Sveiki. Pribrendo reikalas uzgyventi kompresoriu. Gal galetumet patarti koki pirkti. Naudosiu aerografijai ir stambesniems dazymo darbams.
O gal kasnors galetu konkretu modeli parekomenduoti. Siaip noretusi, kad jis butu kiek imanoma mazesnis.Satan rašė:Kuo didesnis, tuo geriau. Pas tėvuką berods 15-20 litrų talpos, tai stambesniems dažymams jau žemutinė riba sakyčiau, norisi didesnio. Aerografo nesu rankose laikes, bet jam, kiek žinau, kažko stebuklingo nereik, nereikalauja didelio spaudimo jis, 2-3 bar berods.
shelwius rašė:Rapolaiiškart šilčiau lauke pasidarė
Tai matai kad " Meistrai" spaudzia informacija.TheTomas rašė:Dar turiu tokį klausimėlį jums: ką galit pasiūlyt dažyt vobleriams neturint aerografo? Domina tik dažymo priemonė. Mačiau kempinėle baksi, kad perėjimai tokie gautųsi..
as asmeniskai turiu pasidares kompresoriu is saldytuvinio kompresorio ir gesintuvo 5l bako. pasistaciau nuo hidroforo rele, susireguliavau iki 4 atmosferu (dar zadu isideti kondensato filtra). Veikia puikiai. Kadangi mano aerografe (http://www.efiltrai.lt/lt/Oro_kompresor ... 09?&page=0) reguliuojasi putimo stiprumas, tai viskas veikia puikiai. su pigiu aerografu ( http://www.efiltrai.lt/lt/Oro_kompresor ... 02?&page=0 ) irgi dazau. tik ilgiau papurskus dazus reik daryti pauzes, kad uzsipompuotu bent iki 2atmosferu. beto saldituvinis kompresorius turi dideli pliusa, kad dirba labai tyliai. Specialus kompresoriai (http://www.efiltrai.lt/lt/Oro_kompresor ... 36?&page=0) dirba triuksmingai, neturi oro rezervuaro. teko pasinaudoti tokiu kompresoriu, tai po pusvalandzio galva skaudet pradejo .dusys rašė:Tai matai kad " Meistrai" spaudzia informacija.TheTomas rašė:Dar turiu tokį klausimėlį jums: ką galit pasiūlyt dažyt vobleriams neturint aerografo? Domina tik dažymo priemonė. Mačiau kempinėle baksi, kad perėjimai tokie gautųsi... Jau savaite apie kompresoriu klausineju. Tai liaudies meistrams matyt perzemas lygis i mano klausimus atsakinet. Krauna voblerius ant virsaus ir pasipute laukia pagyimu
. Lygtais sunku brukstelti ir parasyti kokius modelius naudoja.
O dazyti gali su betkuom : Paralonas, teptukai, aerozoliniai dazai ir t.t. Fantazijos reikalas cia. As asmeniskai naudoju teptukus ir aerozolinius dazus.
siaip pulivizatoriui kiek zinau uztenka 6bar. aisku 6l bakasmazokas, bet visada galima papildomaidasijungti. svarbiausia yra ne kokislegi pucia,o koki oro kieki perpompuola litrais per minute,tau reiktu kokiu 35-40l/min.dusys rašė:Esu nusiziurejes 8 bar ir 6 litru talpos. Ar man pakaktu jo dazymui su pulirizatorium. Aerografijai manau turetu uztekt.
Taigi, jau anksčiau rašyta buvo.. Aš tai viską iš efiltrai(taškas)lt siunčiausi.. ir kompresoriuką tą "triukšmadarį" (kaip kažkas išsireiškė, nors ans pakankamai tylus "pirpaliukas"), ir aerografus (ir pigesnius, ir brungesnius), o dar ir markeriais (molotovo) padažau (juosteles, taškiukus:D, fluorescenviniais-papilves kartais), nu dar tik porolonke nebandžiau tepliotdusys rašė:... Lygtais sunku brukstelti ir parasyti kokius modelius naudoja.