Jei lydeks pajudina sava subine ,tai ant voblika nepamenu jog butu nepasikirte ar nusipurteSauliusM rašė:nu kazkaip atbulais dantim jame, kaldavo per subine bet nepajamdavo. gal eseriai kokie issidirbinejo... Gintasas tam liudininkas yra.cesius rašė:Dar galimi tokie dalykai kai ant vobliko is 4 kibomu niekas neparbega![]()
![]()
Svoblera shodof nebyvajet
![]()
tai sakau, kad gal asariai durnavojo. o ten kabliai tokie jau stamboki ir dar tokio tipo kur barzdeles isorinei pusej. gal tie kabai lievi ir i normalius rajk keist...cesius rašė:Jei lydeks pajudina sava subine ,tai ant voblika nepamenu jog butu nepasikirte ar nusipurteSauliusM rašė:nu kazkaip atbulais dantim jame, kaldavo per subine bet nepajamdavo. gal eseriai kokie issidirbinejo... Gintasas tam liudininkas yra.cesius rašė:Dar galimi tokie dalykai kai ant vobliko is 4 kibomu niekas neparbega![]()
![]()
Svoblera shodof nebyvajet
![]()
nu ten net ne nusipurtymai o tusti kibimai, nusipurtyt gali po to kai uzseda, o cia net neuzseda. toks bum ir viskas. kabai irgi kitokie. ant to maniskio ten va tokie kabai:
O man žinok, pasitaikė...ir ne kartą. Tiesa, pagrinde velkiaujant.cesius rašė:...Jei lydeks pajudina sava subine ,tai ant voblika nepamenu jog butu nepasikirte ar nusipurte...
Xrapai, as dabar ziuriu ziuriu i situs tavo strike pro ir primena anys man kazkokius ale yozukus. ne to crystal minnow:Xrapas rašė:Iš tvičinginių pas mane kolkas be konkurencijos StrikePro JL 120sp .
as kaip ir sakiau, pirkau ana vienam amerikonui dovanu, ale vaziuodamas ameriken pasiimt pamirsau. tai taip ir gulejo miortvym gruzom ans pas mane. nu kelis syk pametyt bandziau, bet man jis jau ziauraus dydzio masalas pasirode. nors metasi labai neblogai. nu OK, sprendziant is tavo atsiliepimo, padariau sioki toki aises dzerku populiarinimo darbacesius rašė:Saulynai tavo daktaras superinis, pragulka s sabakoi ocen horosho rabotaet
Esu bandęs...net kažkur ir rašiau.SauliusM rašė:...Xrapai, gal netycia esi bandes situos SPRO ir su tais JL120SP palygint gali?...
negaleciau apsieit turbut be situ vobliku:Wirtualus rašė:Dawai parasykit be kokiu vobliku neapsieina jusu zvejyba TOP 5. Aisku jei nesunku