Ar Romada vis dar neįdiegė unsubscribe funkcijos? Kažkada su jais susirašinėjau dėl reklamos atsisakymo, tai išbraukė mano paštą po kelių laiškų ir pavartojus žemiau esančią citatąvava rašė:del Romados naujienlaiskio.
as nepamenu kaip, bet esu pas juos uzsiregines ir tipo gaunu naujienlaiski. bet per paskutinius kelis metus tas naujienlaiskis ateina kazkokiais hieroglifais. Pavadinimas kaip ir normalus, o pats laiskas nesuprantamas...... Blogiausia, kad nerandu, kaip unsubscraibint

Laba diena
Mano tel. nr. (arba el. paštas) yra įtrauktas į jūsų duomenų bazes ir nuolat gaunu reklamines žinutes su naujienomis, specialiais pasiūlymais ir pan. Prašau išbraukti mano nr. (arba el. paštą) iš savo klientų sąrašo. Reklamos įstatymo 13 straipsnyje nurodyta, kad reklama telefonu, telefaksu, teleksu, elektroniniu paštu gali būti teikiama tik reklamos vartotojo sutikimu ar jo prašymu. Draudžiama tiesiogiai teikti reklamą konkrečiam asmeniui, jeigu yra aiškiai išreikštas šio asmens nesutikimas.
Mano sutikimo gauti jūsų reklamas nebuvo, o jeigu jis kur nors ir buvo - šį mano laišką traktuokite kaip aiškų nesutikimą gauti reklamą.
Mano tel. nr. (arba el. paštas) yra..........
Ačiū už supratingumą.
Žinokit, veikia 100 proc. ir 11 val. vakaro jau nebegaunu SMS apie atpigusį sviestą ar super akciją krapams