aišku kad reikia... bet nebūtina 

Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.
Pats daryk kaip tu nori, bet kitų tokiom nesamonėm nemokink.egiduks rašė:Jei is karto dazant, tai nebutina. bet jei klijuoti folija, tada butinai reikia graziai nusveisti.
o cia apie kuria dali? kad dazyt nesveitus,PRobe rašė:Pats daryk kaip tu nori, bet kitų tokiom nesamonėm nemokink.egiduks rašė:Jei is karto dazant, tai nebutina. bet jei klijuoti folija, tada butinai reikia graziai nusveisti.
Aš apie tai, kad ant (bent jau) ne nugruntuoto medžio išvis nerekomenduočiau dažyti nei folijos klijuoti.egiduks rašė:
o cia apie kuria dali? kad dazyt nesveitus,
ar folijai butinai sveisti.
D
Negi tu manai, kad kibumas nuo to priklausoegiduks rašė:
... bet kazkodel man viens nesveistas buvo labiau valgomas :D
O dėl ko tu tepi tais epoksidiniais klijais?Gruz1s rašė:Jeigu medi tepu epoxy klijais ar pries tai irgi reikia gruntuot?
Tai jau ir būtų vienas iš gruntavimo variantų. Tik ruošinuką reiktu tepti įkaitintą. Apie tai jau buvo rašyta ir diskutuota. Paieškok "zilva von jurasemia" pirmutinius postus .Gruz1s rašė:Jeigu medi tepu epoxy klijais ar pries tai irgi reikia gruntuot?
Kad apsaugoti mediena, kadangi naudoju balza, o ji yra minksta.savasmenas rašė:O dėl ko tu tepi tais epoksidiniais klijais?Gruz1s rašė:Jeigu medi tepu epoxy klijais ar pries tai irgi reikia gruntuot?
Tai kai duodi patarimus žmogui, parašyk apie kokias medžiagas kalba eina. Nors ir pvc yra gruntuojama "propionatu".egiduks rašė:na o pas mane tai gaminti is poreto pvc. tai jokiu inregnavimu nereik
savasmenas rašė:Kažkaip tai pasiilgau jau meistrų darbų![]()
Na tai koks klausimas - toks ir atsakymas. Kilpos lankstymas neisvengiamas darant voblerius namu salygom. Gerai, kad dar padeda toks budas. Jei padaryta klaidu lopetos istatyme ar nesamoningos voblerio ir lopetos proporcijos - lankstyk nelankstes... arba "malka", arba "stoporas", arba.... "N" variantu.dead_drift rašė:issamus atsakymas Savas :D