Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #274813   savas
 16 Bal 2011 19:53
A cia sita, vadinas, tsakant kam klausima adresuoji? Jei man, tai - aha, su plonu teptuku maza gudrybe naudoju. :roll:
P.s.
PRobe rašė: Broliai šaunuoliai ;-var-var. , tikriausiai dar ir darbštuoliai.
Siandie isbandziau broliukus. Kibimu neapturejau, tik kelis kartus smulkus eseriukai atlydejo. Uzmest - baisiau nebuna: mazaji tai is vis tik su lengvu spinigiuku ir 0,12 valu koki 15 - 18 metru pasiust teiseina. Didesnis biski sukalbamesnis. Bet abu graziai makaluojasi, neria kazkur iki 1,5 metro, gal net daugiau biski, bo dugna, staigiau prasukus ir upes viduriuke ravedavo. Turetu pasiteisint anie. Siandie per trumpai maudziau ir vakaras jau buvo.
Paskutinį kartą redagavo 1 savas. Iš viso redaguota 16 kartus.
 #274821   savas
 16 Bal 2011 20:15
Cia kaip paziuresi i ta tamsuma - reik tik pradet ir sviesa greit gali pamatyt. Tik jei uzsikabini rimtai, tada jau gali atsirast siokiu tokiu problemu, ipac seimoj :-D
 #274830   ZILVA von jurasemia
 16 Bal 2011 20:42
Koxamte rašė:Visai gerai būtų kad ir vyrukas mano tuo užsikabintų, tai šeimoj būtų tikras rankdarbių būrelis :D
Labas Koxamte , galvojau galvojau kur gi man ,,kliuvo" nestandartinis nickas - paskui dzingtelėjo - iš netlogo rankdarbininkų klano ;-var-var.
 #274849   savas
 16 Bal 2011 21:56
PRobe rašė:Aha, skaičiau ir aš, ale jau buvo pozna
Vuo, susiradau viena laikrodini ratuka ir stai kas gavosi. Tiesa sakant tikejaus kazko geriau. Nebent ant maziau margo sono geriau ziuresis :roll:
Paveikslėlis
 #274871   ZILVA von jurasemia
 17 Bal 2011 06:16
Koxamte rašė:Nu ir juvelyriniai sugebėjimai ;-) :gutgut

Čia truputį ir į temą ir nelabai :D Kažkada vienam draugui žvejui esu dariusi dėžutę :grin: Kaip vaikinui, ji visai patraukli turėtų būti :-D
...permatoma ar ne , ne tai svarbu , svarbu tai dovana draugui ... Man žiūrint į ją nejučia veide atsiranda šilta šypsena ir noras atidaryti tą dėžutę , labai toks geras šiltas sprendimas , manau puiki dovana .
 #274969   giedriuzzz
 17 Bal 2011 19:06
Šita vyrukai, gal kas turit kokį šmotelį balzos, ar žinot kas gali atsiūst.
modelis.lt brangokai siunčia. 15 lietuvišku nori. Man kažkaip pobrangiai viana lentukė kainuoja, o daug pradžiai nesinori siūstis :roll:
 #274991   vygis13
 17 Bal 2011 20:02
giedriuzzz rašė:Šita vyrukai, gal kas turit kokį šmotelį balzos, ar žinot kas gali atsiūst.
modelis.lt brangokai siunčia. 15 lietuvišku nori. Man kažkaip pobrangiai viana lentukė kainuoja, o daug pradžiai nesinori siūstis :roll:
is liepos arba drebules daryk ;uolrait
 #275097   ZILVA von jurasemia
 18 Bal 2011 07:08
giedriuzzz rašė:Šita vyrukai, gal kas turit kokį šmotelį balzos, ar žinot kas gali atsiūst.
...keistai kažkaip , panašu į : bobute duok vandens atsigert , o tai taip valgyt norisi , kad ir permiegot nėr kur ...
:donknow'
 #275501   PRobe
 19 Bal 2011 08:32
savas rašė: Vuo, susiradau viena laikrodini ratuka ir stai kas gavosi. Tiesa sakant tikejaus kazko geriau. Nebent ant maziau margo sono geriau ziuresis :roll:
Paveikslėlis

;-var-var. Juvelyriškai folgutė išbraižyta.
 #277796   savas
 28 Bal 2011 16:44
Blyn, kad puikus! Jooo.., pazanga musu sutves akivaizdi. Dar keli metai treniruociu ir bus galima sakyt, kad ir ant Lietuvos zemes atsirado vobleriu drozeju gildija.
P.s. PRobe, gal jau isbandei kokius, suzinojai zuvinu reakcija?
 #277820   ZILVA von jurasemia
 28 Bal 2011 18:12
PRobe rašė:Dar keli, to paties dydžio ir svorio, tik dasidėjo barškučiai viduje.
...nieko neprikibsi net ir norėdamas , PRobe tu kokį kasiaką padarytum ar ką , nu kad prisikabint eitų , o tai daros jau nebeįdomu ...chi chi chi .... ;-var-var.
...lieka lauko bandymus gerai padaryt ...
 #277996   Skridžas
 29 Bal 2011 12:34
Ei a kur gaut nusipirkti toki exskliuzivini blin tokie gražus čia pas jus,net nesinori jokiu rapalu bandyt :shock: Nu padarykit man koki nedideli mažiuuuuka :/brazasista
 #278004   PRobe
 29 Bal 2011 12:51
Skridžas rašė:Ei a kur gaut nusipirkti toki exskliuzivini ...
Skridžai - apačioje, reklamos skiltyje, fema-žuklė.lt užeik ten yra rankų darbo voblerių.
 #278428   giedriuzzz
 01 Geg 2011 13:20
Mėginu po trupėlį ir aš gamintis vobleriukus šapalinius. Bet vat iškilo toks klausimukas.
Darant kilputes iš vielos valui ir trišakiukui ar būtina ištisinė per visą korpusą vielutė, ar galima būtų išgrežus skylutes jas paprasčiausiai įklijuoti?

Dėl įklijuotų kilpučių baiminuosi, kad jų neišplėštų paėmusi rimtesnė žuvis :roll:
 #278443   savas
 01 Geg 2011 14:52
Ziurint kuom klijuosi ir kokiu ismatu tie tavo vobleriai. Jei uzteks vietos ileist 2 cm susukta kilpute ir klijuosi su epo, tai sapalaut gali drasiai. Jei netiki - pasiimk gabaliuka pagalio ir suklijuok kilpas tokiais pat kampais kaip voblery. Pasikabink kur nors ir pasiemes zvejybines svarstykles pabandyk islupt. Jei islupsi, bent zinosi ties kiek kg, vadinasi, jei zuvis islups - galesi drasiai girtis kokio svorio buvo... :-D
 #278529   PRobe
 01 Geg 2011 20:09
savas rašė:...
P.s. PRobe, gal jau isbandei kokius, suzinojai zuvinu reakcija?

:-ou-je poros lydekaičių reakcija buvo teigema :-D
ZILVA von jurasemia rašė: ...lieka lauko bandymus gerai padaryt ...
stengemės :-D

Paveikslėlis
 #278539   ZILVA von jurasemia
 01 Geg 2011 20:43
šaunuolis PRobe , pramušė , dabar jau eis ....aš šiandien su 13 dantytų samurajų susikoviau , tris visai sudirbau , kitus paleidau atgal ganytis .
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 194
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė