zukly buciau idejas nera ten kiek supratau ir maciau :DCe5ar rašė:Zuklys.lt taip pat yra:-)
zukly buciau idejas nera ten kiek supratau ir maciau :DCe5ar rašė:Zuklys.lt taip pat yra:-)
http://zuklys.lt/meskeres-lt/spiningine ... -breeze-ltaurimas22 rašė:zukly buciau idejas nera ten kiek supratau ir maciau :DCe5ar rašė:Zuklys.lt taip pat yra:-)
ksarinis rašė:Pagal mano zvejojimo ypatumus, man tinkantis spiningas ir tiek... Neblogi labai rusu atsiliepimai apie si spininga.
kam man tas sunkesnis džigavimas, tai paėmiau lengvajį Varivas Sea Stage LT Tenya. Tikrai malonus kotelisarta777 rašė:AudriusM.jį turi.Jo žodžiais,idealus džiginis kotelis savo svorio kategorijoje.
Patarčiau kažką iš favorit spiningų žiūrėt, jei nebijai išmėgint trumpesnio, pvz Vizor geras modelis, tavo apkrovom 662M ko gero http://www.gelezinislydys.lt/home/1839- ... vizor.html#romukas rašė:Sveiki.reikia naujo kotuko turejau catana bx 270ml noriu atsinaujint.gaudau ten kur eina uzmest,nuo kranto is valties, vobleriais sukrem 2-4nr gumom iki 15gr. Biudzetas 100-120e.kad nerasyt kitoj temoj tuo paciu paziulykit ir rituke kokia uz tokia pacia suma.ar verta ziureti shimano rites?is anksto aciu uz nuomones
cia upetakinis/sapalinis kotukas, gan smagusarunas888 rašė:O kaip sitas modeliukas?Major Craft Finetail FTS-782L
o tai kokiem masalam jisai daugiau skirtas?nu zodziu reikia pakenteti iki men pabaigos ir pats paciupinesiuThe hound rašė:Rezervas nera didelis, bet manau tikrai geriau kazka kita isigyti gumom
Matau, kad skiriasi savybe IPC ir X.TiK rašė:Sveiki kolegos.
Planuoju isigyti nauja pagaliuka tvicingui. Vobleriai ne didesni 110 cm. Issirinkau du modelius, bet nesuprantu koks tarp ju skirtumas, nes kaina ir charakteristikos beveik vienodos. Gal kam nors teko isbandyti? Ir kaip toks kotas jausis su Biomasteriu 4000?
1. St.Croix Avid IPC AVS70MF2 ilgis 2.13 cm., testas 5.25 - 17.5 g.
2. St.Croix Avid X AXS70MF2 ilgis 2.13 cm., trstas 5.3 - 18 g.
Aciu!
tokiems voblikams Avid X tavo nurodyta naudoju. Man tinka. Kito nebandziauTiK rašė:Sveiki kolegos.
Planuoju isigyti nauja pagaliuka tvicingui. Vobleriai ne didesni 110 cm. Issirinkau du modelius, bet nesuprantu koks tarp ju skirtumas, nes kaina ir charakteristikos beveik vienodos. Gal kam nors teko isbandyti? Ir kaip toks kotas jausis su Biomasteriu 4000?
Aciu!
Pagrindinis skirtumas ko gero rankenos ilgis, tvičui rinkčiaus X-ą, nes rankena trumpesnė.TiK rašė:Sveiki kolegos.
Aciu!
Neparašei kokiom sukrėm ir kas tau yra mažas vobleriukas.Burtas rašė:Sveiki,
Ieškau pirkti spiningo ir norėčiau jūsų pagalbos įvardijant keletą modeliukų. Su juo planuočiau gaudyti upėtakius su sukrėmis ir mažais vobleriukais. taip pat ilgis turėtų būti iki 190 cm. kas liečia kainą tai norėčiau išleisti apie 70EUR, nes visgi esu tik mėgėjas.
Lauksiu jūsų pasiūlymų.
Sukrės pagrinde 1-2 numeris, vobleriai iki 5-6 cm. Kaip minėjau įrankio upėtakiams.Jurginas rašė:Neparašei kokiom sukrėm ir kas tau yra mažas vobleriukas.Burtas rašė:Sveiki,
Ieškau pirkti spiningo ir norėčiau jūsų pagalbos įvardijant keletą modeliukų. Su juo planuočiau gaudyti upėtakius su sukrėmis ir mažais vobleriukais. taip pat ilgis turėtų būti iki 190 cm. kas liečia kainą tai norėčiau išleisti apie 70EUR, nes visgi esu tik mėgėjas.
Lauksiu jūsų pasiūlymų.
Šiaip va iš čia kažką tikrai turėtum išsirinkti http://anglerszone.eu/spininginiai-ir-k ... gad/gancho
Kazin...PelkiuSenis rašė:Matau...