Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #237845   Fiskius
 03 Gru 2010 11:13
Permeciau autogida, tai jo, pas drauga C klase. Nugi ner ji jau toks didelis, ir 100kW tikrai per akis. Tiesa uzmiesty tikrai liuks vaziuoja, bet va mieste... jis tiesiog neturi to staigumo, spausk kaip nori jis vistiek pajudes is vietos letai :?
 #237846   Skumbrotas
 03 Gru 2010 11:14
Iš šios visos diskusijos eina suprasti tik tiek, kad geriausia susisiekimo priemonė žvejybai yra ta, kuri prie šviesaforo padangų dūmuose palieka visas kitas lupenas :!: :lol:
 #237847   Wytux
 03 Gru 2010 11:15
Fiskius rašė:Tas draugo tai 1994 metu, o pusbrolio nzn, bet gali buti panasiai :roll:
su tu metu mersais dar nepalakstysi .. bet uztat komfortiskai mieste vazinetis pac tas :-D
 #237849   Fiskius
 03 Gru 2010 11:17
Nereik tu dumu, padangos brangios... bet nekenciu kai spaudi tapke, o ten po kapotu kazkas rekia : "nespaaaaaausk, neeeee..." :-D Smagu kai biskuti spust, brum ir judi ;-)
 #237851   Vegys
 03 Gru 2010 11:20
Skumbrotas rašė:Iš šios visos diskusijos eina suprasti tik tiek, kad geriausia susisiekimo priemonė žvejybai yra ta, kuri prie šviesaforo padangų dūmuose palieka visas kitas lupenas :!: :lol:
Beabejaus ! Juk reik pirmam nuvažiuot ir geriausias vietas užimt :)
 #237852   Skumbrotas
 03 Gru 2010 11:23
Fiskius rašė:... bet nekenciu kai spaudi tapke, o ten po kapotu kazkas rekia : "nespaaaaaausk, neeeee..." :-D ....
Nesu turėjęs tokios auto, sunku ką pasakyt :donknow'
 #237855   Skumbrotas
 03 Gru 2010 11:26
Vegys rašė:
Skumbrotas rašė:Iš šios visos diskusijos eina suprasti tik tiek, kad geriausia susisiekimo priemonė žvejybai yra ta, kuri prie šviesaforo padangų dūmuose palieka visas kitas lupenas :!: :lol:
Beabejaus ! Juk reik pirmam nuvažiuot ir geriausias vietas užimt :)
Dabar supratau, kodėl Kaune prieš kokias 10-15 metų buvo labai populiarus toks vairavimo stilius - žvejų ten daug :!: :-D
 #237859   Agis
 03 Gru 2010 11:37
Kadangi kuro kainos ateityje tik augs, tai manau po kokios dešimties metų diskutuosim kurio autobuso maršrutas bus arčiau žvejybinės vietos :-D Bus kaip prieš 30 metų Šilutėn važiuoji su rytiniu traukiniu, paskum pėškom iki Rusnės, o vakare jau su autobusu gryžti namo :-D Reiktų gal jau pas zacį vietelė dviračiui laikyti užsisakyt :-D
 #237860   Wytux
 03 Gru 2010 11:41
Agis rašė:..manau po kokios dešimties metų diskutuosim kurio autobuso maršrutas bus arčiau žvejybinės vietos :-D .
Arba kieno bolide didesnes batareikos :-D
 #237862   Skumbrotas
 03 Gru 2010 11:44
Optimistai :-D Po dešimt metų diskutuosim kokiam prūdelyj kokį rotaną kada paskutinį kartą gyvą kasnors matė :!: :lol:
 #237864   vava
 03 Gru 2010 11:46
T0ma5 rašė:Galiu tik tiek pasakyti, kas nera turejes BMW tam reiktu atimti LT pilietybe :-D
;;'plim :)
 #237868   T0ma5
 03 Gru 2010 11:54
vava rašė:
T0ma5 rašė:Galiu tik tiek pasakyti, kas nera turejes BMW tam reiktu atimti LT pilietybe :-D
PS O kaimiecio statusa reiktu atimti is to kas ner turejes golfo :-D
 #237884   vava
 03 Gru 2010 12:28
T0ma5 rašė:
vava rašė:
o Jeta sueis vietoj golfo?? blogiausiu atveju bent kaimieciu galec but :)
 #237891   blight
 03 Gru 2010 12:35
T0ma5 rašė:PS O kaimiecio statusa reiktu atimti is to kas ner turejes golfo :-D
"Gezo" statusą tai tikrai :-D
 #237895   pensininkas
 03 Gru 2010 12:38
Skumbrotas rašė:
Fiskius rašė:... bet nekenciu kai spaudi tapke, o ten po kapotu kazkas rekia : "nespaaaaaausk, neeeee..." :-D ....
Nesu turėjęs tokios auto, sunku ką pasakyt :donknow'
ir geriau neturek :) pirmasis auto buvo skodute, felicia, da 97 m, paskutine laida pries vw isigijima, tai po kapotu buvo zveriskas 1.3 karbikas, svoris 1350 kg. i kalna isibegedavo sunkiai, kartais net pastumdavo, bet greicio rekordas - 175 km/h :)
uztat sanaudos ziema mieste virsijo 13 litru, o tepalu filtru keitimas - daugiau nei 30% masinos vertes '''bum
 #237939   Vegys
 03 Gru 2010 15:02
T0ma5 rašė:
vava rašė:
Esu lietuvis, gyvenu kaime. BMW ir GOLF neturėjau .... :( Visai hana man ...
 #237948   Fiskius
 03 Gru 2010 15:35
Wytux rašė:
Agis rašė:..manau po kokios dešimties metų diskutuosim kurio autobuso maršrutas bus arčiau žvejybinės vietos :-D .
Arba kieno bolide didesnes batareikos :-D
Nu tada tikrai geriau jau dviratis ar koks motopirdalas...
Bent dabartiniai elektromobiliu sugebejimai manes visai nezavi. Su pilna bagazine akumu, kuriuos visa nakti krovei, gali nuvaziuoti 100km, bet ir tai su salyga kad vaziuodamas neklausysi radijaus ir vaziuosi pavejui... O be viso to akumus juk teks keisti karts nuo karto... kai pagalvoji kokia suma uz visa tai gaunasi... :roll: Nea, kol kas tikrai ne...
 #237950   vava
 03 Gru 2010 15:44
Vegy, tai tau cyksliai sakes.... nu , o bent jau ka nors is VW turejai?
 #237952   audrutis
 03 Gru 2010 15:55
T0ma5 rašė:
vava rašė:
As manau specialus tam tikru auto vengimas neatsizvelgiant i ju kokybe yra dar didesne silpnaprotyste, nei kad specialus troskimas isigyt kazkokia stereotipine masina. Cia kaip sakant juokiasi puodas, kad katilas juodas, arba juokiasi visiskas idiotas is visisko silpnaprocio del pastarojo bukumo :-D

As pavyzdziui visiskai nesivaikau mados, stereotipu, visuomenes nuomones bei aplinkiniu patarimu ir perku tokias masinas, kurias tam tikru gyvenimo laikotarpiu galiu sau leist ir kokiu man reikia.
Pirma mano masina buvo tuo metu 15 metu senumo dyzelinis II Golfas, nes buvau studentas ir pigesnes transporto priemones tuo metu nebuvo. Antra mano masina buvo benzinine Mazda 626, kuri po Golfo man atrode kaip nereali masina :) Ji irgi buvo mazdaug 15 metu. Tada nusipirkau dyzeline Audi A6 Avanta, nes nuolatinem isvykom i gamta Mazdos talpumo nebeuzteko. Vazinejau as su ta savo nelaiminga (nuolat gedo) Audine 4 metus, kol ana visai subiro ir nebeapsimokejo kist i ja babkiu. Tada padariau zygdarbi, nes apgavau kaunieti (pardaviau jam si savo graba) :) Ir nusipirkau BMW 530d touring, katra man yra mieliausia is visu mano buvusiu masinu. Ir ne todel, kad cia BMW, o todel kad man ir butent man ji patinka, plius per puse metu ir beveik 20 tukstanciu km dar nebuvo nei menkiausios problemos. O nusipirkau ja as irgi visiskai atsitiktinai, nes pradzioje zinojau jog ieskau dyzelinio didelio karavano, ir tas bimbalas pasitaike po nosim todel, kad draugelis toki buvo atvares ir man jis patiko. Tai visa mano automobiliu istorija :) Tai kas as, tipiskas lietuvis, tipiskas kaimietis ar siaip idiotas :?: :-D
 #237958   Fiskius
 03 Gru 2010 16:07
Visai pritariu audrucio nuomonei ;-)

Turejau II Golfa benzinini-dujini, dabar turiu III golfa karvana zyzelini. Perku tai, ka pajegiu islaikyti. Lytu pinigais, galvociau gal apie kokia subaru impreza :roll:
 #237963   audrutis
 03 Gru 2010 16:15
Man lytu pinigais tai tureciau nauja Subaru Outback seimos isvykom i gamta bei mano paties isvykom i zvejyba bei tureciau nauja 5 klases bimbala sedana su galingu varikliu bei butinai automatine pavaru deze vazinejimams vien tik esfaltuotais keliais ir po miesta :)
 #237967   Fiskius
 03 Gru 2010 16:29
Nu gerai, gerai, pasikuklinau. Lytu pinigais, atsiplukdyciau is uz anapus balos oldscoolini muscle Mustanga, atkalciau, atrestauruociau ir tureciau savaitgaline masina -liežvis

Psio, uzteks svajot, laikas namolio. Penktadieniiiiiisss!!!!!
 #237968   Wytux
 03 Gru 2010 16:35
tai kad uz 10k $ jau gali rast atkalta Mustanga ...... labai pasitaupius svajonei nereiktu laukti kol prades lyti litais..... :roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė