Dėkui už atsakymą
man tokio universalesnio kotuko ir reikia,kad galėčiau kokią vartiklę,vobleriuką arba sunkesnį galvakablį mestelt...nes mano turimas kuotukas dengia tik iki 11gr. ... 

Edga5251 rašė:Sveiki, žiūrinėju spiningėlio vobleriams - Twicingui.
Ūgis 1,8m
Žūklės vieta- valtis
Masalai tarkim JACKALL MAGSQUAD 128mm.
Ar sipiningų gramatūra ir ilgius renkuosi teisingai? nesinori prašauti nusipirkusO gal už panašias kainas yra kažkas kito į ka man atkreipt dėmesį?
GAD GANCHO 662MF
http://www.zvejoklis.lt/pontoon21/2881- ... o-gan662mf
ar
Favorite Exclusive Twitch Special EXST-702MH
http://parduotuve.spiningavimas.lt/favo ... ecial.html
Pazek is Maximus ekonominiu seriju http://www.2ko.eu/produkto-kategorija/m ... d-power-x/ pats zvejojau su juo, tai labai neblogas blankas kaip uz tokius pinigus.Moonwalker rašė:sveiki, draugui reikia pirmo spiningelio universalaus, pagrinde gumoms ir blizgems - uzmetimas iki 21 gr ilgis nemaziau 2,70 metro , kaina iki 60 europietisku, imanoma kazka rasti be shimano catanu dar uz tokia kaina ?
Mikado la vida superinis kotelis uz juokinga kaina, daugiau i gumu puse, labai jautrus...Moonwalker rašė:sveiki, draugui reikia pirmo spiningelio universalaus, pagrinde gumoms ir blizgems - uzmetimas iki 21 gr ilgis nemaziau 2,70 metro , kaina iki 60 europietisku, imanoma kazka rasti be shimano catanu dar uz tokia kaina ?
Antra dalis tai virsune ar rankena? Jei virsune tai pvz Avid'o gamyklos kaina 60$Moonwalker rašė:gal kam teke pirkti antra dali st croix? kokia orentacine kaina?
Paskambink i Triturus, jie anksciau turedavo populiariausiu modeliu virsutines dalis, pries 3m gal, dar litais tai noredavo 200Lt, kas gaudavosi panasiai kas siuntimas. Gal su kita partija atsiveztu tavo dali jei neturi...Moonwalker rašė:gal kam teke pirkti antra dali st croix? kokia orentacine kaina?
Jei lipo, tai ir jami. O tai [pripasakos, čia visko. Vienam bus buiniai gers, o kitam kakučių kakutisfuullee rašė:Sveiki. siandien parduotuvej ciupinejau is paziuros labai smagu kotuka. daiwa freams 2,9 metro iki 35 gramu uzmetimas. lipa prie rankos tikrai smagiai. neblogas variantas lasisoms slakiams pasirode. gal kas toki turejo ar buvo susidures su situo spiningu? kokie atsiliepimai? nors kotas ir iki 35 gramu bet is paziuros liaunesnis atrodo manau neblogai dirbtu ir su vobleriais 8-15 grmu. papasakokit kas turejo kas girdejo, kokios nuomones apie sita kota.?
Kokios patirties? Pasikartosiu, kas patiks vienam nebutinai patiks kitam, o juo labiau trečiamfuullee rašė:nu lyg biski ir verda katiliukastik gal galvoju jau patirties turi kas nors su tokiu daiktu
Lipo, jami. Paskui pasakoji apie potyrius. Ir panašiai. Nelipo, nueini toliau. Nes prisiskaito čia visokių nuomonių, paskui nežino ką daryt, kankinasi, žmogai, naktimis nemiega. Nes vienas pasakė, kad gers, kitas pasakė - gers, bet... Trečias - gers, bet yra keletas bet..., o šiaip įmanoma. Ketvirtas - gers, bet man geriau kitas. O penktas, nachren anas reikalingas, nes aš gaudau su kitokiu. ir blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, per 25 puslapius. Paskui, kokiam 27-28 pusl., [pradės aiškintis, kokie geresni JP, USA ar PRC gamybos, paskui svorius ir vėl blaaaaaaaaaaaaaaa, dar per kokius 22-25 psl. Po to suprasi, kad tau visai nei to nei kito nereikia, o ir sezonas į pabaigą. Kitais metais, vėl tas pats.ramkis rašė:Kokios patirties? Pasikartosiu, kas patiks vienam nebutinai patiks kitam, o juo labiau trečiamfuullee rašė:nu lyg biski ir verda katiliukastik gal galvoju jau patirties turi kas nors su tokiu daiktu
Taip ir reiks padaryt o isvados po sezono busramkis rašė:Lipo, jami. Paskui pasakoji apie potyrius. Ir panašiai. Nelipo, nueini toliau. Nes prisiskaito čia visokių nuomonių, paskui nežino ką daryt, kankinasi, žmogai, naktimis nemiega. Nes vienas pasakė, kad gers, kitas pasakė - gers, bet... Trečias - gers, bet yra keletas bet..., o šiaip įmanoma. Ketvirtas - gers, bet man geriau kitas. O penktas, nachren anas reikalingas, nes aš gaudau su kitokiu. ir blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, per 25 puslapius. Paskui, kokiam 27-28 pusl., [pradės aiškintis, kokie geresni JP, USA ar PRC gamybos, paskui svorius ir vėl blaaaaaaaaaaaaaaa, dar per kokius 22-25 psl. Po to suprasi, kad tau visai nei to nei kito nereikia, o ir sezonas į pabaigą. Kitais metais, vėl tas pats.ramkis rašė:Kokios patirties? Pasikartosiu, kas patiks vienam nebutinai patiks kitam, o juo labiau trečiamfuullee rašė:nu lyg biski ir verda katiliukastik gal galvoju jau patirties turi kas nors su tokiu daiktu