Tegu bando... Namiskiai greit i vieta pastatys, o siaip pats namie irgi nedazai, manau?

Siaip priklauso nuo daug faktoriu - pvz.: Mano kamurkej esancioj pirmam namo aukste, virtuves esancios antram aukste, kvapai jauciasi stipriau, nei pacioj virtuvej. Paaiskinimas - ventiliacija (net neijungus ventiliatoriaus) iseina i 10 metru aukscio kamina, virtuves naturali ventiliacija - apie 2,5 metro zemesne, nepadeda net gartraukis. Per virtuves duru plysius ir mano dirbtuves duris oras keliauja is virsaus i apacia ir paskum per mano ventiliacija i dangu. Jei ijungiu ventiliatoriu - pajuntu uzkaista kava anksciau, nei zmona, stovedama prie kavinuko
Su ruku, aisku patirstinau (toks buna ilgiau purskiant, bent jau 3 min), bet po keliolikos dienu visiskai nekenksmingu dazu dulkiu bus ant visu nors ir maziausia hortizontalia plokstuma turinciu objektu esanciu patalpoje. O kas liecia akriliniu dazu nekenksminguma ikvepus...

Kad nesmirdi ir akiu negrauzia, tai dar nereiskia, kad dazai, kurie dziuna praktiskai bet kokiomis salygomis, pateke aerozolio pavidalu i plaucius (nepulsiu aiskint kaip veikia kvepavimo sistema zinduoliams) nedaro zalos. Papursk tokiais dazais ant kambarines geles lapo ir palauk siek tiek - tik zmonai nerodyk

P.s. Kai atidarius bet kokio skiediklio ar dazu tara, ant odos prades rastis berimas ir pusleles - zinok pasiekei mano lygi - turi alergija nuo ilgalaikio kontakto su konkreciom medziagom, automatiskai - siokia tokia patirti...

savas
http://savastudija.blogspot.lt" onclick="window.open(this.href);return false;