Tikri dailininkai esat

O su kuo jūs išpiešiat raštus su plonu teptuku ar kokią gudrybę išradot? ;)
Siandie isbandziau broliukus. Kibimu neapturejau, tik kelis kartus smulkus eseriukai atlydejo. Uzmest - baisiau nebuna: mazaji tai is vis tik su lengvu spinigiuku ir 0,12 valu koki 15 - 18 metru pasiust teiseina. Didesnis biski sukalbamesnis. Bet abu graziai makaluojasi, neria kazkur iki 1,5 metro, gal net daugiau biski, bo dugna, staigiau prasukus ir upes viduriuke ravedavo. Turetu pasiteisint anie. Siandie per trumpai maudziau ir vakaras jau buvo.PRobe rašė: Broliai šaunuoliai, tikriausiai dar ir darbštuoliai.
Labas Koxamte , galvojau galvojau kur gi man ,,kliuvo" nestandartinis nickas - paskui dzingtelėjo - iš netlogo rankdarbininkų klanoKoxamte rašė:Visai gerai būtų kad ir vyrukas mano tuo užsikabintų, tai šeimoj būtų tikras rankdarbių būrelis :D
Vuo, susiradau viena laikrodini ratuka ir stai kas gavosi. Tiesa sakant tikejaus kazko geriau. Nebent ant maziau margo sono geriau ziuresisPRobe rašė:Aha, skaičiau ir aš, ale jau buvo pozna
...permatoma ar ne , ne tai svarbu , svarbu tai dovana draugui ... Man žiūrint į ją nejučia veide atsiranda šilta šypsena ir noras atidaryti tą dėžutę , labai toks geras šiltas sprendimas , manau puiki dovana .Koxamte rašė:Nu ir juvelyriniai sugebėjimai![]()
![]()
Čia truputį ir į temą ir nelabai :D Kažkada vienam draugui žvejui esu dariusi dėžutęKaip vaikinui, ji visai patraukli turėtų būti
![]()
is liepos arba drebules darykgiedriuzzz rašė:Šita vyrukai, gal kas turit kokį šmotelį balzos, ar žinot kas gali atsiūst.
modelis.lt brangokai siunčia. 15 lietuvišku nori. Man kažkaip pobrangiai viana lentukė kainuoja, o daug pradžiai nesinori siūstis
...keistai kažkaip , panašu į : bobute duok vandens atsigert , o tai taip valgyt norisi , kad ir permiegot nėr kur ...giedriuzzz rašė:Šita vyrukai, gal kas turit kokį šmotelį balzos, ar žinot kas gali atsiūst.
modelis.lt brangokai siunčia. 15 lietuvišku nori. Man kažkaip pobrangiai viana lentukė kainuoja, o daug pradžiai nesinori siūstis
...nieko neprikibsi net ir norėdamas , PRobe tu kokį kasiaką padarytum ar ką , nu kad prisikabint eitų , o tai daros jau nebeįdomu ...chi chi chi ....PRobe rašė:Dar keli, to paties dydžio ir svorio, tik dasidėjo barškučiai viduje.
Skridžai - apačioje, reklamos skiltyje, fema-žuklė.lt užeik ten yra rankų darbo voblerių.Skridžas rašė:Ei a kur gaut nusipirkti toki exskliuzivini ...