Niekas ten neskirtinga. Pas 2506 vienokia rankenele, pas didesnes jau kitokia. Tiesiog nesugeba normalios foto idet...giedriuzzz rašė:Rankelės ričių tai skirtingos. Apie vidurius nieko negaliu pasakyt. Matyt lydys už plačią rankenėlę kainą "truputi" pakėlė
kokio svorio ir kalibro voblerius žadi twicint?Piktas rašė:Taigi pradejau ruostis naujam sezonui ir prireike nusipirkti rite. pradejau dometis ir pasirodo kad as jau nieko neismanauapie rites todel klausiu jusu gal padesit
man reikalinga rite tvitcingui/dzigui su pintu valu, pernau kai bandziau okuma trio man dare barzdas laikas nuo laiko. Pasikalbejus su savo pastoviu zukles reikmenu tiekeju
pradejo aiskint kad reikia tam tikros rites, kuri vala kloja e"S"u ar panasiai. tiesa ziuretos rites buvo Ryobi SLAM ir Exia. Labiau prie rankos lipo slam'as. Tai ir galvoju paklausiu jusu gal ka patarsit gal nei viena is situ netinkama tvitcingui.
emsas rašė:kokio svorio ir kalibro voblerius žadi twicint?Piktas rašė:Taigi pradejau ruostis naujam sezonui ir prireike nusipirkti rite. pradejau dometis ir pasirodo kad as jau nieko neismanauapie rites todel klausiu jusu gal padesit
man reikalinga rite tvitcingui/dzigui su pintu valu, pernau kai bandziau okuma trio man dare barzdas laikas nuo laiko. Pasikalbejus su savo pastoviu zukles reikmenu tiekeju
pradejo aiskint kad reikia tam tikros rites, kuri vala kloja e"S"u ar panasiai. tiesa ziuretos rites buvo Ryobi SLAM ir Exia. Labiau prie rankos lipo slam'as. Tai ir galvoju paklausiu jusu gal ka patarsit gal nei viena is situ netinkama tvitcingui.
tokiais svoriais dirbant slamas subyres tau labai greitai... manau cia ul ir lengvai light klasiai ritePiktas rašė:emsas rašė:kokio svorio ir kalibro voblerius žadi twicint?Piktas rašė:Taigi pradejau ruostis naujam sezonui ir prireike nusipirkti rite. pradejau dometis ir pasirodo kad as jau nieko neismanauapie rites todel klausiu jusu gal padesit
Pagrinde 8-10cm iki 20g
Nemunui nėr ko smulkintis ;)Oliver rašė:koki shimano biomasteri pasirinkti sapalams Nemunui, galvoju apie 2500s, ne per sunki bus?
Norit tikėkit, norit ne, bet tos pažintys parduotuvėse, kas tikrai susidomėjo parašė man i pm, gavo kontaktus, pasiskambino ir vieną Stella pasieme, liko dar viena.Adrean rašė:Tiesa pasakius, mažai ir tikėjau, kad tiesą rašei, Saugirdai
Gražu, ką su ja gaudysi? galvoju apie tokią 2506 sapalams, ar tiktu? taciau galvoju apie naujaji modeli 2015, ir beje kuo skiriasi 2506 nuo 2506H ?Audimas rašė:Stai ir mano naujasis dziaugsmelis Daiwa freams 3000 new. Aciu forumieciams ir ypac Sauliui su gerais patarimais.
[img][IMG]http://www.part.lt/img/70b04b5101f77297 ... 95a398.jpg[/img][/img]
Na 3000 modelis galingas.... bus lydekoms ir glbut lasisai pamegint. siaip pasiemes schemas lyginau 3000 su 2508 modeliu. ir apart bugnelio dydzio ir rankeneles daugiau skirtumo neradau.... gamintojas nurodo kad abi tokios pat galios. Ir perdavimas 4.7 ir 4.8 vos vos skiriasi. Bet pokolkas savo pirkiniu patenkintas tik daug bekingo reiks pavynioti i ta gilu bugnaOliver rašė:Gražu, ką su ja gaudysi? galvoju apie tokią 2506 sapalams, ar tiktu? taciau galvoju apie naujaji modeli 2015, ir beje kuo skiriasi 2506 nuo 2506H ?Audimas rašė:Stai ir mano naujasis dziaugsmelis Daiwa freams 3000 new. Aciu forumieciams ir ypac Sauliui su gerais patarimais.
[img][IMG]http://www.part.lt/img/70b04b5101f77297 ... 95a398.jpg[/img][/img]