As cia netolimai ateiciai dar vieno kotelio. Nes isivaizduju vienas kotas viskam nebus tinkamas nors gal klystu.

Gal galima placiau kuo jie blogi? Esu nusiziurejas butent viena is Maximus modeliu, pakracius visai smagus pasirode...inf rašė:.....Maxima kotu nenorim prekiauti. Jie man asmeniskai bjaurus ir begalo brangus pagal kokybe...
Turiu du ultimatumus. Labai skambus kotai. Pirkau Kursiu marios 2,7 iki 42gr. dirbti su pavadeliu. Mano iki 42gr dirba nuo 20 gr. Tavo minetas tiks dzigui nuo 14..16gr + guma.Arvis2 rašė:Gal galima placiau kuo jie blogi? Esu nusiziurejas butent viena is Maximus modeliu, pakracius visai smagus pasirode...inf rašė:.....Maxima kotu nenorim prekiauti. Jie man asmeniskai bjaurus ir begalo brangus pagal kokybe...![]()
Ir tuo paciu paklausiu kitu nuomonesgal kas turi arba gali placiau papasakoti apie MAXIMUS ULTIMATUM 23M 2.3m 7-28g ?
Aciu
Menke rašė:
PS kai kam nepatiko MAXIMUS nes uzsimesti normaliai ant ju neeina :D
Neveze ju, nes ''niekas ju nepirks, niekam jie neidomus, niekas sapalu negaudo'' ta diena kai buvo juos atveze pas Tave man tai sake...inf rašė:saugirdrai, gal kazko nepastebejau ar neparode, bet neradau nieko ka jie turetu deficitinio. Bent jau mano nuomone rinkoje labiausiai truksta ilgesniu sapaliniu ir galingesniu upiniu spiningu. Taip pat ilgesniu jautriu dzigu vidutineje kainos kategorijoje. Viso kito pasirinkimo kiek nori.
Favorite professional naudoju tam. Smagus spiningelis. Siauliuos tikrai rastum.slavikas rašė:Kaip čia pasakius. Šiauliuose nerandu ir trumpo (iki 2 m) šapalinio spiningėlio (iki 5-7g) vidutinės ar premium klasės.
va cia sutiksiu su inf'i del ilgesniu sapaliniu kotu, visa Vilniu skersai isilgai isvazinejau ir vienas variantas kuris lipo tai p21 unitra( bet del blanko trapumo nepirkau), teko pirktis neciupinejas, nekrates varivas'a, ciut trumpesni bet viskas ok, atitiko mano reikalavimus, siaip atrodo visur tu spiningu daug bet kai pradedi kazko ieskoti tai matai kad nieko gero...inf rašė:saugirdrai, gal kazko nepastebejau ar neparode, bet neradau nieko ka jie turetu deficitinio. Bent jau mano nuomone rinkoje labiausiai truksta ilgesniu sapaliniu ir galingesniu upiniu spiningu. Taip pat ilgesniu jautriu dzigu vidutineje kainos kategorijoje. Viso kito pasirinkimo kiek nori.
Del p21 tai atkalbejo mane del to trapumo, pats nieko apie tai negaliu pasakyti, o del varivaso tai jo butent toks modelis violente vll-86-pt.Saugirdas rašė:Idomus pasirinkimas. Vietoj P21 Varivas.
Na, Unitra nera jau tokia trapi, kad ja galima butu iskeist i Varivas.
O kuri modeli tiksliai ciupai? Nes as sapalui naudociau tik VLL86.
Kam taip ziauriai? zmogus laukia pasiulymu... galbut yra kokiu modeliu, kuriu lietuvoje nera, siulykit, uzsakys ir bus:)) nereikai iskart stumti:))alkanas rašė:nori kad už tave dirbtume , formuotume paklausių spinu asortimentą? teisingai pastebėjai kad spinai s... bet Žvejas gal gali juos prisitaikyti pagal save, kaip kad su lasisininiu starkius gaudo ir pagauna, gal čia rastum nearta dirvona ? procentus už prieaugį man persiųsti nepamiršk
nezinau tiksliai ar tau tiktu, bet bandysiu sapalini spiningeli LJ krankams sapaliniams. yra toks Salmo Kraft spin L 5-15g. yra 210 ir 240. tokia visai smagi akcija pasirode.slavikas rašė:Kaip čia pasakius. Šiauliuose nerandu ir trumpo (iki 2 m) šapalinio spiningėlio (iki 5-7g) vidutinės ar premium klasės.
sapalams krankint? avida 6 arba 6,6 pedos... UL arba L... pigus, atsparus krumams ir nesamonems... ir tegu nemadingas, bet tam reikalui tikrai tiks.slavikas rašė:Aš prašau iki 2 m. ir 7 gr , o man siūlai ?