na aš mušiu ežeruose, upėse negaudau.noksas rašė:Rudra sroveje galima ismusineti agresyviai, nereik galingesnio.
na aš mušiu ežeruose, upėse negaudau.noksas rašė:Rudra sroveje galima ismusineti agresyviai, nereik galingesnio.
Aš tokį naudoju, upėse tik gaudau. Tvarkosi gan gerai, tiek rudra, magskvadas 128 ir balisongas 130. Gal kartais ir galingesnio norėčiau, bet pilnai pakanka, žuvis kimba pagal mano žvejybos būdą su tuo kotu.evalds25 rašė:Sveiki ekspertai. kaip manot, ar GAD gancho 198 ilgio su 7-25 testu susitvarkys su RUDRA vobleriais, ar reiktų rimtesnio spiningo? gal yra tokių kurie bandė su tokiu komplektuku gaudyt. būtų labai įdomi jų nuomonė.
Cia jau gali sukabinti umbrellarig'a is 3 rudru ir ismusPeVilius rašė:Su šitu kažin rudra eis pamušt
Perplėšt per pusę rudrą ....PeVilius rašė:Su šitu kažin rudra eis pamušt
aišku. na manau jei jau upėje susitvarko, tai ežere problemų nebus.shelwius rašė:Aš tokį naudoju, upėse tik gaudau. Tvarkosi gan gerai, tiek rudra, magskvadas 128 ir balisongas 130. Gal kartais ir galingesnio norėčiau, bet pilnai pakanka, žuvis kimba pagal mano žvejybos būdą su tuo kotu.evalds25 rašė:Sveiki ekspertai. kaip manot, ar GAD gancho 198 ilgio su 7-25 testu susitvarkys su RUDRA vobleriais, ar reiktų rimtesnio spiningo? gal yra tokių kurie bandė su tokiu komplektuku gaudyt. būtų labai įdomi jų nuomonė.
geras pastebėjimas. na dabar aš ieškau kuolo, tai manau viskas bus ok.zipas rašė:Intike pasikliaut kitu nuomone yra sunku. Svarbiau zinot koks tvicas tau patinka. Tas pac kotas gali vienam but per minkstas, kitam idealus, o dar kitam kuolu kuolas...
Jei bus dar ciut galingesnis tai ir ta paciupinek. Maza ka. As savo tvico laime tai tik su 32gr micelu radau... Turejau pries tai isgirtaji verita iki 21gr. Deja pagal mane jis nk nedare, buvo perdaug minkstas... Toks but ir gancho iki 21gr manau.evalds25 rašė:geras pastebėjimas. na dabar aš ieškau kuolo, tai manau viskas bus ok.zipas rašė:Intike pasikliaut kitu nuomone yra sunku. Svarbiau zinot koks tvicas tau patinka. Tas pac kotas gali vienam but per minkstas, kitam idealus, o dar kitam kuolu kuolas...
Gaudau su X10MTS, kol kas tik nepilną sezoną, bet įrankis puikus, jautrus, meta gerai, amortizuoja puikiai, nesijaučia jokio kietumo užkibus lašiui. Su tuo kotu - 3 lašiaus kibimai ir viena patelka krante.Tadas80 rašė:Sveiki gal kas zvejojat lasius su Lamiglas x96mts , kokie butu atsiliepimai?
Tiksliai nepamenu ar kaina panaši, na gal šiek tiek ir brangiau, bet tik gal, nes tikrai nepamenu, bet labai fainas kotas tvičui (beje aš jį ateinančiam sezonui jamsiu) - Maximus Marauder - pilnai fuji furnitūra, lengvas, skambus, ex fastas. Man patiko laaabaiPankis rašė:Sveiki. Turiu gad gancho, bet per mazos gramaturos, todel reikia atsinaujinti. Klausimas Jums, ar verta dairytis i kazkoki kita spininga tvicui uz ~100-120€ ar tiesiog pirkti vel gad tik galingesni? Aciu labai uz patarimus!
Galima lyginti. Tas pats Silicio karbidas (Beje lietuviškai silicio, o ne silikono, silikoną bobos tegu į papus dedasi) gali būti ir amorfinis, ir polikristalinis, ir monokristalinis. Ir nuo to tikrai skirsis jo kokybė. Priedo jis gali būt grynas arba gali turėt skirtinga priemaišų kiekį. Aišku fuji atveju fuji SiC bus geresnis už alkonite. Bet turbūt net fuji net arti nenaudoja gryno monokristalinio SiC (nes kainuotų kosmosą). Ir pas kiekvieną gamintoją tas priemaišų kiekis ar monokristališkumo lygis skirsis. Todėl kito gamintojo SiC gali būt ir blogesnis už alkonite.inf rašė:Negalima lyginti sic ir alconite taip kaip lygini. Alconite keramika neturi tu savybiu kaip sic.