keista kad sarase nera auksines spalvos. Maniau balta ir auksine viena pagrindiniu spalvu..Cekasss rašė:Pas mane asmeniskai visi vobleriai yra 4 spalvinimu jei ant ju neima neims ant nieko keisk nekeites taigi
1 naturalus eserys
2 naturali balta zuvis , nu sviesus sonai juoda nugara
3 raudongalvis
4 firetiger
Nu dar bandau prigydit 5 varijanta bet jei nekimba ant tu keturiu tai nelabai ir sitas pramusa.Melynas!
O daugiau visiskai nematau tikslo kaupt atsargas tu spalvu.
Na standartinės naturalios visada gerai veikia. Bet reik nepamirs ir florascensinių spalvų, aišku jos tam tikru laiku, tan tikrom sąlygom, tam tikrom žuvims, bet suveikia ( pvz, morka ;) )Rapolas rašė:užvesiu unt kelio... prisiminkit ,kokių pagrindinių spalvų būdavo blizgės (vartiklės ir sukrės) ,mažiau iečių reiks laužyt ir marškinių plėšyt
p.s.: kai pradėjo maliavot ,tai ir prasidėjo kolekcionavimai
as tai labai teigiamaibaronas rašė:keista kad sarase nera auksines spalvos. Maniau balta ir auksine viena pagrindiniu spalvu..Cekasss rašė:Pas mane asmeniskai visi vobleriai yra 4 spalvinimu jei ant ju neima neims ant nieko keisk nekeites taigi....
Nezinau apie koki butent melyna kalbi, bet man labai pasiteisina relax gumos melynom nugarom, baltais pilvais ir raudonom galvom. Dar kazkaip namie atradau melyna su baltu vobleri kazkoki lyg ir lenku, panasaus modelio kaip rapala husky jerk. tai kiekvienoj zvejyboj uzsidedavau jei mat/fire tiger,redhead arba grynai baltas vobleris nepasiteisindavo, tai melynasis lenkas dedavo sausai jiemCekasss rašė:Pas mane asmeniskai visi vobleriai yra 4 spalvinimu jei ant ju neima neims ant nieko keisk nekeites taigi
1 naturalus eserys
3 raudongalvis
4 firetiger
Nu dar bandau prigydit 5 varijanta bet jei nekimba ant tu keturiu tai nelabai ir sitas pramusa.Melynas!
Cekasss rašė:Pas mane asmeniskai visi vobleriai yra 4 spalvinimu jei ant ju neima neims ant nieko keisk nekeites taigi
1 naturalus eserys
3 raudongalvis
4 firetiger
duo realisu jau parsisiunčiau antrą partją, dirba tikrai gerai. Pasiteisino visos spalvos, tik juodos neprakalbinau, ant vieno taigerio ištraukta apie 60 štukų dažai laikosi geriau negu ant japonoThe hound rašė:Gal kas bandet? https://www.youtube.com/watch?v=3r5Goj_aPd0 , atrodo darbas gan sklandus kaip uz 3,5 dolerio/vnt taip pat dar pora duo realis jerkabitu uzsakiau pabandymui jie ir gana neblogai atrodo, kaip uz tokia kaina
Parduok abu , sh.... ne vobleriai ,ir spalva nekokia, ir galėtum pigiai paleistzanelis rašė:tiek tsuyokiu prisifarsiravau, kad sedziu db ir vartau dezutes mastydamas ko dar atsisakius...ir uzmaciau dvi vienodas spalvas tik viena rudra kita varuna...o jos dar pasirodo ir deficitas, todel nusprendziau pasidomet, kaip manot kuri geriau parduot vobleriuka, rudra ar varuna...aj pamirsau pamineti kad spalva yra pp50 :fonke: