Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #422139   looking4snow
 13 Lap 2012 00:43
Kadangi darosi panasu, jog nesulauksiu normalaus atsakymo kolegu forume, uzklausiu ir cia...

Ar galima Swedbank "Debit MasterCard" koretele priristi prie PayPal ir per ji apomoketi pirkimus? [klausiu, nes banko darbuotoja sake, kad su PayPal sita kortele nebendrauja, bet artimiausiu metu del to bus pasirasyta sutartis; o bet taciau internete randu komentaru, kad zmones su ja naudojasi per PayPal tik withdrawalinti negali kaip i Visa...]

Ar galima su sita kortele susimoketi JAV, pvz., Basspro ar Cabelas? [kazkur skaiciau, kad zmogus galejo apmoketi uz pirkinius tik Europoje ir Azijoje, o JAV e-shopai jam neleido apsipirkti...]

Laukiu turinciu sita kortele komentaru. Tik bukite geri ir nesakykite, kad visi apsiginklave kreditinemis ar Visa Virtuon... :lol: Turi gi bent kas nors is forumo tureti ir Swedbank "Debit MasterCard"...
 #422362   looking4snow
 13 Lap 2012 21:46
Info jau nebereikia.

Asirado zmogus, kuris naudojasi. :gutgut Ir siandien aplankytame kitame banko padalinyje darbuotoja sake, kad veikia su PayPal. Zodziu ana darbuotoja biski gryba supjove. Jau uzsisakiau ir antradieni gausiu. Kai pats isbandysiu, parasysiu.
 #424577   Mangiz
 21 Lap 2012 11:08
Gal galit pasidalinti patirtimi kur aplink lietuva ( is kokiu www parduotuviu ) labiausiai apsimoka uzsakineti zukles prekes? kad nebutu parkiu visokiu su siuntimu ir t.t.

Geros kainos aisku privalumas parduotuves :)
 #424743   Rapolas
 21 Lap 2012 17:08
Iš cabelas.com kiek esu pirkęs, jokių nesąmonių neprisiuntė (t.y. ką užsakiau, tą ir atsiuntė).
Tik vienadalis spiningas (morka )atskrido oro tranportu, nes kitaip negalėjo atsiųst kažkodėl :-D
p.s.: ai, vienąkart katinui nemokamai įdėjo porą pakelių maisto, nors laikau du šunis
 #432545   Airis
 19 Gru 2012 13:44
kas esate susidure su ismuitinimo procedurom. parejo siuntinukas is plat ir nera matyt invoiso arba gal uzrasyta gift,o muitininkai nori muita ikalti. ka reiketu daryti? gal meginti isdurti ir rasyti,kad gavau gift
 #432548   Martiz
 19 Gru 2012 13:58
shelwius rašė:Paantrinsiu rusla02 dėl spiningavimas.lt - esu pirkęs, viskas tvarkoj, aptarnavimas geras.
Jau ne viena karta teko naudotis Algirdo paslaugomis - viskas idealu! ;-var-var.
 #432605   Airis
 19 Gru 2012 16:29
Airis rašė:kas esate susidure su ismuitinimo procedurom. parejo siuntinukas is plat ir nera matyt invoiso arba gal uzrasyta gift,o muitininkai nori muita ikalti. ka reiketu daryti? gal meginti isdurti ir rasyti,kad gavau gift
dabar paskaiciau ankstesnius postus ir radau,kad tik virs 160lt skaiciuojamas muitas ir pvn. mano tiek nesiekia suma.
bet kazkas parases,kad ir nuo 145lt paskaiciavo. a-uuuuuu atsilipkit,kas siuntinejasi is japu plato ar panasiai.
kiek visko parejo is izraelio, vietnamo,kitajaus,japonijos nebuvo jokiu problemu
 #432633   looking4snow
 19 Gru 2012 19:08
Kiek zinau, jeigu muitine praso dokumentu, jau papuolei ir niekas nebepades (issisukinejimai ta prasme). Keistas tik tavo atvejis, kad sakai viskas kainavo pigiau, nei apmuitinama suma. Reikes susimoketi uz muitines tarpininka ir kazkoki muita (ziurint ka siunti). O siaip muitine yra nenuspejama. Pvz., kiek man sake, oru siunciant tai dar yra didesne tikimybe pakliuti, o laivu patikrina is 300-400 deziu vos 10. Tai, kad anksciau nebuvai uzkliuves dar nieko nereiskia. Gal daugiau ir nebeuzkliusi visa gyvenima, o gal butent tavo siuntinius tikrins 5 kartus is eiles.
Parasyk, kaip sekesi, nes pas mane sausio viduryje ar gale turetu parkeliauti kelios dezes.
 #432646   vandenis
 19 Gru 2012 19:50
Muitines komentaras i klausima DUK skyrelyje:

