Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #393007   Rapolas
 31 Lie 2012 13:14
Robertukas rašė:o pigesnių nedrožia nieks? nes kaip pradinukui spiningistui tiek plot čia ohoho, dar kai nepilnametis bedarbis. :D
Tarp Cormoran serijos plastikinių voblerių paieškok "Romadoje", yra visai neblogų variantų už 12-15 litukų (net su tolimojo užmetimo šrateliais), gal tik spalvos tokios murzinokos, bet kaip pradinukui visai gal ir neblogas pasirinkimas :P
 #393009   Lagaminas
 31 Lie 2012 13:17
Ne ne ne taip supratai, man maloniau gaudyt su hand made vobliku, pagirt žmogu kuris padarė jį, o tie pirktiniai tai naah. man arčiau širdies rankų darbo. : )
 #393012   Rapolas
 31 Lie 2012 13:30
Robertukas rašė:Ne ne ne taip supratai, man maloniau gaudyt su hand made vobliku, pagirt žmogu kuris padarė jį, o tie pirktiniai tai naah. man arčiau širdies rankų darbo. : )
Jeigu labai girsi (ir plačiai), tai gal ir visai nebrangiai kas nors vieną pabandymui išdroš, o gal ir į penkis visus atsilieps.. ;-)
Bet pats žinai, kaip per tokius karščius drožti,- malonumas menkas, na nebent "kondišinas" gali dar išgelbėt :D
 #393016   Rapolas
 31 Lie 2012 13:35
Robertukas rašė:Aš galėsiu šalia stovėt su veduoklėm :D
Tokie "ventiliatoriai" nepadeda, reikia kad kas nors atšaldytų orą, o ne sušildytų arba veiktų tik kaip maišytuvo funkcija ;-)
 #393322   Lagaminas
 01 Rgp 2012 17:35
sumasčiau ale perdažyt voblika dugnini, nei aš su juo medžioju nei ką. Nemoku naudotis juo, iškart į gylį lenda ir sunkiai traukiasi. su nagu laku patepliojau ale... :koliorava
Paveikslėlis
na ir ką manot? :grin:
 #393324   Vegys
 01 Rgp 2012 18:11
Robertukas rašė:Nemoku naudotis juo, iškart į gylį lenda ir sunkiai traukiasi. su nagu laku patepliojau ale... :koliorava <...> na ir ką manot? :grin:
Manom, kad dabar į gylį taip nebelys, lengviau trauksis - galėsi naudotis :-D
 #393332   Wytux
 01 Rgp 2012 18:47
netikiu kad jis i gyly lenda kai tu ji uz uodegos uzkabines trauki ......
 #393357   savas
 01 Rgp 2012 19:52
Robertuk, neimk i plaucius. Jei surasi kas is manes gales paimt ir tau pristatyt, padovanosiu toki, katras beveik neneria..Paveikslėlis
 #393583   Skridžas
 02 Rgp 2012 21:04
savas rašė:Robertuk, neimk i plaucius. Jei surasi kas is manes gales paimt ir tau pristatyt, padovanosiu toki, katras beveik neneria..Paveikslėlis

Aš jeigu surasiu man padovanosi?...tfiu pats atvažiuosiu toki vovbleri pasiimti :ruko
 #394414   Lagaminas
 07 Rgp 2012 13:26
Na va iš lempos pabandžiau ir aš suchimičyt kažką. Nenusimanau aš tuose liežuvėliuose kokie turi būt, dabar pas mani platėjantis ilgas ir gale toks apvalėjimas vos vos padarytas. kartais kai plaukia tai plaukia ant šono, pradžioj kol išsibegėja, gal dėl to, kad nedėjau švino subalansavimui? Dėja jo neturiu, pirmas voblikas, dar vienas guli(klijai džiūną), o kitas panašus nuspalvintas irgi džiūną. Su dažais sufeilinau belekaip, nekoks iš manes tapytojas.. :/bd-d/el ../;nzv Norėčiau gaut info kokia
http://youtu.be/To95AbbtcuA

