MITCHELL MAG PRO 792H 2,37m 15-50 g Ka manote apie sita kota? Ar jis universalus?
jis ZIAURUS.backarN rašė:MITCHELL MAG PRO 792H 2,37m 15-50 g Ka manote apie sita kota? Ar jis universalus?
jis ZIAURUS.backarN rašė:MITCHELL MAG PRO 792H 2,37m 15-50 g Ka manote apie sita kota? Ar jis universalus?
nu tipo labai kuolas ziauraus dydzio masalam.backarN rašė:Ta prasme? Tipo labai geras ar kaip?
Jautrumo gal ir turi, bet zvejot lengvesniais masalais nei kokie 20gr tai bus tragedija.backarN rašė:O tas kuolas turi kazkiek jautrumo? Nes reikia universalaus koto.
ziurint kokio dydzio, bet su uzmetimu iki 50 gr tvicingui tai ka as zinau... cia ne tik vobleri ismust bet ir zmogu uzmust galima.backarN rašė:O tvicingui pvz koky x-rap butu galima ismust su pintu valu ar irgi nlb jis tam tinka?
nu tai gal tu geriau trumpesni koki ir ne toki ziauru kota paziurek? kazkas lyg skelbimuose buvo abu veritas idejes berods. va ir tiktu tau.backarN rašė:Gal tada pasilikti sena safina 240cm 10-30 ar visdelto imt mitchel nes man safina kazkaip labai islingsta ir nesigauna normalei tvicint netgi ezere.
Gal tu ir teisus svarbu man gerai.alkanas rašė:backarN, manau cia tokia tyla tik todel kad nelabai kas yra bande tavo minimus spiningelius
backarN rašė:Gal tu ir teisus svarbu man gerai.alkanas rašė:backarN, manau cia tokia tyla tik todel kad nelabai kas yra bande tavo minimus spiningelius
jei ekonomines klases, tai jau geriau pasiimk trumpesni, o jei ziuri 2,7m su tokiu uzmetimu, tai jau geriau ne visai ekonomines...antimausas rašė:As ta suprantu, bet Salmo rekomenduoja naudoti ne trumpesni nei 2.70m kota. O tokiu iki 10g max nelabai randu (is ekonomines klases)
Salmo t.y. kas? Parduotuvės atstovas/pardavėjas ar kaip? Ir kodėl ne trumpesnį kaip 2,70?antimausas rašė:As ta suprantu, bet Salmo rekomenduoja naudoti ne trumpesni nei 2.70m kota. O tokiu iki 10g max nelabai randu (is ekonomines klases)
Visiskai sutinku. Tokiomis salygomis taip, 2,70 privalumas. Tik klausimas ar tuo "my*upiu" negalima prabrist. Ir siaip padoresni UL kota 2,70m be rimtesniu investiciju vargu ar pavyks nupirkti. Siaip manau ~240 koto ilgio daugelio atveju visiskai uztenka. Be to, man asmeniskai Salmo LilBug didelio ispudzio nepaliko. Yra masalu kurie ir metasi tikrai geriau o ir srove geriau "laiko". Pvz Bassday Bun.Rapolas rašė:Viskas teisingai, tokomis sąlygomis ,kuriomis žvejoja nurodytame video (aukšta žolė, nekoks priėjimas:D), ilgesnis kotas yra parankiau- ir dėl masalo padavimo ir dėl žuvies išvedimo
p.s.: yra pas lenkus nebrangių (ekonominės klasės) ilgesnių spiningų, pvz. MIKADO ir kt.,ir tarp SPRO galima pasižvalgyt ;)
Spiningų tema ,bet vistiek bandysiu apgint salmo boružėlęDaugirdas rašė:... Be to, man asmeniskai Salmo LilBug didelio ispudzio nepaliko. Yra masalu kurie ir metasi tikrai geriau o ir srove geriau "laiko". Pvz Bassday Bun.
viskas btu K, jei tuos pavirsinius maslaus metytum uz kilometro, bet kaip taisykle, tai visokiu pavirsiniu mikrokarkvabalio imitaciju sverianciu du gramus uz kilometro nemetai. pvaz man asmeniskai su bassday kobunu tai 7'6'' finezza tubularas susitvarko kuo puikiausiai ir ilgio niekaip netruksta. nes nu nesugebu as ta kobun sverianti tik 1,3gr nusveist penkiasdesimt metru.Aqua v. rašė:beje, manau, kad ilgį ne maziau 2.7 rekomenduoja ir del specifinio pravedimo - butina laikyti kota aukstyn, vala virs vandens ir tt
Trumpu kotu pavirsiniai masalai valdosi labai ribotai, ir dauguma masalu trumpu kotu srovej valdomi ribotai, t.y. ilgas visada, isskyrus gal rysku eserini/saudyklini tvica, ar gaudyma 'po kojom', bus efektyvesnis.