Kokius mokesčius Lietuvoje turi sumokėti internetu užsakytų prekių siuntos gavėjas? (2011-01-19)

Siuntos, kurios skirtos juridiniams bei fiziniams asmenims ir kuriomis atsiunčiamos jų pačių įsigytos (užsakytos internetu, pagal katalogą, pirktos aukcione) prekės, neapmokestinamos importo muitais, jeigu siuntos savoji vertė neviršija 150 eurų. Importo PVM tokios siuntos neapmokestinamos tuo atveju, jeigu kiekvienos jų muitinė (bendra vertė) vertė neviršija 75 litų. Šios lengvatos netaikomos akcizais apmokestinamoms prekėms.

Cia kalba eina apie is treciu saliu gaunamas siuntas. Taigi siunta virs 75Lt ( iskaitant ir siuntimo kastus) bus apmokestinta 21% PVM. Muitas bus skaiciuojamas kai siunta virsys 150 EUR.
 #432774   blight
 20 Gru 2012 12:32
looking4snow rašė:Kiek zinau, jeigu muitine praso dokumentu, jau papuolei ir niekas nebepades (issisukinejimai ta prasme).
Čia jau tikra tiesa. O dabar paštas už išmuitinimo paslaugą lupikauja kaip priklauso - 30lt :shock: . Siunčiau du vobleriukus iš japų draugui, tai šmikiai ir tuos šūdniekiukus sulaikė, tai PVM gavosi 19lt, o išmuitinimas +30lt, tai visumoj gavosi prie sumos dar + dauggiau nei pusę jo vertės (+x0,6) :evil: Žodžiu paskutiniu metu muitininkai siautėja...
 #432794   Airis
 20 Gru 2012 13:40
kiek suprantu, geriausiai prasyti,kad pardavejas uzrasytu kazkokia suma,kuri nesiektu tu 75lt ir dadetu,kad daiktas naudotas.
taip uzrasius, be problemu parejo ir pintukai ir keli vobleriai.paprasiau pardaveju,kad isimtu is originaliu dezuciu ir uzrasytu used.
dar tie siuntinukai visi buvo be trucking nr, o paskutinis jau su numeriu. gal cia kokia zacepka yra
 #432811   Airis
 20 Gru 2012 14:51
gavau emaila, nuo Ogawa is plat, pridejo foto, ant kurios aiskiai matosi uzrasyta pilna kaina. reikes sumoketi ta pvm.
deklaruojant, reikia nusiusti failus pdf formatu. kaip is paypalo gauti ta pdf? visus pervedimus kartu eina nukopinti pdf, o atskirai po viena -neina.
nukopijuociau is banko , bet ta suma pas mane atideta iki sausio 1 ir jos neina nukopijuoti. blogiausiu atveju reikes palaukti iki 1d.
dabar nusiunciau ta foto deklaravimui, ziuresiu,ka atrasys
 #432921   blight
 20 Gru 2012 21:48
Airis rašė:kiek suprantu, geriausiai prasyti,kad pardavejas uzrasytu kazkokia suma,kuri nesiektu tu 75lt ir dadetu,kad daiktas naudotas.
Taip. Arba "gift". Bet daug kas tiek mažai nenori rašyt. Kiek pastebėjau iš praktikos su japaškėm tuo klausimu paprasčiausia, o su amerikonais sudėtingiausia.
Airis rašė:dar tie siuntinukai visi buvo be trucking nr, o paskutinis jau su numeriu. gal cia kokia zacepka yra
Jei be tracking number, tai reiškia siuntiniai buvo neregistruoti ir tiek ;-)
Aj tik dabar galvoju, tavo atveju tai jei sunteisi iš PLAT, tai reiškia keliavo per EMS, tai matomai per "pasiuntinių paštą". O jie už išmuitinimo paslaugą man atrodo teik daug (30lt) nelupa. Kai pasiimsi patikslink kiek, įdomu ir man ar pabrangino...
 #432926   blight
 20 Gru 2012 21:51
Airis rašė:deklaruojant, reikia nusiusti failus pdf formatu. kaip is paypalo gauti ta pdf?
Galima ir į PDF paverst, bet tikrai nebūtina - tiks tiesiog persiust PayPal invoice, arba kurį gavai į savo paštą persiųsk, arba geriau tiesiog PayPale išrašą užsisaugok kompe ir prikabink laiške. Tiek tikrai užteks ;-)
Airis rašė:dabar nusiunciau ta foto deklaravimui, ziuresiu,ka atrasys
Jei nusiuntei vien tik foto, taip marods tikrai neprasisuksi, nes jie lygiai tą patį mato ir žiūrėdami į siuntinį :-D Čia kaip sakant nori patikrint ar kas rašoma ant siuntinio atitinka realų mokėjimą ;-)
 #433056   Rolas
 21 Gru 2012 12:25
Ir vel man tikriausiai labai pasiseke. Pries pora dienu sulaukiau siuntinio, siunciausi is amerikos voblerius.Tikriausiai jau ne pirma karta i Lietuva siuncia, tai net neprasytas kainas visiškai vaikiskas uzrase. Ir muitininkai ramus ir zmonai kaina normali pasirode... ;) Ir tarp amerikonu kartais teisingu zmoniu pasitaiko.
 #437702   Rafal
 08 Sau 2013 23:35
Sveiki. Niekada anksciau nesiunciau is e-shopu. Bet va, radau rituke, labai patinka, viskas tinka kas susije su ja. Lietuvoje man jos ne rasti. Kiek ieskojau ebajuje-radau, kaina tinka. Bet jeigu neklystu bus suteiktas muitas. http://www.ebay.com/itm/NEW-DAIWA-AIRD- ... 2ec50fa1a3 o tada jau kaina skiriasi... gal kas gal zino kur ja galima gerai nusipirktii? Gal be muitu, gal siaip gera kaina, arba prakonsultuoti su tuom ebjui, kas kaip. O jeigu ne, ta bent kazkoki shopa patikrinta, kur butu ta rituke. Is anksto aciu
 #437712   Skridžas
 09 Sau 2013 00:26
Prie šitos sumos ir siuntimo išlaidu pridėk PVM,muitas nuo 510 lt jeigu neklistu :roll: Tai pvm apie 50 lt bus kursa jėmiau 2,80lt,nes perkant per paypal dar prisideda mokesčiai kažkokie ar procentas tai man pastovai 20 centu didesnis negu bankinis :?
Pardavėjais liktais patikimas daug neigiamu neturi atsiliepimu...Gal praslystu ir be PVM,per pašta kaip pasisektu,vat įdomu jeigu per anglija sustum kaip tada butu :roll:
 #437716   Skridžas
 09 Sau 2013 01:04
Paskutiniu metu paypalas buvo atsiuntes kažkoki pranešima kad reikės mokėti kažkoki procenta turbut tas procentas ir yra tame kurse kai aš perku.O kaip pasikeisti valiuta?Principe nelabai nnoriu aš ten litssi kažkur man pagrindinis kritėrijus kad galiu vikditi pirkimus ir dar ten kažka himičinti nelabi noriu ir moku kaip...
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 46
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė