Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #596383   Aqua v.
 01 Lap 2014 20:25
Seraphim rašė:...
Tai matyt tie žmonės, kurie persidarinėja muselinius kotus į spiningus yra durni ir neturi, kur pinigų dėt?
ar pats zinai atsakyma (bet toki, kuri galetum kitiems itikinamai 'iargumentuot' ;-) ) ?

Man pvz visai nesenai kilo (konceptuali :oops: :) ) abejone, kurios nespejau issklaidyt:
  • labai suprantama, kodel Garis L. pradejo rodint ir bildint :) kotus is museliniu blanku - nes tuo metu nebuvo jam tinkamu (lasisiniu). Siai dienai pilna ir Gario L kotu (atitinkamai jau pagal lasisine Gario 'koncepcija'), ir kitos (kai kurios) firmos zino, kad yra tokia paklausa. Tai kodel Lietuvoj vis dar tiek daug naujuju 'kreativnu' Gariu L., kurie daro lygiai ta pati, ka jau padare Garis (ir Co) pries n metu, ir igivendino masiskai? Net sutinkant, kad lietuviai neblogai 'pradvinuti' zvejyboj.
p.s. gal atsakymas ir yra, tik dar nespejau suzinot :oops: :)
 #596421   SatanKlaus
 02 Lap 2014 08:56
Kleckas1978 rašė:Idomu kuriam kioske as Mikado Inazumas pardavineju.
Beje kaip tau abidna bebutu bet jos uz avidus tai tikrai geresnes :-D

Beje jei turi ka pasakyti tai ir rasyk i tema o ne kaip suo is budos islindes paloji ir vel begi atgal i buda nes neturi nei ka pasakyti i tema nei ka supranti - svarbu palot ir tiek...

Beje tu irgi savo Avida parduok nes matau tau irgi butu vobleriam geriau Kotas su Klijonke - kaip Ice kubas ar panasiai ;uolrait
Beje ko su avidu vobleriais zvejoji - gi klijonkes arba kalmariniai kotai geriau???
Aš jau galutinai įsitikinau kad pas tave kioskelyje klijentų mažai tai turi laiko pievas rašinėti. Apie tai ką aš suprantu o ko ne ne tai tikrai ne tau sprest :!: Šitame forume tik du ekspertai yra ir apie tai toliau kalbėt net neverta. Pritaikius puikiai žinomą liaudies patarlę - vėliava tau į rankas. Manai kad kuo didesnes paklodes prirašai savo sapalionių reiškias tuo daugiau supranti? Sėkmės ir toliau siūlyt kitiems Kuršių marioms kotus su užmetimu iki 5o gramų :/braj; . Dėl inazumos tai jau nieks nesiginčyja - be konkurencijos :!:
 #596422   alkanas
 02 Lap 2014 08:58
visos koses esme tame kad kleckas turi bedu su teksto suvokimu ir parasyma "galima" priima kaip "butina", ka jau toliau rasyt apie delikatu klausima : "koks turi buti kalmarinis kotas" , cia jau isvis jam smegenys uzspaudziamos
ps as cia ne prie ko , saip pro sali ejau :/braj;
 #596488   Aqua v.
 02 Lap 2014 18:18
alkanas rašė:... cia jau isvis jam smegenys uzspaudziamos
ps as cia ne prie ko , saip pro sali ejau :/braj;
tai cia daugumai reikejo eit ir praeit 'pro sali'. Kai kam tai net ir daug toliau (eit... :twisted: )
Jei tiksliai - va tie, kuriem smagu uzsipult buriu viena (nu ar du), tai tikrai galit eit 'labai toli...'

p.s. nu as irgi 'ne dovanele', bet mieliau pasipesiosiu (~vienas) su keliais 'ereliukais' (ar bureliu varnu :tia-tau ), nei su sakalu buriu amsesiu ant kazko vieno ....
 #596490   Kleckas1978
 02 Lap 2014 18:20
SatanKlaus rašė: Aš jau galutinai įsitikinau kad pas tave kioskelyje klijentų mažai tai turi laiko pievas rašinėti. Apie tai ką aš suprantu o ko ne ne tai tikrai ne tau sprest :!: Šitame forume tik du ekspertai yra ir apie tai toliau kalbėt net neverta. Pritaikius puikiai žinomą liaudies patarlę - vėliava tau į rankas. Manai kad kuo didesnes paklodes prirašai savo sapalionių reiškias tuo daugiau supranti? Sėkmės ir toliau siūlyt kitiems Kuršių marioms kotus su užmetimu iki 5o gramų :/braj; . Dėl inazumos tai jau nieks nesiginčyja - be konkurencijos :!:
Kokiam kioskelyje??? Nebekliedek daugiau???
 #597264   lauris
 06 Lap 2014 08:56
ka rinktis is siu kotu , zvejosiu ul vartiklem , vobleriukai iki 6cm, bei mazi krankai , gaudysiu upetakius , sapalus , retai eserius mastau tokius variantus , todel reiktu info
Palms Pinwheel PKGS-73
varivas Violente VLL-73-T
Graphiteleader CalZante EX GOCAXS-732UL-T
Graphiteleader Corto EX GOFCS-732UL-T
Major Craft Nextino NTA-662UL
Major Craft Nextino NTS-722L
GOLDEN MEAN SYMPHONIA SPS-76
 #597266   Ovkas
 06 Lap 2014 09:12
Jeigu Ne džiginsi tai Graphiteleader CalZante EX GOCAXS-732UL-T :gutgut
Turėjau. Gaudžiau. Ypač mažais krankais ir vartiklėm šokoladas ;uolrait

GOLDEN MEAN SYMPHONIA SPS-76 - draugas turi - nei jam nei man nepatiko :-D

Kitų kotų aš nebandęs :ruko
 #597429   lauris
 06 Lap 2014 20:57
Kleckas1978 rašė:Toks ten ir UL iki 8gramu :-D jei dar ir rezervo yra :-D

Tik stai kodel 732? o ne 762 ar 792???
Kaip suprantu ne tvicins, o uzmetimas visgi pas 792 bus geresnis.
nes zvejosiu nedidelese upese, didziausia merkys, tai man nereik lb ilgo koto :) beto nelabai megstu ju
 #597442   Symphonia
 06 Lap 2014 21:09
prie tavo paminėtų pridurčiau dar vieną St croix. Avidą AVS80MLM2 vien geri atsiliepimai apie jį , kas naudojo šapalams, upėtakiams. Graphite leader nerekomenduoju, nors jie ir su tubular viršūnėmis tačiau skirti mikro jigui , jei gaudysi kaip ir sakei merkyje , kokiais nors burbuliukais pavirsiniais tai siuos kotus tau suries i baranka, apie tuos nextino major craftu , teko girdeti , kad upetakiui taip pat neblogi kotai , asmeniskai varivas tavo nurodytas modelis , man prasciausiai gultusi i ranka is tavo visu nurodytu , nors kaina jo lenkia vos ne visus . Pats domejausi palmsu ir avidu , tai apie avida labai geri atsiliepimai , nebent tau nepatiks jo akcija , tada likciau prie palmso
 #597449   Saugirdas
 06 Lap 2014 21:17
Triturus Palmsu turi truputuka.
Na, bent jau man jie labai mieli spiningai, nors tik 4 kraciau, bet visi lsbai lipo. ;uolrait
Man Avidai nelabai...
 #597452   lauris
 06 Lap 2014 21:21
Symphonia rašė:prie tavo paminėtų pridurčiau dar vieną St croix. Avidą AVS80MLM2 vien geri atsiliepimai apie jį , kas naudojo šapalams, upėtakiams. Graphite leader nerekomenduoju, nors jie ir su tubular viršūnėmis tačiau skirti mikro jigui , jei gaudysi kaip ir sakei merkyje , kokiais nors burbuliukais pavirsiniais tai siuos kotus tau suries i baranka, apie tuos nextino major craftu , teko girdeti , kad upetakiui taip pat neblogi kotai , asmeniskai varivas tavo nurodytas modelis , man prasciausiai gultusi i ranka is tavo visu nurodytu , nors kaina jo lenkia vos ne visus . Pats domejausi palmsu ir avidu , tai apie avida labai geri atsiliepimai , nebent tau nepatiks jo akcija , tada likciau prie palmso
laikiau avida, nepatiko jog jis moderate , labai man slangavotas , sutinku kad geras kotas :)
 #597480   Symphonia
 06 Lap 2014 22:09
xsite rašė:
Symphonia rašė:prie tavo paminėtų pridurčiau dar vieną St croix. Avidą AVS80MLM2 vien geri atsiliepimai apie jį , kas naudojo šapalams, upėtakiams. Graphite leader nerekomenduoju, nors jie ir su tubular viršūnėmis tačiau skirti mikro jigui , jei gaudysi kaip ir sakei merkyje , kokiais nors burbuliukais pavirsiniais tai siuos kotus tau suries i baranka, apie tuos nextino major craftu , teko girdeti , kad upetakiui taip pat neblogi kotai , asmeniskai varivas tavo nurodytas modelis , man prasciausiai gultusi i ranka is tavo visu nurodytu , nors kaina jo lenkia vos ne visus . Pats domejausi palmsu ir avidu , tai apie avida labai geri atsiliepimai , nebent tau nepatiks jo akcija , tada likciau prie palmso
laikiau avida, nepatiko jog jis moderate , labai man slangavotas , sutinku kad geras kotas :)
tikrai taip, kiekvienam skirtingai , istiesu nesuprantu kaip kiti sia zuvi gaudo su fastais ar ex fastais ... Nera toks jau slangavotas jis :)
 #597520   lauris
 07 Lap 2014 08:30
giedriuzzz rašė:
Symphonia rašė:Prie to pacio , koki koteli butent upetakiams apie 2 metru ilgio patartumete , nedideliuose upoksniuose?

St croix. Avid AVS80MLM2 vien geri atsiliepimai apie jį , kas naudojo šapalams, upėtakiams. ;-)
na jis kaip ir nelabai apie 2 metru, beto auksciau jau uzsimine zmogus apie ji , tai gal ir turi:)
 #597561   SatanKlaus
 07 Lap 2014 10:44
xsite rašė:
Saugirdas rašė:Vienareiksmiskai Varivas.
o kodel ? va dar palms idomus turetu but jei ji gaut iseis :)
Palms'as pagal kodavimą turėtų būti solid'as, tai nelabai siūlyčiau pagal tai kam žmogus naudos, vartiklėms ir vobloms :roll:
 #597566   romas100
 07 Lap 2014 11:07
SatanKlaus rašė:
xsite rašė:
Palms'as pagal kodavimą turėtų būti solid'as, tai nelabai siūlyčiau pagal tai kam žmogus naudos, vartiklėms ir vobloms :roll:
Kodel manai kad solid ?
 #597569   Menke
 07 Lap 2014 11:21
SatanKlaus rašė:
xsite rašė:
siap japonai koduoja S-spin, C-cast
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė