Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #272789   Sokratas
 11 Bal 2011 15:00
faktas kad taip ir ne kitaisp, negi aš prieštarauju, Juk ne.
 #272913   Antas
 11 Bal 2011 19:50
Skumbrotas rašė:
Antas rašė:.........o padangos nesensta, .....
Teiginys vertas autoriaus :!: :lol:
neiskraipyk konteksto, labai kazkur matytas bruozas :-D :-D tarybu laikai dar gyvi :-D :-D
jei jau toks protingas apibuding padangos senejima :-D ir tada eik :ks>
 #273408   Sokratas
 13 Bal 2011 05:28
Aurumas rašė:bobi nesupyk, tikrai nenoriu izeisti, bet susidaro ispudis, kad tavo taupumas yra liguistas.. nieko blogo neturiu pries taupuma, netgi sakyciau taupumas yra gera savybe (ir man paciam reiktu buti taupiasniam, nors nelabai iseina), bet jis turi buti protingas... gal tau paprasciausiai neisejo visko aiskiai isdestyti ar koki velnia.., nes dabar is tavo postu susidaro ispudis, kad tau biski kazkas su "stogo konstrukcijom nutiko"...(nesupyk ;-) ) tik tu to pats nebejauti.. :roll:
p.s. yra posakis i kapus nenusinesi...
Ačiū tau Aurumai, dėkui tau begalinis....
Perskaitęs pabaigą, pakėliau ranką i viršų, apsičiupinėjau tas ,,konstrukcijas", apsiglostinėjau, kad lyg ir nieko....
Pasišaukiau žmoną, parodžiau jai tavo parašymą, mat gal tikrai pats nepastebiu, kad įlūžusios jos. Jin irgi perbraukė delnu, sako, viskas čia gerai.... :lol:
Na, jin šiaip ,,kurse" čia tų įvykių yra , ir man jau seniai patarė, nerašinėti čia ir sau nervų negadinti, nes, sako, daugelis vistiek nesupras, ar pasišaipys kaip Senelis.
Dar jin, man susinervinus patarė (mat biški praktikuoja jogą ir žino ten visokių gudrybių), kartais padedančių, kartais ne, gnaibyti ausų kraščiukus, kai nervai užeina čia besiginčijant.
Aš klausiu, o kiek ilgai reik gnaibyt, sakau ? bet čia jau mes abu , supratę iki kokio absurdo priėjome, pradėjom juoktis, ir ilgai kvatojom abu už pilvų susiėmę....
Dar aš galvoju, galk tos konstrukcijos papuvę iš vidaus gali būti, va čia jau sunkesnis atvejas būtų, bet kaip reikėtų čia man dabar pasitikrint?

Na bliamba, dabar, spausdamas ,,siųsti" vėl rizikuoju užsidirbt nemalonę valdžios, nes čia gi apie auto, apie padandas ir pn.
bet kaip čia reikia padaryt, kad va visa ta konstrukcija atsidurtų reikiamoj skiltyje, nemoku, tikrai nemoku...
 #273418   Vaidis
 13 Bal 2011 06:43
bobis rašė:bet kaip čia reikia padaryt, kad va visa ta konstrukcija atsidurtų reikiamoj skiltyje, nemoku, tikrai nemoku...
....gaila, nėra pas mus šiukšliadėžės.... 'viarkt ,

p.s. bobi, oi bobi....na susiimk tu pagaliau, nes mūsų visų ausys tuoj pamėls nuo gnaibymo :superšokas
 #273420   Sokratas
 13 Bal 2011 06:49
nelabai supratau, arba tiksliau, bijau, kad neteisinga galiu įkirst, ką čia norėjai pasakyti, tad neatsakysiu.
Šiaip tai, jei įmesčiau žodžius, kuriuos parašė mano draugai, apie kai kuriuos čia kai kurių pasisakymus ir juos pačius, va tada tai pamėltų ne vienas.... Žiauru ten, tad aš to nedarysiu tikrai...
 #273422   vava
 13 Bal 2011 07:01
bobis rašė: Dar jin, man susinervinus patarė (mat biški praktikuoja jogą ir žino ten visokių gudrybių), kartais padedančių, kartais ne, gnaibyti ausų kraščiukus, kai nervai užeina čia besiginčijant.
Vaidis rašė:na susiimk tu pagaliau, nes mūsų visų ausys tuoj pamėls nuo gnaibymo :superšokas
tikiuos dabar aisku.
 #273425   Sokratas
 13 Bal 2011 07:06
supratau- nervinu aš kaip reikiant čia jumis.
Bet netikiu, kad visus, netikiu. kai kurie krizena sau tyliai ramiai iš tų mūsų , kaip Senelis išsireiškė, pezalų , ir jiems praskaidrėja nuotaika, bet jie niekada nesivel į diskusijas, taupydami sau nervus.
 #273668   Sokratas
 13 Bal 2011 16:46
toks reikaliukas
Gal kartais pas ką kieme stovi, ar žinot kur būtų Žemaitijoje, arba į šiaulių pusę nuo Mažeikių dyzeliukas Mondeo apie 1994-us metus, nevažiuojantis.
Man reikalinga būtų amortiko spyruoklė priekinė būtinai, ir galinė dar gali būti.
Girdėjau, kad dyzeliukų ir benzų, jos skiriasi..
Mažeikiuose laužynuose- nerasta.
 #275135   Sokratas
 18 Bal 2011 09:20
lėksiu keist amortiko spyruoklės Mondikei. Suplojau už ją 60, bet džiaugiaus gavęs, sunku, sako, prastai laiko jos, tai teko nuvažiuot vos ne iki Šateikių, kol gavau (geras laužynas ten besąs, pilna pieva mašinų:
Paveikslėlis
Nuotraukoj mažai jų matyti, užstoja tvora.

iš pradžių apsilankiau prie Plungės, kur prie sankryžos.Šiauliai-Palanga, Mažeikiai-Tauragė. Sako, tuokių senienų nebe..., nebe....,nei mas perkam, nei pardoudam, sako. Pas mumis mašyyynas prasėėded nu 2000-ųju meeetu.... :/nek

Meistras žadėjo pakeist už 30 lietuviškų...Vienas buvo užsiprašęs 60, paskambinau biški už Mažeikių, toks, labai neblogas meistriukas,patikrintas ne kart, ne kart remontavęs man, sako mano stavkė tokiam darbui- 30
Įdomu, Kaune , Vilniuj, klaipėdoj, užtektų 100-tinės? :)
 #275160   Skumbrotas
 18 Bal 2011 09:51
bobis rašė:Įdomu, Kaune , Vilniuj, klaipėdoj, užtektų 100-tinės? :)
Aišku kad neužtektų !nea! Jei žmogus ruošias remontuot mašiną kurios net laužynai nebesuperka reiškias jis yra turtingas fanatikas kolekcionierius, pasiruošęs sumokėt bilekiek - meistrai tai užuodžia ir nesikuklina :!: :lol:
 #275165   vava
 18 Bal 2011 09:59
jo, cia Skridzas patyres tuose reikaluose. Bobi, jei nori gaut konsultaciju, kaip isleist pinigus masinos remontui, jis tau tikrai papasakos :)
 #275171   Sokratas
 18 Bal 2011 10:07
Skumbrotas rašė:
bobis rašė:Įdomu, Kaune , Vilniuj, klaipėdoj, užtektų 100-tinės? :)
Aišku kad neužtektų !nea! Jei žmogus ruošias remontuot mašiną kurios net laužynai nebesuperka reiškias jis yra turtingas fanatikas kolekcionierius, pasiruošęs sumokėt bilekiek - meistrai tai užuodžia ir nesikuklina :!: :lol:
Tikiu...
Ir gailiuosi, kam aš ją atkėliau po avarijos, kai žmona neblogai buvo supartalinusi.
Bet dabar, reiks dar paeksploatuot meteliu, kol tech abžiūros terminas baigsis
 #275179   Vegys
 18 Bal 2011 10:25
bobis rašė:Bet dabar, reiks dar paeksploatuot meteliu, kol tech abžiūros terminas baigsis
Va šito nesuprantu niekaip ... Jei bloga mašina - nevažinėji. Jei gera - negi pasibaigus technikinei ji pablogės ? Technikinę pereit ~ 50 lt berods.Ar čia daug 2 metams ???
 #275227   Sokratas
 18 Bal 2011 12:30
kokia ten gai būt gera, jei mašinai bus jau 18 metų. pažiūrėk ką Skumbrotas rašo biskį aukščiau :lol:
 #275247   Sokratas
 18 Bal 2011 13:59
Bulkos tai nefordai, po 24-ių metų važiavimo, manau iškristum pro apačią :)
 #275266   Sokratas
 18 Bal 2011 15:02
JO, TO TAI ANT lIETUVOS NETRŪKSTA :)
 #275271   Skumbrotas
 18 Bal 2011 15:16
Mano pirmoji parsivaryta inomarka Passats 84 metų po šiai dienai tebevažinėja :!: Prieš 11 metų pardaviau kaimynui, kuris turi pogrindinį servisiuką, tas pusę metų neskubėdamas laiko turėdamas ją perrinkinėjo, ką reik suvirino, ką reik pakeitė ir OK, viskas ten tvarkinga ir sukasi :lol:
Pardaviau tada už 600lt, jis dar detalėm sukišo 1200, bet jei reiktu kam už darbą mokėt, tai tikrai neapsimoka tokių grabų gaivint :)
 #275277   Vaidis
 18 Bal 2011 15:21
Skumbrotas rašė:
Vaidis rašė:Žalias pasatas?
Je je :lol:
Tas kaimynas dabar dažniau į Audinę sėda, nei į tą Passatą :lol: Taupo matyt :-D
 #275279   Skumbrotas
 18 Bal 2011 15:25
Vaidis rašė:Tas kaimynas dabar dažniau į Audinę sėda, nei į tą Passatą :lol: Taupo matyt :-D
Praturtėjo ryškiai :-D Šiaip tai jis jau pirkdamas šnekėjo, jog ji jam daugiau kaip gruzovikas reikalingas dalim iš šrotų vežiotis, bet susiremontavęs važinėdavo kiekvieną dieną :)
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė