Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #649701   PelkiuSenis
 16 Sau 2016 22:05
Kokie spalvinimai pasiteisine Rapalos vobleriu, velkaujant ezeruose 6-10m gyliuose? :)
 #649735   Cekasss
 17 Sau 2016 13:48
Pas mane asmeniskai visi vobleriai yra 4 spalvinimu jei ant ju neima neims ant nieko keisk nekeites taigi
1 naturalus eserys
2 naturali balta zuvis , nu sviesus sonai juoda nugara
3 raudongalvis
4 firetiger
Nu dar bandau prigydit 5 varijanta bet jei nekimba ant tu keturiu tai nelabai ir sitas pramusa.Melynas!
O daugiau visiskai nematau tikslo kaupt atsargas tu spalvu.
 #649736   Cekasss
 17 Sau 2016 13:50
Beja tie spalvinimai ne vien rapalai
 #650117   baronas
 20 Sau 2016 10:31
Cekasss rašė:Pas mane asmeniskai visi vobleriai yra 4 spalvinimu jei ant ju neima neims ant nieko keisk nekeites taigi
1 naturalus eserys
3 raudongalvis
4 firetiger
Nu dar bandau prigydit 5 varijanta bet jei nekimba ant tu keturiu tai nelabai ir sitas pramusa.Melynas!
keista kad sarase nera auksines spalvos. Maniau balta ir auksine viena pagrindiniu spalvu..
 #650119   Rapolas
 20 Sau 2016 11:34
:-D užvesiu unt kelio... prisiminkit ,kokių pagrindinių spalvų būdavo blizgės (vartiklės ir sukrės) ,mažiau iečių reiks laužyt ir marškinių plėšyt :-D
p.s.: kai pradėjo maliavot ,tai ir prasidėjo kolekcionavimai :-D
 #650123   egiduks
 20 Sau 2016 13:54
Rapolas rašė::-D užvesiu unt kelio... prisiminkit ,kokių pagrindinių spalvų būdavo blizgės (vartiklės ir sukrės) ,mažiau iečių reiks laužyt ir marškinių plėšyt :-D
p.s.: kai pradėjo maliavot ,tai ir prasidėjo kolekcionavimai :-D
Na standartinės naturalios visada gerai veikia. Bet reik nepamirs ir florascensinių spalvų, aišku jos tam tikru laiku, tan tikrom sąlygom, tam tikrom žuvims, bet suveikia ( pvz, morka ;) )
 #650125   Rapolas
 20 Sau 2016 14:07
Neee ,nu tai jo ,morka ir FT čia be klausimų :gutgut :-D
 #650132   Aqua v.
 20 Sau 2016 15:18
baronas rašė:
Cekasss rašė:Pas mane asmeniskai visi vobleriai yra 4 spalvinimu jei ant ju neima neims ant nieko keisk nekeites taigi....
keista kad sarase nera auksines spalvos. Maniau balta ir auksine viena pagrindiniu spalvu..
as tai labai teigiamai :gutgut vertinciau Ceko 'sistemele' ;-)
Spalvos turbut nebutinai kiekvienam butent sitos keturios :) ,
bet siaip Cekas uzveda ant paprasto, bet (arba 'del to') genialaus kelio turbut 2/3 net seniausiai zvejojanciu riboku, kuriu 'sistemos' yra nuo 'reikia visokiu spalvu turet', iki 'raudongalvis visur tinka'.
Aisku, salia 'bazes' gerai butu pasilikt vietos eksperimentams, bet i daznai girdima ir atrodytu negincijama teigini 'zvejyboj reikia eksperimentuoti' reikia irgi ziuret atsargiai. T.y. jei kiekvienoj zvejyboj tik eksperimentuoti, tai tikrai nebus geriausiu rezultatu... jau nekalbant, kad pinigai masalams bus isleisti taip pat naudingai, kaip 155 poroms blondines bateliu :) ...
 #650133   Mike
 20 Sau 2016 15:48
Jei masalų pirkimo ir turėjimo procedūra suteikia tokį malonumą kaip blondinei 155 porų batelių turėjimas (su blondinės grįžtamuoju ryšiu ir gebėjimu suteikti kitokį malonumą), tai pinigų išleidimas savotiškai prasmingas :-D
 #650148   Sportininkas
 20 Sau 2016 18:26
Cekasss rašė:Pas mane asmeniskai visi vobleriai yra 4 spalvinimu jei ant ju neima neims ant nieko keisk nekeites taigi
1 naturalus eserys
3 raudongalvis
4 firetiger
Nezinau apie koki butent melyna kalbi, bet man labai pasiteisina relax gumos melynom nugarom, baltais pilvais ir raudonom galvom. Dar kazkaip namie atradau melyna su baltu vobleri kazkoki lyg ir lenku, panasaus modelio kaip rapala husky jerk. tai kiekvienoj zvejyboj uzsidedavau jei mat/fire tiger,redhead arba grynai baltas vobleris nepasiteisindavo, tai melynasis lenkas dedavo sausai jiem
 #650252   PelkiuSenis
 21 Sau 2016 08:23
O ka sako patirtis apie clown spalvinimo voblerius? Viena pavasari man asmeniskai kanaluose labai gerai dirbo, o veliau nepataikiau gal kaip ir kur pateikti... '''bum
 #650493   saivaras
 23 Sau 2016 11:34
1 naturalus eserys
3 raudongalvis
4 firetiger

