Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#20032   vital (vilnius)
 07 Sau 2007 17:13
Cia tokiePaveikslėlis
O kokes lapelio spalvos pas tave buvo geresni,ir ant kokie zuvi?

#20034   spiridonas
 07 Sau 2007 17:23
siaip tai buvo gaudyta ant sunkesniu modeliu, o ne butent ant sio. gal praeitoje zinuteje ne taip parases buvau ir suklaidinau tave. as kalbejau apie MYRAN sukres aplamai, kad jos dirba puikiai, tad ir sis modeliukas neturetu pavesti. Klaipedoje sio modelio (1,5gr) sukriu turime tik viena ir ji geltono lapelio

#20123   vital (vilnius)
 08 Sau 2007 07:39
Tiesa Doni,sakai ;-) geriau nezaloti "nelegalus :) As ten jau senai nebevazioju(toli ir nero laiko),bet vistek paimsiu sapalams i Neri ;-) Va delto ir nuoriu tokiu kabliuku ant vobleriuku pastatiti,kad maziua zaloti "nelegalus" ;-) Paveikslėlis

#20178   Agis
 09 Sau 2007 00:11
Rolling Eyes gal kas zvejoja Spiderwire valu? man ji labai parekomendavo Fabuose pardavejai Rolling Eyes

Kitam sezonui jau tikrai ieskosiu kazko geresnio.Man labai jau jisai susidevejo, palyginus su anksciau turetais valais.Tik , Magnumai, parasau is karto, neatsimenu kokie tai buvo valai, ypakavimus ismetu,neatsimenu ju laikymo svoriu, nezinau vieno ar kito privalumo, nesakysiu pas ka pirkau ir kur dar galiu pigiai gaut :lol: Zinau, tik kad tai buvo 0.18, skirtas starkiauti.Sezono pabaigoje atsiprasiau seno, pries tai buvusio valo, ana pirkau matuojama is dideliu bobinu.
Turiu dar viena Spiderwire bobinike maziems masalams, ale tikriausia ieskosiu kazko naujo, ana uzdedamas dugninikei.

#20203   Mike
 09 Sau 2007 13:59
Gal kam teko susidurti su tokiu masalu:
http://img114.imageshack.us/img114/8753/bc02smyj0.jpg
Čia iš river2sea serijos Insect power kažkoks modeliukas. Ilgis 3 cm, svoris 4 cm, neria iki 30 cm. Pagal išvaizdą ir kt. charakteristikas tam tikrom sąlygom turėtų šapalams tikti.

#20204   ruginukas
 09 Sau 2007 14:23
panasius dar gamina Bassday firma
http://www.bassday.co.jp/catalog/cat_0.html
kataloga galima atsisiusti spaudziant ant nuorodos PDF (desineje, virsuje)
mazesnis variantas 2 cm ilgio ir 1,3 g svorio
ismeginti dar neteko :roll:

Paveikslėlis

#20310   vital (vilnius)
 10 Sau 2007 07:12
Cia va kaiminai baltarusai is internet klubo "Brik" jau ULfesta sugalvoja per iseigines pravesti,iki tol jau buvo 3 ULfestivalis praeitu metu :!:
http://www.brik-team.org/24/showthread.php?t=866
http://www.brik-team.org/24/showthread.php?t=1039
Dabartinis planuojamas
http://www.brik-team.org/24/showthread.php?t=1206
Baltarusijoi dabar UL-bumas :!: gal pas mus kanuor panasaus organizosim kada,ar pati nuvaziosim vasara i svecius i 4Ul festivali :)As tai sia vasara planuoju vazioti i ta festivali ;-)

#20337   vital (vilnius)
 10 Sau 2007 13:39
Is musu assortimento kaip pradziui labai tiktu mano nuomane "Salmo" vobleriai;"Hornetai","Butcher" nereike mandru pravedimu,paprastai mesk-trauk .
Is "Yo-zuri" "L-Minnow"33,44 gan paprastas ir kibus vobleris.
"Duel""SaaFox50" irgi geras bet reike ismokti su ja zaisti ;-) Labai geras "Duel Hardcore50" pravedimas;mesk- trauk ir "stop and go".
"Rapala" Husky Jerk 60sp,"Fluoting" 30,50F
Nu cia viskas ka pradziui as nusipirkciau pas mus parduoseIMHO.Eigu tikslei tai pas Ina tas assortimentas ira. ;-)

#20341   Xrapas
 10 Sau 2007 14:09
Gintasas rašė:Vital, kokiais vobleriukais man kaip pradedančiam gaudyti ešeriukus.(turiu omeny ka geriau nusipirkti mūsų žvejybiniuose parduotuvėse) :shock: :oops:
Gal ne visai į mane, bet man iš tų "mikrobų" dar labai Strike Pro EG036 (BabyPro 25) patiko :roll: Ne visai ultralight, bet pernai ešerius gerai "juokinau" su Dorado Dead fish mažiausiu modeliu :-D ...

#20346   vital (vilnius)
 10 Sau 2007 14:39
Man tai "L-Minnow" 33 nuo "Yo-zuri" labai patiko,paprastas nebrangus gan neblogai padaritas.Labai su jo gauditi paprasta uzmeti ir trauki.Bet turi tik viena problema ant 33 ism.modelio trisakiukai megsta labai daznai susikabinti. :evil: Bet iskart kaip nusipirku keiciu zedeliu i mazesniu ir trisakiuku i trumpesniu ir ta problema isniksta :) Ir dar pardotuvei reike atidarite pakuote ir patikrinti ar nestringa sratukai vidui :eek: :!: O taip labai geras vobleriukas ir eseriams ir sapalams ,ir ne UL zuvei lideka :twisted: :!: Man patiko ;-)
Pora nuotrauku su "L-Minnow"33 laimikiai;

Paveikslėlis
Paveikslėlis

#20347   Magnumas
 10 Sau 2007 14:42
Tie, kas zvejojat Dorado vobleriais, ar keiciat ju trisakius...Nes pardaveju IMHO buvo kad reiktu pakeist :roll:

#20349   Vegys
 10 Sau 2007 14:54
As vienam Dorado keiciau, nes pardavejas (cia tas upetakininkas) is fabu 2 labai stiprei rekomendavo ta padaryt. Kitam nekeiciau, bet ant jo maziau ir gaudau. Verta ar neverta - nezinau :donknow' Speju, kad ta suzinai tik tada, kai pabega uzkibus rimta zuvis. Ir ne viena - pagal viena atveji gi negali sprest. O kadangi jokiu dideliu zuvu sugaut man ant ju neteko, tai ir vertint verta / neverta negaliu.

#20350   Magnumas
 10 Sau 2007 14:56
tai ir man tas upetakininkas patare...labai patiko keli dorado modeliai..o kaina - pasaka!

#20352   vital (vilnius)
 10 Sau 2007 15:02
O kas kokius firmos trisakiukai megsta ant UL masalu?
As tai labai megstu nuo "Owner",nuor ir brangus (vienas 1.5lt.) bet galvoju kad verta tu pinigu :cool:
Paskutinį kartą redagavo 1 vital (vilnius). Iš viso redaguota 10 kartus.

#20356   Magnumas
 10 Sau 2007 15:08
neturiu owner vobleriu...bet man pagal astruma labai patinka Lucky Craft voblerio trisakiai...bijau pirstu paliest smaigaly..tuo tarpu su rapaliukais,salmiukais,bei doradais,tai nelabai bijau :lol:

#20357   Xrapas
 10 Sau 2007 15:33
Vital, o su L- minnow 66 neturėjai reikalų? Aš lydekavimui keletą nusipirkau. L- minnow 33, IMHO, lydekom jau mažokas :roll:...

#20358   Xrapas
 10 Sau 2007 15:36
CUP, "RivaGris" skyriuje dar nemažai miniatiūrinių Ugly Duckling pridėliota. Tuos, girdėjau, upėtakiautojai irgi vertina ;-)

#20359   Xrapas
 10 Sau 2007 15:44
Magnumas rašė:Tie, kas zvejojat Dorado vobleriais, ar keiciat ju trisakius...Nes pardaveju IMHO buvo kad reiktu pakeist :roll:
Man problemų nebuvo... :roll: Ant didesnių modelių Lake arba Dead fish kabliai normalūs. Kiek supratau, Dorado pagrinde MUSTAD trišakiukais komplektuoti, bent jau senesnių laidų.

#20360   Magnumas
 10 Sau 2007 15:52
mustad pludines kabliukai neblogi...tai turetu ir trisakiai geri but :roll: o parduodamu Sasame trisakiu nera?vo ten tai kabliai...turiu gal tris pakelius pludinei...jei pavyktu aptikt trisakiu,tai butu super!

#20362   Xrapas
 10 Sau 2007 15:55
IMHO, geriausi trišakiai- OWNER. Fabijoniškių 2 nemažas pasirinkimas.

#20371   vital (vilnius)
 10 Sau 2007 17:45
Xrapas rašė:Vital, o su L- minnow 66 neturėjai reikalų? Aš lydekavimui keletą nusipirkau. L- minnow 33, IMHO, lydekom jau mažokas :roll:...
Ne,bet zmones sako kad gaudo :roll:

#20372   Skumbrotas
 10 Sau 2007 18:50
Ar naudojat kokias sistemėles su vobleriukais kai reikia ešerius iškrapštyti iš 5-7m gylio?

#20377   vital (vilnius)
 10 Sau 2007 19:28
Man tai tokies gilis per gilu :,-wow :eek: :-D ,bet mano manimui cia gal pades kokie sistema su "tiroliska lazdele"?. :-kvankt

#20380   Skumbrotas
 10 Sau 2007 19:46
Čia tokie gyliai kaip kur, pvz Platelių ežere pačios puikiausios ešerių žūklės, bet ten didesnieji zarazos kaip tik ir laikos 6-8m gylyje, kur žolės baigiasi. Bandžiau visokių sistemėlių, vobleriukas ant pavadėlio + svarelių girljanda (čia vietoj tirolietiškos), vobleriukas + storm guminukas, ir pnš.. Bet matyt vobleriukai tokiam gylije blogai dirba, nes pakeitus į įprastinį guminuką ant galvakablio rezultatai išsyk pagerėdavo. O pakrantėse atvirkščiai - vobleriukai patys kibiausi, bet užtat ešeriukai mažiausi... :evil: Tad ir paklausiau, mažu kas ką tinkamo yra tam atvejui atradęs :roll:

#20385   Skumbrotas
 10 Sau 2007 20:03
Kad iš tų greit skestančių ultralaitams nelabai iš ko pasirinksi. Šiaip mirtino reikalo ir nėra - puikiai galima pažvejoti ir įvairiais guminukais, be to bandau įsisavinti visokius strimeriukus. Pakol kas pirktiniai strimeriukai nuvylė - ar dar neišmokau jų tinkamai pravesti, ar dar kas :roll: Bandysiu pats prisirišti jų įvairių modifikacijų ir paeksperimentuoti.
O pats Vital ar bandei tuos strimerius :?:

#20393   vital (vilnius)
 10 Sau 2007 20:46
Deja ne :neutral: Maciau laidoi"VienamGale kablis" kaip Vladas Valukonis gaude eseriu su dzhig-musele,nu ta laida kur Korsakas lidi ant 9ar 10nepamenu pagavo ant 0.14valu s GLoomis UL kotu.Sita tema gan iduomu,kur tik galima paziureti tas dzig-museles :?:

#20497   vital (vilnius)
 11 Sau 2007 18:19
Turbomasalai
Rusai gamina
http://www.novrubsnasty.com.ru/3a/Turboprimanky.html

Kaskada pres 2metus parduotuvei Fabionisku2 buvo ispardavimas blizgiu"Rooster Tail",dezute stovejo o ten viskas po 5lt.As toi dezutei radau blizgute su propeleriu,pagalvojau "ai paimsiu bandimui",po to pagailejau kad nepaimeu kokius 4sht. :neutral: Tas propeleriukas buvo kaskur apie 1.5-2gr., kaskur 2,5sm.,uzmesti buvo gan lengvai ir kibo ant ju labai gerai Eserei,raudes valge labai gerai :!: Bet pragiveno tas "propeleriukas" nedaug,lidis suvalge :cry: Nulekiau nusipirkti dar,bet jau nebuvo :(
.Maciua "Aises" gamibos "propeliriuka pardavime,atruodo gan neblogai. ;-) Gal bande kas nuors ?
Sitas ant foto buvo panasus i "Rooster tail",originala pas ju kataloge neradau :neutral: Turbut jau nebegamino :(
Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo 1 vital (vilnius). Iš viso redaguota 12 kartus.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 172
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė