Tai taip
man sinkingai irgi patinka ant srovės, galima tikrai gražiai paimprovizuot 

megabass flap slap) ar kibus jis Jums?)arturke1 rašė:Vyručiai, gal žinot, kaip vadinasi šis vobleris
Greiciau tai Flat Slap kopija, ant originalo yra parasytas pavadinimasarturke1 rašė:Vyručiai, gal žinot, kaip vadinasi šis vobleris
Apie kuri kalbi? 9cm ar 11cm ?jonkac rašė:atradau pernai metais JIB vobleriuskol kas mano arsenale jie numeris 1. Stovinčiame vandenyje gerai dirba išsimuša ir lėtesniu ir greitesniu tempu. Tik nebandęs ant srovės su jais dirbti, gal kam yra tekę ??
pas mane tai trumpesni: SMITH JIB 90 F/SPMenke rašė:Apie kuri kalbi? 9cm ar 11cm ?jonkac rašė:atradau pernai metais JIB vobleriuskol kas mano arsenale jie numeris 1. Stovinčiame vandenyje gerai dirba išsimuša ir lėtesniu ir greitesniu tempu. Tik nebandęs ant srovės su jais dirbti, gal kam yra tekę ??
O tai tu irgi jau voblerastas>>>>Saugirdas rašė:Tai, kad matyt vobleristai legaliu nepagauna...
grezi skilute su plonu graztu( 0.2-0.5mm), ir svirkstosu adata pagalba istrauki vandeni. siulyciau epoksidke panaudot, manau butu geriau. nes nuo superio gali pabalti toje vietoje.PIKE rašė:Sveiki.nupirkau lucky craft 97mr.ir turbut brokas.leidzia vandeni per kiilpute.kaip galvojat super klijai tiks tam reikalui?ir kaip visa vandeni isvarit is voblerio?
jei seklu - tolygi,Vitalijus.R rašė:Vytai kaip su ratlinu dirbt?kokia provodke?
Kur gaudysi ir ką ? Ir kas tas pigu tau ?linux rašė:Sveiki aš naujas žvejys ir kokiu man pasiulitumėt pigesnių voboerių?
osp, duo, megabass, jackall.... mano nuomuone geriau nedaug, bet geresniu nei kruva...linux rašė:Sveiki aš naujas žvejys ir kokiu man pasiulitumėt pigesnių voboerių?
Visa gama Dorado ,bet gan silpnai užsimeta, tiks kur nereikalingas tolimas metimas ir negaila užgilint..linux rašė:Sveiki aš naujas žvejys ir kokiu man pasiulitumėt pigesnių voboerių?
Pora kibimu turejau, bet jis man labai megsta pavadeli tvicinant pagaut. Nesvarbu ar astriai ar svelniai. Beveik visad 2/5 metimu bun uzsikabine. Su jokiu kitu vobleriu sitaip nera buve. Nu karta pasitaiko, bet ne ant tiek...Rolandas19 rašė:Kaip jum Jackallo magalonas? Kokie atsiliepimai?