Dar "lakas ir impregnantas" galiu suprast, o tai ko liežuvėliai netinka, kiba medžiagos kokios nuodingos?savas rašė:Impregnantas, lakas ir liezuveliai.
Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
Dar "lakas ir impregnantas" galiu suprast, o tai ko liežuvėliai netinka, kiba medžiagos kokios nuodingos?savas rašė:Impregnantas, lakas ir liezuveliai.
Kaip ir aišku.... O man kaip tik nuotraukose tie laužyti (laiptų formos) liežuvėliai pasirodė kaip polikarbonatiniaisavas rašė:Na ne, paprasciausiai naudoju org. stikla. O jis turi bjauria savybe - trapus, bent jau lyginant su kokiu polikarbonatu ar propionatu. Nors pats zukles metu nesu nulauzes, bet po visko esu pastebejes itrukimu. Nemirtina, bet nemalonu.
Oi, rimtai, lakiu "dapiešti"vava rašė:tai kaip jis plauks be peleko..?
Kaune aš prieš porą metų radau suvirintojų prekėse, nors teko ilgokai pašnekint iš rulonų keliolika metrų nupjaut, va čia (tuo pačiu galėsi pasižiūrėt kas liko iš "Drobės" pastatoWytux rašė:Kur galima rasti nerudijancios (nerzaveikines) vielos 0.7-0.9mm ?
a kiek reik ? kokią ~ 2 metrus galiu suveikt 0,8mm panašiai...Wytux rašė:Kur galima rasti nerudijancios (nerzaveikines) vielos 0.7-0.9mm ?
Na va, “pataisiau” reikalus (tik negalvok,kad su fotoshopu, nes ir lakas spėjo pradžiūt). Nors man asmeniškai pirmas variantas buvo toks „tikresnis“, nu bet ans pats neplaukė...vava rašė:tai kaip jis plauks be peleko..?
visai liuks, kitą syk bandyk kiek siauresnę daryt, gražiau dirbs srovėj, nepradės greit suktis apie savo ašį.Rafal rašė:Pabandziau blizgute pasigaminti is 50ct
blight rašė:Bet jei pardavimui manau neverta - niekas daugiau 50 cnt nemokėsWytux rašė:Pridetu solidumo blizgei, nes visi 'valcuoja' is metalo, o cia jau matytusi kad bent 50 cnt tikrai ydeta
va bent jau mano UL tipo kaip atrodo (visų nerodau, nes užlūš forumasRafal rašė:Kaip pasake, padariau siauresne![]()
mažą sunku padaryt, o šitos darytos tai garantuotos - šapalai, meknės ešeriai ir upėtakiai jamaRafal rašė:Mnao tai perpuse mazesni![]()
![]()
Sita siauresne: 2,4cm , o is 50ct
2,2cm
zvinu imitacija su metaliniu tinklu padarote?shelwius rašė: va bent jau mano UL tipo kaip atrodo (visų nerodau, nes užlūš forumas) :
kaip isgaubima padarai?Rafal rašė:Kaip pasake, padariau siauresne![]()
5 kopeikos