1 naturalus ešerys ;-var-var.
2 naturali balta zuvis. balta spalva (pienas) / juoda arba mėlyna nugara/ raudona galva (gumoms dar ir ant uodegos raudona)
3 raudongalvių su balta nenaudoju - nezinau kada juos pateikti. nepatinka pusė žuvies raudonos. realiai 2 pozicija beveik tas pats.
4 firetiger / greentiger ;-var-var. čia tiktų klounas - priskirčiau dėl erzinančios spalvos.

visi gyriat mėlyną spalvą, reiks mėlyną bandyt...
 #650504   Zmeegolov
 23 Sau 2016 16:35
Ar yra kur imakatsų voblerių ant lietuvos pirkt?
 #650899   Igarka
 27 Sau 2016 15:24
The hound rašė:Gal kas bandet? https://www.youtube.com/watch?v=3r5Goj_aPd0 , atrodo darbas gan sklandus kaip uz 3,5 dolerio/vnt taip pat dar pora duo realis jerkabitu uzsakiau pabandymui jie ir gana neblogai atrodo, kaip uz tokia kaina
duo realisu jau parsisiunčiau antrą partją, dirba tikrai gerai. Pasiteisino visos spalvos, tik juodos neprakalbinau, ant vieno taigerio ištraukta apie 60 štukų dažai laikosi geriau negu ant japono
 #651613   Vitalijus.R
 01 Vas 2016 17:29
Vietoi grandiniu troseliai turi buti.tada super.savikaina apIe 6€
 #651619   The hound
 01 Vas 2016 18:29
o kuo grandines blogai? pvz srovei , manau kur kas geriau turetu uzsikabinti uz grandineles, ar ne? o yra paruostu jau pirkti?
 #651639   Evaldas Z
 01 Vas 2016 20:11
Va cia pasiskaitinek viewtopic.php?f=11&t=315&start=120
Is valties belekokiu gali atkabint, o vat nuo kranto ir jeigu dar uzsikabino priekinis voblerio kablys, tai atkabeklis su priekyje styranciom troselio kilpom bus pranasesnis uz nukaruses grandineles.
 #651640   The hound
 01 Vas 2016 20:15
ačiū, matau jog daugelis patys konstruojasi, o gal jau yra kažkur padarytų pirkti? kaip mano minėtas tik , jog būtų su troseliais
 #651650   Evaldas Z
 01 Vas 2016 21:31
Visi tie gamykliniai yra dazniausiai persunkus naudoti nuo kranto. Toki uzkabinus, ypac gaudant lengvos klases irankiais, reik vala rankoj laikyt leidziant link masalo, nes su meskerykociu sunkoka iskelt. Taigi, sumazeja kampas tarp valo ir horizontales, ko pasekoj atkabeklis prasciau slysta ir trumpeja jo veikimo atstumas. Be to, sunkus atkabeklis didesniu atstumu islenkia vala ir tiesiog nenuslysta iki istrigusio masalo. Jeigu aktualu tik gaudant is valties, tai pasikartosiu - tinka praktiskai belekoks.
 #652061   Evaldas Z
 03 Vas 2016 22:54
Nusipirkes vobleri kazkaip perdaug nestudijuodavau visu uzrasu ant dezutes... bet va vartau dabar megabass oneten jr dezute ir randu, kad:
Test and inspection in japan.
Mold made in japan.

Ir galiausiai - Made in vietnam

Kazkaip nepastebedavau tokios atviros info :roll:
 #652075   MINDULE
 04 Vas 2016 00:03
pries pora savaiciu vienoje parduotuveje pastebejau, kad koks 80% megabass'u buvo Made in Vietnam, ir tik atskiri modeliai buvo Japan, tik kazkaip pamirsau cia apie tai parasyti ;-)
 #652079   edmundaxx
 04 Vas 2016 07:19
Oho :shock: Aš prieš kelias dienas irgi JR pirkau, nu pas mane tvarkingai "Made in Japan"..
 #652175   zanelis
 04 Vas 2016 15:03
tiek tsuyokiu prisifarsiravau, kad sedziu db ir vartau dezutes mastydamas ko dar atsisakius...ir uzmaciau dvi vienodas spalvas tik viena rudra kita varuna...o jos dar pasirodo ir deficitas, todel nusprendziau pasidomet, kaip manot kuri geriau parduot vobleriuka, rudra ar varuna...aj pamirsau pamineti kad spalva yra pp50 :fonke:
 #652185   Zmeegolov
 04 Vas 2016 15:31
Zanelis....spalva tai polnas deficitas... ;-var-var.
Man asmeniškai Rudra geriau dirba pavasarį, o Varuna vasarą...
Pasilikčiau Rudra...
 #652187   Rapolas
 04 Vas 2016 15:35
zanelis rašė:tiek tsuyokiu prisifarsiravau, kad sedziu db ir vartau dezutes mastydamas ko dar atsisakius...ir uzmaciau dvi vienodas spalvas tik viena rudra kita varuna...o jos dar pasirodo ir deficitas, todel nusprendziau pasidomet, kaip manot kuri geriau parduot vobleriuka, rudra ar varuna...aj pamirsau pamineti kad spalva yra pp50 :fonke:
Parduok abu , sh.... ne vobleriai ,ir spalva nekokia, ir galėtum pigiai paleist :-D
 #652257   edmundaxx
 04 Vas 2016 23:02
O aš pasilikčiau abi, ir dar Asuros tokios pat pasiieškočiau :-D
  • 1
  • 365
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis