznam zinot ka as gainioju o ka ne...vyrgaz rašė:Burzujus..elnia briedi ir šeškus gainioji?
vyrgaz rašė:....
P.S. Pavargau pakol atejau..iki masinos apie kilometra..
sutapimas...Bratka rašė:Aš tik sekmadienį galiu...
Kur "zywiecas"?pensininkas rašė:Nu, kuriai pirmai nusukt spranda reikia?