Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #664643   Bildukas
 16 Geg 2016 13:41
Neretas atvejais, man daznokai pasitaiko, kai bandau gaudyt eserius
 #665413   edmundaxx
 24 Geg 2016 16:26
Durnas klausimas- kabliai palikti valgomose ir pakeliuose,nesurūdija?
Kažkada man surūdijo "no name" kabliai iš ale "turgaus". Kaip su visokiais kilmingaisiais kabliais?
 #665445   Jurginas
 25 Geg 2016 07:35
edmundaxx rašė:Durnas klausimas- kabliai palikti valgomose ir pakeliuose,nesurūdija?
Kažkada man surūdijo "no name" kabliai iš ale "turgaus". Kaip su visokiais kilmingaisiais kabliais?
Tai aišku, kad surūdys, druska viską padaro. Koks tikslas palikt juos įvertus į gumas, ar tuo labiau dėti į gumų pakelį?
 #665451   inf
 25 Geg 2016 08:29
pastebejau, kad mano ofsetkes ir volframines ceburaskos pora trejeta metų murgdosi valgomose gumose ir nerudija. Vienas kitas galvakablis nzn kokios kilmes prudija.
 #665452   Tadas87
 25 Geg 2016 08:32
inf rašė:pastebejau, kad mano ofsetkes ir volframines ceburaskos pora trejeta metų murgdosi valgomose gumose ir nerudija. Vienas kitas galvakablis nzn kokios kilmes prudija.
Pritariu. Aš pats ir kablius palieku valgomose gumose.
 #665457   Mike
 25 Geg 2016 09:05
inf rašė:pastebejau, kad mano ofsetkes ir volframines ceburaskos pora trejeta metų murgdosi valgomose gumose ir nerudija. Vienas kitas galvakablis nzn kokios kilmes prudija.
Tai tie kabliai, kur pas tave pirkti būna (kalbu ne apie Owner S-59, o apie didelių dydžių, tokius gal plonos vielos) ir nerūdija. Owneriai irgi nerūdija. O va pvz. Aisės pakuotėje kabliai su didele ausele (ten lyg ir Eagle Clow) surūdija labai greitai kokiame nors Keitech`e. Todėl tinkami tik visokiems Relaxam`s.
 #665467   DainiusM
 25 Geg 2016 10:30
o kam juos palikinet tuose keitechuose? baigi zukle, nuimi guma- guma i maisiuka prie gumu, kabli i dezute prie kabliu ir tiek ziniu...
 #665479   zipas
 25 Geg 2016 12:15
Plysta guma nuo daug uzverimu, nuverimu. Mano visu keiteku priekiai sulyditi. Nuo to laiko niekad nebeisimu.
 #665488   Bildukas
 25 Geg 2016 14:06
Nu nezinau kiek buvau palikes tai nei gran nei owner nei crazy fish nesurudyjo. Nors pas mane mazieji visi
 #665528   Evaldas Z
 25 Geg 2016 21:29
Jurginas rašė:Nu bbžn. Aš tai turiu krūvą volframinių galavakablis.lt galvakablių rudais rudais kabliais.
Jep, ir as turiu TU galvakabliu ir surudijo jie tiesiog dezutej, nors niekas aplink daugiau nerudija. Bet tie galvakabliai pirkti pacioj pradzioj pardes veiklos, kai dar kokybe buvo tokia, kad kabliai kartais iskrisdavo is volframenes galvos :)
 #665529   Saugirdas
 25 Geg 2016 21:52
Tai pirkit kablius Decoy ar Owner ir persilituokit. Man kolega sulytavo Decoy kablius. Kolkas viskas super duper.
 #665533   Evaldas Z
 25 Geg 2016 22:15
Kai vel grysiu prie galvakabliu, teks taip ir daryt, nes dabar tai juos nebent ismest :)
 #665560   Zmeegolov
 26 Geg 2016 11:45
Gal kas jau esat išbandę/apžucine KEITECH CUSTOM LEECH 3" modeliuką?
Kokie atsiliepimai?
 #668551   Tironas
 27 Bir 2016 08:40
as vis neatsistebiu tuo klausimu. ar gaudo ta guma? aisku kad negaudo. gaudo zvejys. kuo zvejosi tuo pagausi. pasiimt 2 spalvu guminukus, ir sugalvosi kaip pagauti. ir laikui begant gaudysi taip pat sekmingai kaip kitas keisdamas 30 spalvu.
 #668559   Zmeegolov
 27 Bir 2016 11:12
Tironas rašė:as vis neatsistebiu tuo klausimu. ar gaudo ta guma? aisku kad negaudo. gaudo zvejys. kuo zvejosi tuo pagausi. pasiimt 2 spalvu guminukus, ir sugalvosi kaip pagauti. ir laikui begant gaudysi taip pat sekmingai kaip kitas keisdamas 30 spalvu.
Profesoriau, tai kodėl savo prekiaujamus "laimingus jonus" nesiūlot dviejų spalvų, balto ir juodo? Gaunasi, kad žvejus maustot....
 #668562   Saugirdas
 27 Bir 2016 11:52
Eugenijau, prasyciau apsvaigus nerasyneti forume.
 #668565   Tironas
 27 Bir 2016 12:50
visiskai neapsvaiges.
esu isistikines kad nei guma, nei vobleris nei muse pati savaime negaudo. ir is visos pasiulos vienas zvejys atsirenka sau kazka, kitas galimai atsirinks visisksai priesingai ir abu pagaus tiek pat.
Cia seip polemika.
As tiesiog siulau kazkaip kitaip formuluota ta klausia " ar sitas masalas gaudo zuvi?".
galbut geriau kalbeti apie tokius niuansus, ar tas masalas gerai plaukia, ar gerai skesta, ar teisingai eina,ar diba ant galvakablio ar dirba ant laisvo kablio. nes visa kita tai tiesiog burtai ir visiskas skonio reikalas.
Ukrainieciai prigamino dabar daugybe gumu, daugybe visokiu formu. bet dar neturi to priedo, kuri dedama i "valgoma guma". ir kvepikliu irgi kolkas kokybisku negauna.
 #668573   Saugirdas
 27 Bir 2016 14:27
Faktas, kad gaudo žvejys, bet guma irgi daug ka nulemia. ;-)
Prikabinti failai
Screenshot_2016-06-27-15-20-32.png
 #668588   Saugirdas
 27 Bir 2016 17:44
Perskambinejau ir parasiau pazystamiemms sportininkams ir paklausiau, visi juokes ir kaip tik nebuvau isvadintas po tokio klausimo. Geriausia atsakyma gavau is vieno rusu PAL sportininko apie butent guminukus. Jo atsakymas skamba daug mas taip: Svarbiausia forma, tada pravedimas. Spalva, kvapas, daro didele itaka, skonis nusispjaut, nes zuvis nespeja paragaut, o jau buna pakirsta.
 #668599   Maniakas
 27 Bir 2016 19:45
Tironas rašė:as vis neatsistebiu tuo klausimu. ar gaudo ta guma? aisku kad negaudo. gaudo zvejys. kuo zvejosi tuo pagausi. pasiimt 2 spalvu guminukus, ir sugalvosi kaip pagauti. ir laikui begant gaudysi taip pat sekmingai kaip kitas keisdamas 30 spalvu.
Blogai supratot klausima kolega,klausiau ar kas gaudo butent sio gamintojo guma,ir ne (ar pagauna).Blogai ilga laika baliavot po Joniniu ;-) :roll:
PS. Nezinau koki klausima uzduot forume tureciau po kurio nebuciau isvadintas vos ne dunduku kuris nieko nezino, o jau mol kiti mokytojai, kurie tave pamokins, bet istikruju tik isvadins deb*lu.
PPS. Nesuprantu tokiu zmoniu kurie nori paprotaut ir izeist vienu metu :mėlynvarla
 #668601   Tironas
 27 Bir 2016 20:06
Saugirdas rašė:Perskambinejau ir parasiau pazystamiemms sportininkams ir paklausiau, visi juokes ir kaip tik nebuvau isvadintas po tokio klausimo. Geriausia atsakyma gavau is vieno rusu PAL sportininko apie butent guminukus. Jo atsakymas skamba daug mas taip: Svarbiausia forma, tada pravedimas. Spalva, kvapas, daro didele itaka, skonis nusispjaut, nes zuvis nespeja paragaut, o jau buna pakirsta.
absoliuciai teisingai tau pasake.
forma ir pravedimas. thats it. o esmines formos turbut yra pas visus zinomus ir maziau zinomus brandus. but still. kazkodel sportininkai vistiek uzsikabine ant taip vadinamos valgomos ;) gal jau praeina mada. bet buvo pasinere visa galva.
 #668602   Tironas
 27 Bir 2016 20:10
Maniakas rašė:
Blogai supratot klausima kolega,klausiau ar kas gaudo butent sio gamintojo guma,ir ne (ar pagauna).Blogai ilga laika baliavot po Joniniu ;-) :roll:
PS. Nezinau koki klausima uzduot forume tureciau po kurio nebuciau isvadintas vos ne dunduku kuris nieko nezino, o jau mol kiti mokytojai, kurie tave pamokins, bet istikruju tik isvadins deb*lu.
PPS. Nesuprantu tokiu zmoniu kurie nori paprotaut ir izeist vienu metu :mėlynvarla
nevadinau tave dunduku.
nors kita vertus, man visada kelia itarima zmones kurie ima teigti, kad zuvis kimba ant vienos rusies ir spalvos gumos (ar kito masalo). niekada taip nebuna ir nebus.
 #668603   Saugirdas
 27 Bir 2016 20:16
Esme, kad nei Akara, nes bassasasasasinas, nei koks kitas brandas negamina tokios minkstos gumos kaip tarkim Keitech, garisyamamotas, kad ir tas pats lj. O darbas pagal gumos kietuma zenkliai skiriasi.
As pvz visiskai atsisakiau visu kirmolioku ir krakabolu, nes nematau tikslo rinkt pasyve zuvi, kai anoj pusej balos puota vyksta. Nu negaudau zematyjoj starkiu, del to man kirmeliu ir nereik. Buna dienu, kad gal ju ir reiktu, bet visad is nuolio istraukia elementarus tvisteriukas.
 #668604   PelkiuSenis
 27 Bir 2016 20:38
Paskaiciau jusu kalbas ir isvados gaunasi kaip ir tokios:
Perki juoda ir balta spalvu masalus, keitech, LJ, nu ir tt (nu gerai,juoda balta drasu, kazka i eseri, i auksle panasaus, kas plaukioja kaip maistas) ir turetum pagauti taip pat, tiek pat kaip ir kiti zvejai su likusiom spalvom. Ir pvz Sterkas nesiparindamas ims vienodai tiek tas tiek tas spalvas?
Zinoma tas pats ir su vobleriais. Jokiu ten tiger ir pan.
Tai dabar ar atsiras tokiu, kurie atliks si testa?
P.s. Eugenijau, tos pacios rusies dydzio museliu, kiek pas tave atspalviu?
 #668613   SauliusM
 27 Bir 2016 21:33
jo, as irgi niekaip nesuprantu, nu nafig tuos visokius smirdancius LJ pirkt. Imi vulgariuosius mann's ir relax ir gaudai. ir dar guma geriau laikosi ir zuvis ne taip greit ja sudrasko. ir kainuoja centus... nors siaip tai kam isvis kazka pirkt, pasikarpot su zirklem gumu is senos dviracio kameros ir zjbs yra.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 75
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė