o kokiom kainom sukres 'vaiksciojo" per Kaziuka ?Rapolas rašė:
Buvo du stendai. Abu patiko. Vobleriukai sekmadieni jau buvo "aprinkti" (geresni modeliai), o iš sukrių- tai pasirinkimas toks visai neblogas.
I'M #1 SO WHY TRY HARDER
o kokiom kainom sukres 'vaiksciojo" per Kaziuka ?Rapolas rašė:
Buvo du stendai. Abu patiko. Vobleriukai sekmadieni jau buvo "aprinkti" (geresni modeliai), o iš sukrių- tai pasirinkimas toks visai neblogas.
a tie anie kazkoki judesi isspaudzia ar kaip ? liezuvelio lyg ir neiziuriu. ar cia kaip muse reik plukdyt ?Rapolas rašė:Aido (Masai) "karkvabaliai" šapalams
"Vaikščiojo"Wytux rašė:o kokiom kainom sukres 'vaiksciojo" per Kaziuka ?Rapolas rašė:
Na "tvičinti" dar nebandžiau, tik į akvariumą įmerkiau paveiziet, kokią ans pozą "priima"Evaldas Z rašė:a tie anie kazkoki judesi isspaudzia ar kaip ? liezuvelio lyg ir neiziuriu. ar cia kaip muse reik plukdyt ?Rapolas rašė:Aido (Masai) "karkvabaliai" šapalams
Aš buvau "Kaziuke" abi dienasespo rašė:As ir nusipirkau keleta masaliuku. Tik kazkaip viena stenda uzmaciau Aido (Masai) kur kita vieta buvo? Sekamdieni zadejau be zmonos uzsukti, bet oras tragiskas buvo.
nu gal jau hvatet skustis, yra tvarka kaip tvarka ir ji visiems vienoda. ne labdaros daryt eina tie prekybininkai.Rapolas rašė:nes už vietą atiduot keletą šimtų- nėra mažai
Niekas ir nesiskundžia , tvarka (aišku) turi kainuoti.. reikia dar teisingai "prisiparkuoti", kad stendus susinešt ir pasipildyt eksponatais (jei pritrūksta:D), palapinę iš lenkijos teisingą atsivežt (kad kinietiškai neatrodytų) ir t.t. ir t.p. Aišku, kad nėra čia dideli piningai, o užtat miestui kokia šventė- zashybis pasakytų Kostiaciapajavas rašė:nu gal jau hvatet skustis, yra tvarka kaip tvarka ir ji visiems vienoda. ne labdaros daryt eina tie prekybininkai.Rapolas rašė:nes už vietą atiduot keletą šimtų- nėra mažai
Daryk Jerka arba walkeri.Wytukaz rašė:pagaliau gimsta mano pirmagymis, bet cia toki sukta varianta pasidariau kad nebezinau ka daryt, patarkit vyrukai koki liezuveli naudot kokiu kampu ir kur montuot geriau, ar isjudins mano kurini, o gal jam net sansu judet ner? va foto
http://imageshack.us/photo/my-images/18 ... 15640.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/21 ... 15558.jpg/
karkasas dar neiklijuotas, gal reiks ka pakeist, todel nieko nebedariau
Įdėjų yra panaudota daug ir lb skirtingų šitame vobleryje. Nuo nieko nekopijuota, bet panašių dalykų su geromis įdėjomis galima rasti ir kituose vobleriuose. Mano tkslas buvo sukurti kuo universalesnį voblerį, ir manau, aš iš dalies jį pasiekiau. Ateity gal smulkiau aprašysiu, jei netingėsiu, aiškuVegys rašė:Spėčiau ešeraičiams uodega turėtų patikt. Gal tik pats dydis didokas ...
Gražiai žaidžia.
O pats sugalvojai tokį padaryt ar idėją nukopijavai nuo ko nors ?
Sunkink ir pasinagrinėk Dorado LAKE voblerį, arba OSKO karosą, arba daryk džerką. Nu tik svorio pridėk, kad bent trys ketvirčiai voblerio panirtųWytukaz rašė:pagaliau gimsta mano pirmagymis, bet cia toki sukta varianta pasidariau kad nebezinau ka daryt, patarkit vyrukai koki liezuveli naudot kokiu kampu ir kur montuot geriau, ar isjudins mano kurini, o gal jam net sansu judet ner?