Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #671633   Pazvejojantis
 01 Rgp 2016 15:56
As cia netolimai ateiciai dar vieno kotelio. Nes isivaizduju vienas kotas viskam nebus tinkamas nors gal klystu.
 #671634   Rapolas
 01 Rgp 2016 15:58
Neklystat :-D
 #671711   Arvis2
 02 Rgp 2016 11:21
inf rašė:.....Maxima kotu nenorim prekiauti. Jie man asmeniskai bjaurus ir begalo brangus pagal kokybe...
Gal galima placiau kuo jie blogi? Esu nusiziurejas butent viena is Maximus modeliu, pakracius visai smagus pasirode... :)

Ir tuo paciu paklausiu kitu nuomones :) gal kas turi arba gali placiau papasakoti apie MAXIMUS ULTIMATUM 23M 2.3m 7-28g ?

Aciu
 #671719   Menke
 02 Rgp 2016 11:57
Arvis2 rašė:
inf rašė:.....Maxima kotu nenorim prekiauti. Jie man asmeniskai bjaurus ir begalo brangus pagal kokybe...
Gal galima placiau kuo jie blogi? Esu nusiziurejas butent viena is Maximus modeliu, pakracius visai smagus pasirode... :)

Ir tuo paciu paklausiu kitu nuomones :) gal kas turi arba gali placiau papasakoti apie MAXIMUS ULTIMATUM 23M 2.3m 7-28g ?

Aciu
Turiu du ultimatumus. Labai skambus kotai. Pirkau Kursiu marios 2,7 iki 42gr. dirbti su pavadeliu. Mano iki 42gr dirba nuo 20 gr. Tavo minetas tiks dzigui nuo 14..16gr + guma.

