ne nu, su tokiu kotu ir su blogom rankom galima zvejoti 

Įdomus gėrimas ta degtinė: skonis tas pats, o nuotykiai vis skirtingi…
alkanas rašė:Turejes ir geresniu, dabar vis prie paprastesniu grysiu, vistiek tu 2 gr nejauciu, tai jokio skirtumo ar uz 1000 ar uz 100 nejausiu, tai kam moketi brangiau
Gal reiktų pradėt bent nuo sumos, kurią ruošiesi investuoti. Nes be jos tai galiu rekomeduoti Shimano Stelą, Daiwa Exist...Outsider rašė:kokia rite ir vala rekomenduojat ant light klases spiningo?
kaip tau sita ryobi slam ritele? pateisina lukescius?Evaldas Z rašė:Guess who's back![]()
Apipjaustyto frankensteino testas.
Mikrodzigas, 3g. galvakablis + veziukas. Dropshotas su 8g svareliu + veziukas. Tvicas, rigge 56 sp. Tvicas, rigge 56 deep f. Dzigas, 7g volframine galva + 3" keitech easy shiner. Minusai: prasciau meta nedidskus vobleriukus, trumpokas (1815mm).
Uztat su tokiu ilgiu labai smagu panasiose vietose. Kol parsiras naujas kotelis, is bedos bus su kuo eseri smaugt
Ps. Galit miegot ramiai, visi testo dalyviai nenukentejo ir laukia nauju irangos bandymu sutartoje vietoje.
Nuo 2 iki 5-6gr masaliukams tiks. Nuo pavasario Nemune su juo daugiausiai džigauju mikro guminukais ir visai patenkintas. Turėjau progos net 4kg lydoką su juo išsikrapštyti. Nieko,- atlaikėMūza rašė:Sveiki visi, norėčiau išgirsti atsiliepimų apie golden mean symphonia spiningėlį ? Dar ciupineti neteko bet labai jis mane vilioja, ir kaina patraukli , ketinu gaudyti nedideliais vobleriukais karts nuo karto kokia blizgute uzdeti
dekui uz issamu atsakyma, apie symphonia kazkaip galvoju imti 2,44 ilgio iki 8 g uzmetimo svoriAudrius M rašė:Nuo 2 iki 5-6gr masaliukams tiks. Nuo pavasario Nemune su juo daugiausiai džigauju mikro guminukais ir visai patenkintas. Turėjau progos net 4kg lydoką su juo išsikrapštyti. Nieko,- atlaikėMūza rašė:Sveiki visi, norėčiau išgirsti atsiliepimų apie golden mean symphonia spiningėlį ? Dar ciupineti neteko bet labai jis mane vilioja, ir kaina patraukli , ketinu gaudyti nedideliais vobleriukais karts nuo karto kokia blizgute uzdeti![]()
SV blizgutėms ir mažiems voblikams jis labiau tinkamas, negu džigui nes viršūnė TABULAR, bet man ir mikro džigas su juo puikiai "šokdinasi".
RYOBI SLAM taip pat nuo pavasario darbuojasi ant GM SIMPHONIA kotuko. Nesiskundžiu, vis dar gyva. Problemų dėl kilpų neturėjau (pintukas 0,04-0,06). Stabdis kaip visų RYOBI, mechanika kaip ECUSIMOS ir atrodo tarnaus dar ilgai.
Tiesa truputi modernizavau padėjas iš senos ritės ploną plieninę šaibelę po kairės pusės guoliuku, kad sumažinti krupliaratukų sukibimo laisvumą. Gal čia tik man tokia pakliuvo, o gal RYOBI šioje vietoje truputi nedaskaičiavo![]()
Visa kita, man atrodo normali pigi paprasta ir lengva biudžetinė ritukė.
Parduotuvėje kai sukiojau net saldu buvoMūza rašė:Tai kiek suprantu perkat slamą reikia paprasyti kad duotu bent kelis modelius pasukioti, kad neprasautii ka labiausiai demesi atkreipti ? kaip ta laisvuma patikrinti?