Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #573986   alkanas
 11 Bir 2014 19:19
tu parasyk man ta savo komplekta visa kur nebrangu turi bet jautru, jau kelinta kart prasau, rasau dar kart, as tokio ieskau, nebedomina visokie ponai japonai amerikonai nu latviai irgi :(
 #574066   Airis
 12 Bir 2014 10:15
varita 662ml iki 16g tvicui labai geras daiktas uz gera kaina. skambumas superinis, galima infarkta gauti

EXS-732UL-S tik viena karta bandziau, bet patiko. panasus i tioga, tik su geresniais ziedais ,furnitura
 #574824   Evaldas Z
 15 Bir 2014 19:26
Guess who's back :)
Apipjaustyto frankensteino testas.
Mikrodzigas, 3g. galvakablis + veziukas.
U1.JPG
Dropshotas su 8g svareliu + veziukas.
U2.JPG
Tvicas, rigge 56 sp.
U3.JPG
Tvicas, rigge 56 deep f.
U4.JPG
Dzigas, 7g volframine galva + 3" keitech easy shiner.
U5.JPG
U6.JPG
Minusai: prasciau meta nedidskus vobleriukus, trumpokas (1815mm).
Uztat su tokiu ilgiu labai smagu panasiose vietose.
U7.JPG
Kol parsiras naujas kotelis, is bedos bus su kuo eseri smaugt :roll:
Ps. Galit miegot ramiai, visi testo dalyviai nenukentejo ir laukia nauju irangos bandymu sutartoje vietoje.
 #575344   birškis
 17 Bir 2014 19:28
alkanas rašė:Turejes ir geresniu, dabar vis prie paprastesniu grysiu, vistiek tu 2 gr nejauciu, tai jokio skirtumo ar uz 1000 ar uz 100 nejausiu, tai kam moketi brangiau :(

- viskas jauciasi , ir viskas matosi kuo puikiausiai , 6-7 metru gylije (valas PE 0.3 ), (dugnas kietas) ,2-3gr.(volframas) :gutgut dziginasi puikiai , http://www.bait.lt/meskeres/spiningai/y ... 6B5-XZToYo
 #584664   Daugirdas
 14 Rgp 2014 21:37
Outsider rašė:kokia rite ir vala rekomenduojat ant light klases spiningo?
Gal reiktų pradėt bent nuo sumos, kurią ruošiesi investuoti. Nes be jos tai galiu rekomeduoti Shimano Stelą, Daiwa Exist...
Valas vėlgi - greičiausiai PE?
 #584680   Outsider
 15 Rgp 2014 06:29
greiciausiai:) o rite gal siek tiek pigesne padoria zinot ir bande esat? stela biskuti brangoka kai nezinau ar man lips tas lightas. nes ir principo spiningauju dazniausiai galingais kotais ir galingais masalais. todel pabandymui stela gal ir brangoka
 #585425   Mūza
 21 Rgp 2014 10:56
Sveiki visi, norėčiau išgirsti atsiliepimų apie golden mean symphonia spiningėlį ? Dar ciupineti neteko bet labai jis mane vilioja, ir kaina patraukli , ketinu gaudyti nedideliais vobleriukais karts nuo karto kokia blizgute uzdeti
 #585435   Mūza
 21 Rgp 2014 12:00
Evaldas Z rašė:Guess who's back :)
Apipjaustyto frankensteino testas.
Mikrodzigas, 3g. galvakablis + veziukas.
U1.JPG
Dropshotas su 8g svareliu + veziukas.
U2.JPG
Tvicas, rigge 56 sp.
U3.JPG
Tvicas, rigge 56 deep f.
U4.JPG
Dzigas, 7g volframine galva + 3" keitech easy shiner.
U5.JPG
U6.JPG
Minusai: prasciau meta nedidskus vobleriukus, trumpokas (1815mm).
Uztat su tokiu ilgiu labai smagu panasiose vietose.
U7.JPG
Kol parsiras naujas kotelis, is bedos bus su kuo eseri smaugt :roll:
Ps. Galit miegot ramiai, visi testo dalyviai nenukentejo ir laukia nauju irangos bandymu sutartoje vietoje.
kaip tau sita ryobi slam ritele? pateisina lukescius?
 #585497   Audrius M
 21 Rgp 2014 18:53
Mūza rašė:Sveiki visi, norėčiau išgirsti atsiliepimų apie golden mean symphonia spiningėlį ? Dar ciupineti neteko bet labai jis mane vilioja, ir kaina patraukli , ketinu gaudyti nedideliais vobleriukais karts nuo karto kokia blizgute uzdeti
Nuo 2 iki 5-6gr masaliukams tiks. Nuo pavasario Nemune su juo daugiausiai džigauju mikro guminukais ir visai patenkintas. Turėjau progos net 4kg lydoką su juo išsikrapštyti. Nieko,- atlaikė ;-var-var.
SV blizgutėms ir mažiems voblikams jis labiau tinkamas, negu džigui nes viršūnė TABULAR, bet man ir mikro džigas su juo puikiai "šokdinasi".

RYOBI SLAM taip pat nuo pavasario darbuojasi ant GM SIMPHONIA kotuko. Nesiskundžiu, vis dar gyva. Problemų dėl kilpų neturėjau (pintukas 0,04-0,06). Stabdis kaip visų RYOBI, mechanika kaip ECUSIMOS ir atrodo tarnaus dar ilgai.
Tiesa truputi modernizavau padėjas iš senos ritės ploną plieninę šaibelę po kairės pusės guoliuku, kad sumažinti krupliaratukų sukibimo laisvumą. Gal čia tik man tokia pakliuvo, o gal RYOBI šioje vietoje truputi nedaskaičiavo :twisted: :grin: Visa kita, man atrodo normali pigi paprasta ir lengva biudžetinė ritukė.
 #585529   Mūza
 21 Rgp 2014 22:03
Audrius M rašė:
Mūza rašė:Sveiki visi, norėčiau išgirsti atsiliepimų apie golden mean symphonia spiningėlį ? Dar ciupineti neteko bet labai jis mane vilioja, ir kaina patraukli , ketinu gaudyti nedideliais vobleriukais karts nuo karto kokia blizgute uzdeti
Nuo 2 iki 5-6gr masaliukams tiks. Nuo pavasario Nemune su juo daugiausiai džigauju mikro guminukais ir visai patenkintas. Turėjau progos net 4kg lydoką su juo išsikrapštyti. Nieko,- atlaikė ;-var-var.
SV blizgutėms ir mažiems voblikams jis labiau tinkamas, negu džigui nes viršūnė TABULAR, bet man ir mikro džigas su juo puikiai "šokdinasi".

RYOBI SLAM taip pat nuo pavasario darbuojasi ant GM SIMPHONIA kotuko. Nesiskundžiu, vis dar gyva. Problemų dėl kilpų neturėjau (pintukas 0,04-0,06). Stabdis kaip visų RYOBI, mechanika kaip ECUSIMOS ir atrodo tarnaus dar ilgai.
Tiesa truputi modernizavau padėjas iš senos ritės ploną plieninę šaibelę po kairės pusės guoliuku, kad sumažinti krupliaratukų sukibimo laisvumą. Gal čia tik man tokia pakliuvo, o gal RYOBI šioje vietoje truputi nedaskaičiavo :twisted: :grin: Visa kita, man atrodo normali pigi paprasta ir lengva biudžetinė ritukė.
dekui uz issamu atsakyma, apie symphonia kazkaip galvoju imti 2,44 ilgio iki 8 g uzmetimo svori :)
 #585542   EsKoBaRaS
 22 Rgp 2014 07:42

Tiesa truputi modernizavau padėjas iš senos ritės ploną plieninę šaibelę po kairės pusės guoliuku, kad sumažinti krupliaratukų sukibimo laisvumą. Gal čia tik man tokia pakliuvo, o gal RYOBI šioje vietoje truputi nedaskaičiavo :twisted: :grin: Visa kita, man atrodo normali pigi paprasta ir lengva biudžetinė ritukė.[/quote]

Mano 1000 irgi tas laisvumas jauciasi, parduotuvėj po to sukinėjau berods 3000 jau tokio laisvumo nesijautė, tai irgi galvojau ar čia tik man tokia papuoliusi ar pardėj vitrinoj iš visų išrinko mažiausiai laisvumo turinčią :grin:
 #585544   Evaldas Z
 22 Rgp 2014 07:59
Na, man slamas joks stebuklas, pasitaiko kartais ir kilpu (plonas pintukas), ir ant bugnelio briaunos uzsimeta valas, laisvumu irgi yra, kurie gal labiau isryskejo eserius patvicinus. Mano akim, pranasumas pries koki zauberi, tai tik mazesnis svoris, na gal sukosi pradzio kiek maloniau :roll:
Kaip uz tokius pinigus, kentet galima :)
 #585641   Audrius M
 22 Rgp 2014 21:17
Mūza rašė:Tai kiek suprantu perkat slamą reikia paprasyti kad duotu bent kelis modelius pasukioti, kad neprasauti :) i ka labiausiai demesi atkreipti ? kaip ta laisvuma patikrinti?
Parduotuvėje kai sukiojau net saldu buvo ;-var-var. . Atrodė sukasi smagiai kaip padori DAIWA :grin: . Tik po kelių žvejybų pradėjo man nepatikti išilginis, pagridinio krupliaračio ašelės klibėjimas :shock: . Problema gal nedidelė, bet kažkaip nemalonu, tad tarp krumpliaračio ir guoliuko įmečiau parinkęs tinkamo storio plieninę šaubukę. Dabar nekliba, o kiek ilgai medrnizacija tarnaus,- bus matyt, bet jau beveik pusmetis,- niekas atrodo nesikeičia. :/braj;
 #589350   RastaMan
 17 Rgs 2014 21:48
Sveiki,
gal yra žinančių kas Lietuvoje prekiauja Major Craft spiningais (parduotuvė ar e-shop'as, apart spiningavimas.lt nes ten norimo modelio neturi ir nežinia kada turės)
Domina Nextino NTS-662L.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė