Nu va Skumbrotai, visdelto naudoji 

ot tai dave ...
Nu jo.... bet dabar įdomu pasidarė kiek tokių šyzofrenikų, kurie su tokiais kotukais tokias avižėles mėto, procentaliai yra šiame forumeramkis rašė:Nu va Skumbrotai, visdelto naudoji
Mano atvejis beveik toks pat, tik su pintuku jau pusantro sezono.AndriusK rašė: puse sezono jau kaip pintuku pragaudziau, man patiko ir prilipo, uzmirsau mono.
o jei ne avizeles o tokius vobleriukus metyt?Skumbrotas rašė:Nu jo.... bet dabar įdomu pasidarė kiek tokių šyzofrenikų, kurie su tokiais kotukais tokias avižėles mėto, procentaliai yra šiame forumeramkis rašė:Nu va Skumbrotai, visdelto naudoji![]()
Kotelis jau per slabnas bus, riesis į baronką nuo šito vobleraičio kai tampysiSauliusM rašė:o jei ne avizeles o tokius vobleriukus metyt?
http://www.tsuribito.ru/voblers/baby_minnow_30f.php
kas tada? o tokius metanciu manau ne taip ir mazai yra.
nelabai as ten tiksliai pamenu senai buvo, gal net jai ir nebutum pakuotes akcentaves net ir pavadinimo nebuciau prisimines.. Nelabai jis ten ka laike, del atminties man rodos irgi kiek pamenu kad ten nepasaka buvo.. Ir jo - tamprus tikrai.Tai nezinau, 3 svarbiausi kriterijaiansanas rašė:o kodel? As pradzioj irgi parduotuvej mazga uzrisau patampiau truko,bet ant spiningo susiviniaujau tai kai gaunasi ilga valo atkarpa tai neblogai lyg ir laiko.. Nebent nepatinka,kad tamprus jis? Anksciau naudodavau Mikado Fishfinder tas tai isvis gerai mazgus laiko, bet pas mane mieste parduotuvese tik stori belike ir nauju partiju neatveza.
Geltonu tik velkiavau, bet manau kad ir mėtant būtų taip pat puiku.Vegys rašė:Kokiai žūklei geltoną bandei ?
http://romada.lt/zvejo-konspektai/lydek ... iliotinis/SauliusM rašė:jei ne paslaptis, kas to lietuvisko straipsnio autorius?
tai jis - autorius ka turi omeni ar "klinskaja" ar paprasta mono vala ?henyte rašė:![]()
![]()
, viengyslis - zilka, vyliotinis - striptizas ... Na jei taip tai, yra toks valas, "klinskaja" vadinas, tik sunku ji rast gali but...
koki stori naudoji pintuko?cesius rašė:bandziau sy pavasary twicint su mono 0,28, patikekit gaidys konkretus,painiojesi, metosi kilpom visokio, tad pintukas ir be jokiu FC, nes atsargos reik zoliu rovimui
cesius rašė:naudojau 0,18, paskui power pro 0,23 bet sudas kazkoks senas, dabar puse sezono atidroziau su invisible spider 0,3 ir nei metimui nei pravodkei nesudaro keblumu, o rezervas baisus- patiko.Zinoma cia as taip gaudau ,kiti turi savo navorotu
Uzbegdams uz akiu pasakysiu jog gaudau stovinciam iki 2m
o jei tarkim vasara kai lydziai miegahenyte rašė:@Gadas
Nezinai kur gaut "klinskaja" ar "klinskij" valo ? Parasyk tam "ziniu" vedejui ir paklausk, jis turetu zinot...
@cesius
pilnai sutinku su kolega del storiu, na gal 30lb biski ir "pereboras", bet plonesnio kaip 0.2 irgi niekad nebepirksiu, nebent zvejot ivairiose "perepliuikose" 1 gr masalais zvejot pradesiu...