Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #453917   Wytux
 04 Kov 2013 20:44
Rapolas rašė:
Buvo du stendai. Abu patiko. Vobleriukai sekmadieni jau buvo "aprinkti" (geresni modeliai), o iš sukrių- tai pasirinkimas toks visai neblogas.
o kokiom kainom sukres 'vaiksciojo" per Kaziuka ?
 #454024   Evaldas Z
 04 Kov 2013 23:22
Rapolas rašė:Aido (Masai) "karkvabaliai" šapalams :gutgut
a tie anie kazkoki judesi isspaudzia ar kaip ? liezuvelio lyg ir neiziuriu. ar cia kaip muse reik plukdyt ?
 #454038   Rapolas
 05 Kov 2013 07:52
Wytux rašė:
Rapolas rašė:
Buvo du stendai. Abu patiko. Vobleriukai sekmadieni jau buvo "aprinkti" (geresni modeliai), o iš sukrių- tai pasirinkimas toks visai neblogas.
o kokiom kainom sukres 'vaiksciojo" per Kaziuka ?
"Vaikščiojo" :-D po 10-15 litukų, priklausomai nuo muselės ir kabliuko, lapelio formos ir spalvinimo. Tutint omeny, kad žmogui (G. šiuo atveju) reikėjo susimokėt už "pliką" plotą, tai manau, kad nelabai jau praturtėsi iš tokio biznio. Atidaviau už dvi sukres trisdešimt litų, nes darbas (ypač- muselės) to tikrai yra vertas, neskaitant, kad ir visos medžiagos yra kokybiškos (viela- stomatologinė, volframas kūnelių detalėms panaudotas ir pan.) ;-)
 #454039   Rapolas
 05 Kov 2013 07:57
Evaldas Z rašė:
Rapolas rašė:Aido (Masai) "karkvabaliai" šapalams :gutgut
a tie anie kazkoki judesi isspaudzia ar kaip ? liezuvelio lyg ir neiziuriu. ar cia kaip muse reik plukdyt ?
Na "tvičinti" dar nebandžiau, tik į akvariumą įmerkiau paveiziet, kokią ans pozą "priima" :-D tai tvarkingai pasviręs nosyte žemyn, vns "teisingai" mikrinant- gali vandeny ir "atgyt". Beto, "Masai" masalų puslapyje (vėvėvė.trisakis.eltė ) mačiau, kad gaminami ir su liežuvėliais karkvabaliukai). O kaip musę plukdyt tai visuomet gali pasroviui :-D
 #454040   Rapolas
 05 Kov 2013 08:01
espo rašė:As ir nusipirkau keleta masaliuku. Tik kazkaip viena stenda uzmaciau Aido (Masai) kur kita vieta buvo? Sekamdieni zadejau be zmonos uzsukti, bet oras tragiskas buvo.
Aš buvau "Kaziuke" abi dienas :-D Stendai buvo du, kairėj- Masai (vobleriai), dešinėj- G. sukrės. O palapinė buvo viena, nes už vietą atiduot keletą šimtų- nėra mažai ;-)
 #454063   Rapolas
 05 Kov 2013 09:11
:gutgut ir kabliai teisingai parinkti upėtakiui ;-)
p.s.: muzikos klausosi su ausinėm :-D
 #454120   ciapajavas
 05 Kov 2013 10:15
Rapolas rašė:nes už vietą atiduot keletą šimtų- nėra mažai ;-)
nu gal jau hvatet skustis, yra tvarka kaip tvarka ir ji visiems vienoda. ne labdaros daryt eina tie prekybininkai.
 #454125   Rapolas
 05 Kov 2013 10:31
ciapajavas rašė:
Rapolas rašė:nes už vietą atiduot keletą šimtų- nėra mažai ;-)
nu gal jau hvatet skustis, yra tvarka kaip tvarka ir ji visiems vienoda. ne labdaros daryt eina tie prekybininkai.
Niekas ir nesiskundžia , tvarka (aišku) turi kainuoti.. reikia dar teisingai "prisiparkuoti", kad stendus susinešt ir pasipildyt eksponatais (jei pritrūksta:D), palapinę iš lenkijos teisingą atsivežt (kad kinietiškai neatrodytų) ir t.t. ir t.p. Aišku, kad nėra čia dideli piningai, o užtat miestui kokia šventė- zashybis pasakytų Kostia :-D
Aš tai su spiningu nusileidau užupin ir tiesiai su demonstraciniu pavyzdžiu gyvai prakaliau savo dešimt voblerių (tipo, draugams padovanojau:D), tai dar visa laimė, kad dbr su spiningu prie Vilnelės galima būt (o ne už 25m kokių:D).
Kitais metais reiks jau galvot apie palapinę, musiau, nes galiu nebepraslysti, kai tiek žiūrovų prisirinks prie Vilnelės :-D
 #454585   Rapolas
 07 Kov 2013 08:57
PRobe, :gutgut super!
pavasarinė "fat_zet" kolekcija, na bet ir gražūs Tau jie gaunasi ;-)
 #455068   dead_drift
 08 Kov 2013 13:25
mano nervai nelaiko tokius mazus voblerucius daryt, pagarba viraj :gutgut

as va toki lydekuti nudroziau, 20 cm., dar kol kas plaukia, dirba leta placia amplitude kaip vobleris
reikes daugiau sunkint ir kilpa kelt aukstyn,

Paveikslėlis
 #455096   Rapolas
 08 Kov 2013 14:22
Kai atšils ir prileisiu baseiniuką nufilmuosiu su "povandenine" kamera (one mobilka), primins lbj žalią delfinuką :-D
 #455133   Vegys
 08 Kov 2013 15:15
Spėčiau ešeraičiams uodega turėtų patikt. Gal tik pats dydis didokas ...
Gražiai žaidžia.
O pats sugalvojai tokį padaryt ar idėją nukopijavai nuo ko nors ?
 #455135   Rolas
 08 Kov 2013 15:16
Ant taimenių sueitų ta tavo voverė :) Ans gi visokius gyvius nuo vandens paviršiaus surenka...
 #455351   Wytukaz
 09 Kov 2013 02:15
pagaliau gimsta mano pirmagymis, bet cia toki sukta varianta pasidariau kad nebezinau ka daryt, patarkit vyrukai koki liezuveli naudot kokiu kampu ir kur montuot geriau, ar isjudins mano kurini, o gal jam net sansu judet ner? va foto
http://imageshack.us/photo/my-images/18 ... 15640.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/21 ... 15558.jpg/
karkasas dar neiklijuotas, gal reiks ka pakeist, todel nieko nebedariau :)
 #455356   Mu.
 09 Kov 2013 08:25
Mano kuklia, neprofesionalia nuomone, reikės dėti daug svorio apačioj kad jį stabilizuot ir liežuvį gan didelį, kuo arčiau priekio. O kampas jau nuo norimo darbinio gylio priklauso..
 #455369   egiduks
 09 Kov 2013 10:47
Paveikslėlis

Siek tiek paviniojau siulo. manau vasarai turetu sueiti kokiam sapalui upeje.
 #455418   cesius
 09 Kov 2013 13:45
Nebuciau dejas tokiu akiu,o tiesiog buciau is tos pacios fomkes uzlenkes ir suformaves galva.
 #455425   dusys
 09 Kov 2013 14:14
Wytukaz rašė:pagaliau gimsta mano pirmagymis, bet cia toki sukta varianta pasidariau kad nebezinau ka daryt, patarkit vyrukai koki liezuveli naudot kokiu kampu ir kur montuot geriau, ar isjudins mano kurini, o gal jam net sansu judet ner? va foto
http://imageshack.us/photo/my-images/18 ... 15640.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/21 ... 15558.jpg/
karkasas dar neiklijuotas, gal reiks ka pakeist, todel nieko nebedariau :)
Daryk Jerka arba walkeri.
 #455483   Wytukaz
 09 Kov 2013 17:54
as irgi galvoju apie jerka, tik gal geriau priekine kilpute permesti auksciau kurnors? :)
 #455500   dusys
 09 Kov 2013 18:50
na gal koki milimetra ir prasosi kilstelejama. Bets siaip viskas priklauso nuo to, kaip tu ji isbalancuosi.
 #455595   Donis
 10 Kov 2013 08:23
egiduks,nepametysi tu tu vertaliotu,susuks pavadeli kaip reikalas,sparnai negali bti tokiu gabaritu,bus ne zvejyba o kancia.
 #455699   Rapolas
 10 Kov 2013 15:02
Vegys rašė:Spėčiau ešeraičiams uodega turėtų patikt. Gal tik pats dydis didokas ...
Gražiai žaidžia.
O pats sugalvojai tokį padaryt ar idėją nukopijavai nuo ko nors ?
Įdėjų yra panaudota daug ir lb skirtingų šitame vobleryje. Nuo nieko nekopijuota, bet panašių dalykų su geromis įdėjomis galima rasti ir kituose vobleriuose. Mano tkslas buvo sukurti kuo universalesnį voblerį, ir manau, aš iš dalies jį pasiekiau. Ateity gal smulkiau aprašysiu, jei netingėsiu, aišku :-D
 #455700   Rapolas
 10 Kov 2013 15:06
Wytukaz rašė:pagaliau gimsta mano pirmagymis, bet cia toki sukta varianta pasidariau kad nebezinau ka daryt, patarkit vyrukai koki liezuveli naudot kokiu kampu ir kur montuot geriau, ar isjudins mano kurini, o gal jam net sansu judet ner?
Sunkink ir pasinagrinėk Dorado LAKE voblerį, arba OSKO karosą, arba daryk džerką. Nu tik svorio pridėk, kad bent trys ketvirčiai voblerio panirtų :-D
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 194
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė