kas idomiausiu 14.8 tik 3 turiu o visa mase 80-120 iki 16g
maniškis 25g, 1,98m - tai rudra ir balisonga 130 tikrai patempia, o mažiausią ką naudoju - tai ridžas 90. Ir man viskas liuks. Gaudau tik upėj. Na ridžikas tai kiek grubokai jau gaunasi.Tadas87 rašė:Prie diskusijos turiu klausimą. P21 gad gancho 662mf nuo kokio iki kokio voblerio galima komfortiškai žvejuoti? Tarkim 9-11 cm ar 11-13 cm ar 9-13 cm?
O kokio svorio rite naudoji? Tiktu ryobi excia mx 2000?shelwius rašė:maniškis 25g, 1,98m - tai rudra ir balisonga 130 tikrai patempia, o mažiausią ką naudoju - tai ridžas 90. Ir man viskas liuks. Gaudau tik upėj. Na ridžikas tai kiek grubokai jau gaunasi.Tadas87 rašė:Prie diskusijos turiu klausimą. P21 gad gancho 662mf nuo kokio iki kokio voblerio galima komfortiškai žvejuoti? Tarkim 9-11 cm ar 11-13 cm ar 9-13 cm?
Turbut daug kas priklauso nuo masalu, upiu kuriose planuoji zvejoti ir svarbiausia biudzeto.scanax rašė:Sveiki, koki spininga pasiulitumete slakiams gaudyti ?
Galiu pasiulyt Daiwa R'Nessa 2.4m iki 15g uzmetimo. Jei gaudyt vobleriais ir sukrem ,tai pats gazasscanax rašė:Sveiki, koki spininga pasiulitumete slakiams gaudyti ?
VariantasRapolas rašė: Galiu pasiulyt Daiwa R'Nessa 2.4m iki 15g uzmetimo. Jei gaudyt vobleriais ir sukrem ,tai pats gazasTuriu nauja ,kaip tik slakiams (bet net nebuvau i zvejyba nusivezes :D), 'dulka' dbr kampe (dekle neopreniniam :D), nes kastingas perlauze mane visom kryptim :D
Jei Vilniuj busi, galesiu duot papurtyt prie Neries, atiduosiu uz pigiau nei parduotuvej su nuolaida
ps.: i PM
a tu pats save supranti ?inf rašė:Pontoon Gad Gancho iki 25 uzmetimo pagal kietuma ir galia atitinka Loomis JBR iki 11g, Croix Avid iki 17g. Airrus Micropuls iki 14g, Tailwalk Dageki arciau 14 gramu negu 21. Taigi jeigu norite pasilygiuoti i brangius kotus tai rekomenduoju Gancho imti iki 32g. Jis mazdaug atitinka amerikonus ir japonus iki 21g. Pontoon matyt norejo kuo lengvesni kota pagaminti su kuo didesniu testu, tai siektiek persistenge.
GAD Ganchoamigooo rašė:Koki spininga rekomenduotumet tvicingui? Kad mustu gerai rudras, balisongus ir kitus panasius masalus? iki 7 pedu ilgio. Kaina apie 100Eur
Kur okuma galima paciupinet? Kokia parduotuve prekiauja?Zmeegolov rašė:Okuma One rod, 10-30, 1.98cm...
Sveria kuoliukas iki 100 gramų...
skirtumas ilgio. Man trumpesnis labiau patinka, o šis iki 32g tai muš užtikrintai didžiuosius. Man jis net per galingas pasirodė. Turiu iki 25g ir gaudau pagrinde upėse, išmuša laisvai ir rudras ir balisongus.amigooo rašė:662MMHF ar 702MMHF geriau rinktis? Ar didelis skirtumas tarp ju?
Jei Vilniuje tai aš Riešėje pardotuvėje kur iki prekybos centre mačiauamigooo rašė:Kur okuma galima paciupinet? Kokia parduotuve prekiauja?Zmeegolov rašė:Okuma One rod, 10-30, 1.98cm...
Sveria kuoliukas iki 100 gramų...
klijuotas ir yra solidas, o tubularas vientisas tusciavidurisTošis rašė:Uzsimaniau rimtesnio kotuko starkiui ... Galvoju apie tict inbite 710 ir neapsisprendziu del virsunes tipo kuris geriau solid ar tubular. Su klijuotu aisku viskas o ka duos solid?