Taacis rašė:Busteriai vibruoja, Duke nevibruoja. Ash Duke pirkau bo anas labai panashus in Bustery pasirode... Bet ant busteriu kimba (man No 1, kol neishmokau su pulbaitais zhuvaut), o ant Duke- ne... Bet gal kad jo spalva Fire Tigrine? Man ant tokiu spalvu nekimba... aplinkiniams kimba, o man ne...
Nors del vibravimo suabebjojau- tie kurie 15cm ir virsh 50g svorio, tai tikrai "teisingai" skesta, o kas del mazhesniuju, 35gr, tai nepomniu kaip jie skesta, bet lydeku turejau ir ant tu ir ant tu.
Dėl didžiųjų Buster Jerk tai kiek pamenu anie tikrai nevibruoja, kaip ir Djūkai, skęsta "akmenuku" žemyn... Bet tai savybei per daug nekreipiu dėmesio - svarbu kimba

. Juolab ir pauzių didelių su jais nedarau

Kitas dalykas - jų gamybos ypatumai

... Paprastai dauguma Busterių sveria apie 72.5-73.5 gr., bet va turiu vieną 68.70gr. 5 gr., kad ir dideliam džerkui, sakyčiau nemažas skirtumas. O ir darbas kur kas kitoks, skęsta daug lėčiau, nors judesiai lyg ir panašūs, bet vat lydekoms kažkodėl ans nepatiko, bent kolkas dangų nematęs

Beje ir šratų melodija busterių skirtinga - matomai taivaniečiai per daug nesicackina

Tad pirkdamas, kad ir iš tos pačios siuntos kažkiek dalyvauji ir loterijoj

Kaip bebūtų - man busteriai vieni geriausių džerkų.
Kas liečia Belly Buster'ius, bent jau maniškiai visi idealiai kaip laikrodukai - 72.00gr

Vat ir suprask