Ačiū kolega!Rapolas rašė:S.A.G
liuksžiūriu irgi pasinešei ant rimtos medienos
Ačiū kolega!Vaidis rašė:O tu kurmižuvų pas mus tokių nėra
![]()
Liuks šedevrai
Na užtat visai nepigūs žaisliukai, tai reišks, kad šeima Tavy labai mylPRobe rašė:Kuo senyn, tuo gimtadienio dovanos vaikiškesnės![]()
Gal yra nuotrauka (ar nuoroda) šitų sistemėlių?Rapolas rašė:... ,tai užsisakysiu vaikiškų barškučių - tolimojo užmetimo sistemėlių su volframiniais šratukais
Tai čia ir yr visas įdomums, kad jų atskirai nėr, tik sumontuotos vidujPRobe rašė:Gal yra nuotrauka (ar nuoroda) šitų sistemėlių?Rapolas rašė:... ,tai užsisakysiu vaikiškų barškučių - tolimojo užmetimo sistemėlių su volframiniais šratukais
Supratau, aš, tai užduotį buvau palengvines, duodamas bent jau nuorodąRapolas rašė: Tai čia ir yr visas įdomums, kad jų atskirai nėr, tik sumontuotos viduj
Tai tegul dovanoj arba brungias staklikes (kad pasigaminčiau pats tas sistemėles )abra ieška pačių gatavų barškučių - bus pigiau
Viskas teisingai, ta kryptim ir mąstomEvaldas Z rašė:statyt priekyj kapsules magnetaale ka as cia... jus gi meistrai , tai ir sukit smegenines
shelwius rašė:Salatukam
Jai bus šgyvendinta ši idėja ,tai pirmasis- TauEvaldas Z rašė:... ir man koki woody isdrosit
O shelwius vis taikosi ir taikosi į salatukusshelwius rašė:Salatukam
savasmenas rašė: Tipo x-rap...