gal pameni,kur pirkai?Evaldas Z rašė:jo, panasiai kazkas
gal pameni,kur pirkai?Evaldas Z rašė:jo, panasiai kazkas
TeisingaiSauliusM rašė:pokum kiek ten laikos. 2-3 zvejybas atlaikys ir gerai, galima paskui vel nupeckiot, nors greiciau tai vobleri kokiam kelme nuroves paliksi. va tas markeris tai isvis atrodo idealus dalykas butu, jei nors kiek nors laikos dazas. reiks paieskot kokioj dekupazo parduotuvej. apsilaupe, tai vietoj zvejyboj papeckiojei ir OK. nesiruosiu jokio meno islauzinet.
Galima pirkt ir mikronine folija bet kokio metalo, netgi gryno aukso... Yra tokia - gana efektingai atrodo...dusys rašė:Yra purskiamo ... sidabro vario ir aukso spalvos.....paskui padenginet su kokia brangesne epoksidke.... bet kaip supratau tai Sauliuj cia jau perdaug terliones.
Galima dar pirkti vario pudra, maisyti ja su modeliuotoju akrilu ( bet jis nepigus) o paskui taipogi perdengineti su epoksidke.
Tiharikas ...Rapolas rašė:O aš va tokį neišvaizdų švininį chameleoną iš ąžuolo išsidrožiau
SauliusM rašė:eee, meistrai, sakykit, o jei toki daikta panaudot?
ta prasme su laku sumaisyt ir vobleri nupeckiot?
Tai ar nesigautu man naturalaus metalo (butent vario) blizgesio/spalvos voblerukas?
Ar gal yra koks paprastesnis metodas vobleriam "nuvariuot"?
nu kad va toki vobliora padaryt, nes jau baisus deficitas ta spalva pasidare:
"Švininę" undinę tai pačioj pirmoj žvejyboj užvakar apžuvinau (lydekaitė ir ešeriukas) Testavau savaitgaly Metelio ežere, tai ant pirmos kilputės ~3m laisvai pasiekia gylį, o ant tos kur arčiau prie nosies- tai iki kokių 5m net užsigilinaS.A.G rašė: Tiharikas ...![]()
![]()
![]()
![]()
Robke, vis neturėjau progos pasigirt, kad ant tavo gražuolių sėkmingai gaudau lydekasPRobe rašė:Nu maladets
Prie vandens, pabandyk pažaisti su priekine kilpa, palenkdamas ją žemyn, taip gali išgauti įdomesnį žaidimą.
nei žvyno
S.A.GS.A.G rašė:Rapolas
![]()
![]()
Irgi chameleona padarysiu
Vitoli,Vitolis rašė: Robke, vis neturėjau progos pasigirt, kad ant tavo gražuolių sėkmingai gaudau lydekasLiko neapžuvintas tik vienas. Tas, kur sakei, kad velkiavimui. Bet vistiek prakalbinsiu. O sėkmingiausias, tai karkvabalis. Lupa šapaliecus kai pasiutęs. Didžiausias kol kas kilavas
Nuotrauku iki šiol nedariau, bet prižadu padaryt. Didžiai esu dėkingas už tavo šedevrus
![]()
Kokiam čia skyriuj?Evaldas Z rašė:seniuose uzmaciau akeliu tokiu, tai sakau, gal irgi pritaikysit kas ant savo pliausku
Jei akios tuščiavidurės, tai vobleriams tikrai netinka (nu nebent pardavimui į trečias šalis :D)dead_drift rašė:nelabai kas gero is tu akiu, turiu musems rist daug prisipirkes, bet gan silpnokos ir tusciavidures. Po lydekos kibimo prigeria vandens :D
Norėjau paklausti dėl tokios apsaugos nuo kliuvinių, iš ko tai daroma,(viela? kokio diametro? plienas?) kaip geriau, kilpa ar vientisas ? įklijuojama jau po lakavimo? ir tt...
Nuoroda neatsidaro.iusegun rašė:prisiperki tokiu kabliuku ir turi![]()
http://www.google.lt/imgres?biw=1540&bi ... =118&ty=83
Netinka man tokie, aš naudoju ofsetinius kablius , (o ant jų tikrai nieks nevynios vielytės) ir dydi jau esu atradęs.iusegun rašė:prisiperki tokiu kabliuku ir turi![]()