dead_drift rašė:... irgi 16 cm., voblerekas
![]()
Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
dead_drift rašė:... irgi 16 cm., voblerekas
![]()
dead_drift rašė:ai cia is tikro tai fotkes tik, graziai ir kaka nufotkint galima :D
Tai kas trukdo užpiešt su markeriu kokiu ;)iRane rašė:P.S. tik nufotkines pamaciau, kad boruzei akis pamirsau![]()
nu reikalavimas tai reikalavimas, bet gal biski lengvoki.dead_drift rašė:toks reikalavimas buvo
Kažkaip man "šviečiasi", kad vertikaliam blizgiavimui ana daugiau (su tokiais stačiais kampais) ;)shelwius rašė:Eksperimentinė vartikliukė. Tiek iš po ledo, tiek ir su spiningu pasvaidyt. 35mm ilgio.
as vat verciu stalcius ir dezes ieskodamas blekos, bandysiu gaminti va toki plesruniu zudika :Rapolas rašė:Kažkaip man "šviečiasi", kad vertikaliam blizgiavimui ana daugiau (su tokiais stačiais kampais) ;)shelwius rašė:Eksperimentinė vartikliukė. Tiek iš po ledo, tiek ir su spiningu pasvaidyt. 35mm ilgio.
Kas per b..? nepagavau idejosshelwius rašė:Eksperimentinė vartikliukė.
as kaip suprantu, atviro vandens nebuvimas plius pilnatis stogus nurove zmonem galutinai...egiduks rašė: bandysiu gaminti va toki plesruniu zudika
ir kai is po ledo niekas nekimba, kas tada belieka...SauliusM rašė:as kaip suprantu, atviro vandens nebuvimas plius pilnatis stogus nurove zmonem galutinai...
cikadas gamink ,daugiau naudos busegiduks rašė:ir kai is po ledo niekas nekimba, kas tada belieka...SauliusM rašė:as kaip suprantu, atviro vandens nebuvimas plius pilnatis stogus nurove zmonem galutinai...
pas japaškes arsenale teko matyt kažką panašaus, ne gyvai, bet foto ir patį darbą filmuke. Kitu rakursu parodysiu, bus aiškiau gal matytSauliusM rašė:Kas per b..? nepagavau idejosshelwius rašė:Eksperimentinė vartikliukė.
Vat šitų tai nemažai pridarytų namie yraRapolas rašė: cikadas gamink ,daugiau naudos bus
Iš cikadų ? Kad aš jom negaudau beveik, tėvukas kelis ešeriokus yra išvelėjęs...giedriuzzz rašė:O naudos iš jų yra
nu gal ir biski lengvoki, bet kaip jau minejau, uzsakyta buvo viskas IKI 60 gr., tai nesiimu teist, gal zmogus "light tackle" gaudo, ka as zinauSauliusM rašė:nu reikalavimas tai reikalavimas, bet gal biski lengvoki.dead_drift rašė:toks reikalavimas buvo
jauciu suksis taip, kad jop... nu kaip propeleris.shelwius rašė:Kitu rakursu parodysiu, bus aiškiau gal matyt![]()
aha, man situ zadejei berods pries 5 ar pries 7 metus. nu kai parduotuvese pas mus nieko panasaus nebuvo dar o pirkt internetu irgi nebuvom dar labai gudrus.dead_drift rašė:jo, mazu cikadeliu buvau pasidares (tokiu iki 1 cm.) tai asheriai, raudzikes, kuojos aidavo "su daina"
Gal galėtum inmest keletą savo pavyzdukų ,ar daug skiriasi nuo ale amerikanskų šitų:dead_drift rašė:jo, mazu cikadeliu buvau pasidares (tokiu iki 1 cm.) tai asheriai, raudzikes, kuojos aidavo "su daina"
ir kaip Rapolas rase - EZERE
Ale žinok sukasi gan lėtai, daug daug lėčiau nei tarkim įprasta turbinėlė ir dar į šonus tabaluojasi šiek tiek.SauliusM rašė: jauciu suksis taip, kad jop... nu kaip propeleris.