Paveikslėlis

Fokusa pamečiau.. :-ug

Apačia kopūsto spalvos žalia :-D šonai šviesiai mėlyni ir iki viršaus tamsėja mėlynai. Mesiu į stalčiu.. nemanau, kad bus veiksmingas šitas kleckas :roll:
 #394453   egiduks
 07 Rgp 2012 15:46
As jam nugara patamsinciau su juodu ir po galvos apacia uzdeciau raudonos, arba raudonus pelekiukus ir gal dar ziaunas. Butu tada igal biski skanesnis. O del gulejimo ant sono, tai uzdejus kablius situacija turetu pasitaisyti ;)
 #394455   Lagaminas
 07 Rgp 2012 15:51
tame video matosi, kad veiksmas vyksta su dviem trišakiais gan nemažais. dabar gaminuos viena saldainį tai jis ohoho kaip plaukia. pats kibčiau ant tokio hehe, gal pasiūlysi kaip nudažyt ta mažiuka? dažų turiu baltų, melynų, žalių, smėlio spalvos. turiu dar tamsaus beico.
 #394460   egiduks
 07 Rgp 2012 15:58
Robertukas rašė:tame video matosi, kad veiksmas vyksta su dviem trišakiais gan nemažais. dabar gaminuos viena saldainį tai jis ohoho kaip plaukia. pats kibčiau ant tokio hehe, gal pasiūlysi kaip nudažyt ta mažiuka? dažų turiu baltų, melynų, žalių, smėlio spalvos. turiu dar tamsaus beico.
Del spalvu, tai reik zinot, kokio pagrindo dazai. acetonas ar akrilas? jei acetonas, tada galima ir nagu laka, mamos, zmonos, ar drauges panaudoti :D (as jo turiui daugiau spalvu, nei mano zmona :D ) O spalvinti, tai paprasta technika: pilvas sviesus, nugara tamsesne. Galva gali but ryskesnes spalvos ( raudonos). Internete atsiverti kokio voblerio fotke ir bandai nukopinti. Siaip reik dazyti pagal tai kokiam telkiniui naudosi ir kokie ten einamiausi.. ( bent as taip manau).
 #394548   Lagaminas
 07 Rgp 2012 21:55
Na va, nusprendžiau pameginti pasidaryti Jointed vobleriuką. Kokį liežuvėlį statyt? Iš kelių dalių patartumėt daryt? :-)
 #394976   Rapolas
 09 Rgp 2012 07:46
Robertukas rašė:Na va, nusprendžiau pameginti pasidaryti Jointed vobleriuką. Kokį liežuvėlį statyt? Iš kelių dalių patartumėt daryt? :-)
Pradžiai padaryk iš vienos, jei pagausi ant jo, tuomet pereik prie dviejų dalių ir t.t. :-D
 #394977   SauliusM
 09 Rgp 2012 07:47
shelwius rašė:Padaryta kažkas panašaus į Daiwa Lady modelį
cia ta vidurine tai originalas kaip suprantu o savadarbes tos is krastu?
 #395107   SauliusM
 09 Rgp 2012 15:21
tu moby diku kelis esu istraukes is nemuno kazkieno pasodintus, bet taip ir voliojas deziukej, jei dar neatidaviau kam. kazin kimba ant anu kas?
 #395109   shelwius
 09 Rgp 2012 15:32
SauliusM rašė:tu moby diku kelis esu istraukes is nemuno kazkieno pasodintus, bet taip ir voliojas deziukej, jei dar neatidaviau kam. kazin kimba ant anu kas?
Net nebandžiau jų tiesą sakant, kažkokie "silpnai" lankstyti pasirodė. Čia tiesiog "paliepimas" padaryt buvo ;-)
 #395423   Rafal
 10 Rgp 2012 21:15
Shelviau, kaip darai tuos zvynelius ant blizgiu? ( aisku jeigu ne paslaptis ) turi kazkokias stakles, stampuoji it tiek, forma pasidares esi?
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 194
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė