Gamintojai siūlo būtent taip...vk rašė:...ritėj yra varžtelis tepimui ir komplekte yra skysto tepalo buteliukas. Negi tą skystą tepalą reikia retsykiais ten lašint?...

Aš skysto nevarvinau

...kitam gale vobleris
Gamintojai siūlo būtent taip...vk rašė:...ritėj yra varžtelis tepimui ir komplekte yra skysto tepalo buteliukas. Negi tą skystą tepalą reikia retsykiais ten lašint?...
Visu pirma dekui Xrapui uz ishsamu (kaip visada) ishaishkinima.dagys rašė:Sveikas, Vitoli, tavo "bėda" sena kaip GL 842, ane. Sunkesniem masalam naudok Twiną, o lengvesniem imčiau Luvias ar TD sol, tik 2000 dydį (200gr.ir 230gr.) Ale ant Lietuvos xrien rasi.
P.S. mano žinios teorinės, pats dar svarstau/taupau.
tikra tiesa...mano iki 10g grubiai snekant dirba 1000 stela, o toliau jau leidziu pasireiksti 2500 twinpoweriui.dagys rašė:Sveikas, Vitoli, tavo "bėda" sena kaip GL 842, ane. Sunkesniem masalam naudok Twiną, o lengvesniem imčiau Luvias ar TD sol, tik 2000 dydį (200gr.ir 230gr.) Ale ant Lietuvos xrien rasi.
P.S. mano žinios teorinės, pats dar svarstau/taupau.
gariunuose po 190, jei tau 30lt ant gatves metos tai gali man pervest...judesys rašė:nereik nei gariunu,yra pardese excia po 220SauliusM rašė:ryobi excia gariunuose.ZeMeR rašė:Mano kotas shinigami kinnotaki noriu jam pirkti ryte iki 250LT ka patartumete ir kokioje parduotuveje?
tai gal nebutina vien tik pagal kaina konkuruot? nu grynai kaip kinieciui kinietiskai. kazkaip pvz kroikso spinus pardavinejatys neverkia, kad jiem su gariunais reikia konkuruot, nes gariunuose tokiu paprasciausiai nera.OMar rašė:Taip. Bet konkuruoti su juo butu beviltiska.
Na gariniuose nepirksiu kalbu apie parduotuve normalias 30LT na velniai nemate ju nors garantija turesiu ;) o dar kokiu riciu neturit pasiulyt?SauliusM rašė:gariunuose po 190, jei tau 30lt ant gatves metos tai gali man pervest...judesys rašė:nereik nei gariunu,yra pardese excia po 220SauliusM rašė:ryobi excia gariunuose.
o ko tie riobikai visiems patinka? as ir ieskojau rites tai visi ryobi ryobi, nu, nezinau...tai nusipirkau daiwa regal 3000 5ia cia amerikonu rinkai tai ir pigiau zymiai ir normalesne pasirode, net abu bugneliai metaliniai..tai kam tas ryobis?...bet ne is romados reikia ziuret o kur prekiauja amerikoniskais variantais ten ir exceleris 350 be akciju....ZeMeR rašė:Na gariniuose nepirksiu kalbu apie parduotuve normalias 30LT na velniai nemate ju nors garantija turesiu ;) o dar kokiu riciu neturit pasiulyt?SauliusM rašė:gariunuose po 190, jei tau 30lt ant gatves metos tai gali man pervest...judesys rašė: nereik nei gariunu,yra pardese excia po 220