oho, ir tikrai patogu su tokiu klaikiai ilgu?
Su Michael Jackson ir Michael Jordan nieko nebandžiau. Apie ką eina šnekaSaugirdas rašė:Apie šitą blanką ir aš sukuos ratais. Tik nenoriu capt varianto. Aš mesmalinis vaikas. O kaip su mj bandei?
Buvo klaikiai patogu toj vienoj testavimo žūklėjgdeivis rašė:oho, ir tikrai patogu su tokiu klaikiai ilgu?
Jau porą metų kai baigėsi atsargos.U.S. bilderiai panikavo .Aš esu ,,sunaudojęs,, apie 30vnt.ypač vertinosi su G.loomis išliejom.Japai nupirkę Loomi jau naudojo savo/ne vieną supioviau keisdamas rankenas.Likusius porą vebinių laikau sau.Kaip rašo S.M. nebent ebay kas išlystų.Stačiau jas nuo 2001 m. kai rinkau ant originalių blankų o toliau ant beveik visų-na žiauriai patogios.
Viena priglausciauGINCIA rašė: ↑02 Gru 2019 18:41Jau porą metų kai baigėsi atsargos.U.S. bilderiai panikavo .Aš esu ,,sunaudojęs,, apie 30vnt.ypač vertinosi su G.loomis išliejom.Japai nupirkę Loomi jau naudojo savo/ne vieną supioviau keisdamas rankenas.Likusius porą vebinių laikau sau.Kaip rašo S.M. nebent ebay kas išlystų.Stačiau jas nuo 2001 m. kai rinkau ant originalių blankų o toliau ant beveik visų-na žiauriai patogios.