PS kai kam nepatiko MAXIMUS nes uzsimesti normaliai ant ju neeina :D
 #672015   alkanas
 05 Rgp 2016 05:50
infai čia tau
Menke rašė:
PS kai kam nepatiko MAXIMUS nes uzsimesti normaliai ant ju neeina :D
 #672018   inf
 05 Rgp 2016 07:47
maximus rekomenduojamas antkainis didesnis nei ant daugumos top brandu. veliau tas antkainis gal ir sumazetu, taciau bent pradizai siule tikrai normalu antkaini. Gal cia ir nereiktu forumuose apie tokius dalykus sneketi, bet ana puse matau pati nori. fishi cat vobleriams siule isvis kosmini antkaini, bet kad patys visiem draugam ir ju draugam pardavinejo uz puse kainos :D taip, kad geriau patylekit su tokiom nesamonem
 #672030   Ovkas
 05 Rgp 2016 10:19
Nežinau ar čia tie "Jie" ar nea bet FishyCat'o labai geros kainos Kaune Islandijos pl.91 "pas Remigijų" ar pns.
Pavadinimo nežianau, bet karpistai ir feederistai jį gerai žino.
 #672050   Saugirdas
 05 Rgp 2016 14:59
Tikrai nereiktu apie tai forumuose kalbet. Iskart fizdiec brendui.
Kas liecia Maximus. Tai yra keliata poziciju kurios uzpildo tai ko truksta musu rinkoj. Bet kai pasiziuriu ka is ju issistate ir reklamuoja vieni ar kiti, tai puikiai matos, kad tai tas pats kas jau uzkista ir kas nebeidomu.
O kotu kuriu patys klientai iesko, tai tikriausiai ir nei vienoj pardejnera. Nu cia ne mano reikalas, tik labai jau keistai atrodo.
O apie pacius kotus tai galiu pasakyt tai, kad jie pagal kaina ir kokybe tikrai geri. Pats norejau viena isigyti, bet radau Graphiteleaderi uz panasia kaina. :-D
 #672059   inf
 05 Rgp 2016 17:34
saugirdrai, gal kazko nepastebejau ar neparode, bet neradau nieko ka jie turetu deficitinio. Bent jau mano nuomone rinkoje labiausiai truksta ilgesniu sapaliniu ir galingesniu upiniu spiningu. Taip pat ilgesniu jautriu dzigu vidutineje kainos kategorijoje. Viso kito pasirinkimo kiek nori.
 #672063   slavikas
 05 Rgp 2016 18:29
Kaip čia pasakius. Šiauliuose nerandu ir trumpo (iki 2 m) šapalinio spiningėlio (iki 5-7g) vidutinės ar premium klasės.
 #672067   inf
 05 Rgp 2016 18:48
tai cia upetakinis spiningas pats tas. ju pilna. Fainiausi is visu man yra Tenryu Rize(moderate fast) . Kaina ju kaip uz grynakrauji Japona irgi nebloga. Paskui Croix ir Loomis turi labai placias gamas kokiu tik nori akciju. Vidutines kainos yra labai Faini Tailwalk Troutia (pusiau paraboles). Team Salmo Trautino (fastukai beveik) lengvi smagus uz prieinama kaina. Dar pigesniu SG Parabelum (jei patinka paraboles). Golden Mean Symphonia Traut (fast akcija). Tikrai geras kainos kokybes santykis.
 #672074   Saugirdas
 05 Rgp 2016 20:23
inf rašė:saugirdrai, gal kazko nepastebejau ar neparode, bet neradau nieko ka jie turetu deficitinio. Bent jau mano nuomone rinkoje labiausiai truksta ilgesniu sapaliniu ir galingesniu upiniu spiningu. Taip pat ilgesniu jautriu dzigu vidutineje kainos kategorijoje. Viso kito pasirinkimo kiek nori.
Neveze ju, nes ''niekas ju nepirks, niekam jie neidomus, niekas sapalu negaudo'' ta diena kai buvo juos atveze pas Tave man tai sake... :-D
As butent tuo metu ir ieskojau spino sapalui. :grin:
 #672075   zipas
 05 Rgp 2016 20:43
slavikas rašė:Kaip čia pasakius. Šiauliuose nerandu ir trumpo (iki 2 m) šapalinio spiningėlio (iki 5-7g) vidutinės ar premium klasės.
Favorite professional naudoju tam. Smagus spiningelis. Siauliuos tikrai rastum.
 #672085   kukuruzas
 05 Rgp 2016 23:31
inf rašė:saugirdrai, gal kazko nepastebejau ar neparode, bet neradau nieko ka jie turetu deficitinio. Bent jau mano nuomone rinkoje labiausiai truksta ilgesniu sapaliniu ir galingesniu upiniu spiningu. Taip pat ilgesniu jautriu dzigu vidutineje kainos kategorijoje. Viso kito pasirinkimo kiek nori.
va cia sutiksiu su inf'i del ilgesniu sapaliniu kotu, visa Vilniu skersai isilgai isvazinejau ir vienas variantas kuris lipo tai p21 unitra( bet del blanko trapumo nepirkau), teko pirktis neciupinejas, nekrates varivas'a, ciut trumpesni bet viskas ok, atitiko mano reikalavimus, siaip atrodo visur tu spiningu daug bet kai pradedi kazko ieskoti tai matai kad nieko gero...
 #672086   Saugirdas
 06 Rgp 2016 04:21
Idomus pasirinkimas. Vietoj P21 Varivas.
Na, Unitra nera jau tokia trapi, kad ja galima butu iskeist i Varivas.
O kuri modeli tiksliai ciupai? Nes as sapalui naudociau tik VLL86.
 #672088   edmundaxx
 06 Rgp 2016 06:13
Man smagus buvo VLL73 sapalui Nemune ir valties. Tikrai geras daiktas buvo...
 #672090   Saugirdas
 06 Rgp 2016 06:52
Kiekvienam savo. Man asmeniskai sapalui spinas nepatinka trumpas. As i juos ziuriu nuo 8pedu ir ilgesnius. Is valties gal ir trumpesnio ieskociau, bet nuo kranto ne.
