Paprašyk, kad PRobe raudoną (o ne baltą) akį įklijoutųdiego rašė:laukiu nesulaukiupizdauskas lydekom bus
Irgi variantasPRobe rašė: Viena akis bus raudona kita balta
O kuris meistras rodys blogai atrodančius voblerius, nemačiau ir aš tokių meistrųbobis rašė:O kokie PRobės vobleriai atrodo blogai?. Nematęs aš tokių...
Nu taip sueiliuot sugebėdavo tik paulius shirvysbobis rašė:Negaliu atsistebėt, kaip taip reikia sugebėt...
oi visokių mes čia meistrų matėm, oi visokių....Net tokių , kurie sakė, voblerių pagamint pačiam- nerįmanoma, nieks nesigaunaRapolas rašė: O kuris meistras rodys blogai atrodančius voblerius, nemačiau ir aš tokių meistrų![]()
bobis rašė: oi visokių....Net tokių ...
Atsiprašau, suklaidinau šiek-tiek;) birželio 14-16 dienomis susitikimas:vava rašė:tai kad ne ateinanti....
Ačiūshelwius rašė:Ale dailūs medinukai
nu jeigu aš dabar iš viršaus matau blizgutės apačią (tą kurią mato žuvis vandeny iš apačios), tai geluonis kaip ir apačion nukreiptsvava rašė:mano akim ziurint, jei blizgute bus taip, kaip fotkej, tai geluonis ir eis i virsu....
argi?? nu ka, shelwiau, duok paaiskinimus, katras cia iskreipta vaizda matoRapolas rašė:nu jeigu aš dabar iš viršaus matau blizgutės apačią (tą kurią mato žuvis vandeny iš apačios), tai geluonis kaip ir apačion nukreiptsvava rašė:mano akim ziurint, jei blizgute bus taip, kaip fotkej, tai geluonis ir eis i virsu....