 #672093   gdeivis
 06 Rgp 2016 08:07
gera jum su tais televizijos bokstais mojuoti kai pas jus sapalai laukuose ir pievose ganosi. O kai nueini zmogus prie Neries kur, medziai i vandeni jau bristi pasirenge tai ir 6'3" daug kur per ilgas pasidaro.
 #672100   Saugirdas
 06 Rgp 2016 09:06
Kiekvienam savo.
 #672159   kukuruzas
 07 Rgp 2016 06:08
Saugirdas rašė:Idomus pasirinkimas. Vietoj P21 Varivas.
Na, Unitra nera jau tokia trapi, kad ja galima butu iskeist i Varivas.
O kuri modeli tiksliai ciupai? Nes as sapalui naudociau tik VLL86.
Del p21 tai atkalbejo mane del to trapumo, pats nieko apie tai negaliu pasakyti, o del varivaso tai jo butent toks modelis violente vll-86-pt.
 #672171   shelwius
 07 Rgp 2016 09:15
Varivas violente 86 pt pats mastau jamt šapalui, patiko kiek teko jį čiupinėt :gutgut Dėl P21 tai teko girdėt apie lūžusius kotus ir ne tik light tipo, pats turiu jau keletą sezonų P21 detonada 8'6 ūgio iki 24g ex fastą, tai esu juo labai patenkintas :gutgut jautrus, meta liuks ir žuvį gerai laiko :gutgut
 #672309   kukuruzas
 08 Rgp 2016 13:15
O vat man kiek teko girdeti kad butent Unitra labai trapus spiningelis, tuo labiau toks modelis jau nebegaminamas
O del varivas'o vll tai galiu prisipazinti kad nuziurejau nuo vieno rusu zvejo A.Volynkino, smagiai jis su juo sapalus gaude
https://youtu.be/scf28yJpCLI o cia mano vienas is siu metu sapalu, matosi spiningo darbas traukimo metu, o suderinus su lengva rite ir plonu pe net ir rigee 35 skrieja ne taip jau ir silpnai :roll:
 #672631   inf
 11 Rgp 2016 09:21
Artejant dzigavimo sezono pikui vis daugiau isgirstu klausimu apie jiginius kotus. Kai zmones iesko brangesniu viskas ok pasirinkimas yra, taciau kai kainu ribos 60-80 eur reik gerokai pasukti galva. Ka LT platybese galima gero rasti normalaus? Masciau, kad gal favoritai tures ka pasiulyti, na kazkaip neto pas juos is pigesniu nlb man atsirasdo patikusiu, okuma nieko gero neturi, Mikadu MIstraliu nepazystu, Shimano uz tokia kaina visiskai nieko, kitos firmos taipogi arba s arba jau brangus .
Zodziu perkraciau n spiningu pardeje, ir kazkaip tik viena varianta radau, apie kuri geri atsiliepimai, teisingas (mano galva) linkis ir jautrumas, 30T Toray anglis, kuria daug brangesniuose kotose naudoja, jau lengvinti SIC keramika ziedai, kas dzigu labai gerai, gramaturu pasirinkimas nuo KM eserio iki belekiek. Tai Salmo Kraft. Gal kas turi kokiu dar minciu, ka cia i parde pasiimti.
 #672635   alkanas
 11 Rgp 2016 10:01
nori kad už tave dirbtume , formuotume paklausių spinu asortimentą? teisingai pastebėjai kad spinai s... bet Žvejas gal gali juos prisitaikyti pagal save, kaip kad su lasisininiu starkius gaudo ir pagauna, gal čia rastum nearta dirvona ? procentus už prieaugį man persiųsti nepamiršk
 #672638   Ce5ar
 11 Rgp 2016 10:22
alkanas rašė:nori kad už tave dirbtume , formuotume paklausių spinu asortimentą? teisingai pastebėjai kad spinai s... bet Žvejas gal gali juos prisitaikyti pagal save, kaip kad su lasisininiu starkius gaudo ir pagauna, gal čia rastum nearta dirvona ? procentus už prieaugį man persiųsti nepamiršk
Kam taip ziauriai? zmogus laukia pasiulymu... galbut yra kokiu modeliu, kuriu lietuvoje nera, siulykit, uzsakys ir bus:)) nereikai iskart stumti:))
 #672640   inf
 11 Rgp 2016 10:34
As tadau tik salmo craft verta pinigu, bet kazkaip tikiu, kad dar kazkas gero yra. Kadangi stengiames vezti ne tai nuo ko daugiau uzdirbsim, o tai kas zmonem patiks ir jie dar draugam parekomenduos mus tai ir klausiu nuomoniu. Turbut sutinkant, kad pasiula sioje vietoje menka
 #672647   Tironas
 11 Rgp 2016 12:21
slavikas rašė:Kaip čia pasakius. Šiauliuose nerandu ir trumpo (iki 2 m) šapalinio spiningėlio (iki 5-7g) vidutinės ar premium klasės.
nezinau tiksliai ar tau tiktu, bet bandysiu sapalini spiningeli LJ krankams sapaliniams. yra toks Salmo Kraft spin L 5-15g. yra 210 ir 240. tokia visai smagi akcija pasirode.
 #672666   alkanas
 11 Rgp 2016 16:31
kažkaip pameciau mintis, šiam psl neradau, giliau nekapscia iu, tai tu nori Šiauliuose rast spina tokį ?
Velnias griebtų, bus sunkiau, nu prasyk man pm, pabandysime, turiu ryšių,ty pažinčių
 #672667   DainiusM
 11 Rgp 2016 17:17
slavikas rašė:Aš prašau iki 2 m. ir 7 gr , o man siūlai ?
sapalams krankint? avida 6 arba 6,6 pedos... UL arba L... pigus, atsparus krumams ir nesamonems... ir tegu nemadingas, bet tam reikalui tikrai tiks. :roll:
  • 1
  • 389
  • 390
  • 391
  • 392
  • 393
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė