Neretas atvejais, man daznokai pasitaiko, kai bandau gaudyt eserius
come to the dark side we have cookies
Tai aišku, kad surūdys, druska viską padaro. Koks tikslas palikt juos įvertus į gumas, ar tuo labiau dėti į gumų pakelį?edmundaxx rašė:Durnas klausimas- kabliai palikti valgomose ir pakeliuose,nesurūdija?
Kažkada man surūdijo "no name" kabliai iš ale "turgaus". Kaip su visokiais kilmingaisiais kabliais?
Pritariu. Aš pats ir kablius palieku valgomose gumose.inf rašė:pastebejau, kad mano ofsetkes ir volframines ceburaskos pora trejeta metų murgdosi valgomose gumose ir nerudija. Vienas kitas galvakablis nzn kokios kilmes prudija.
Tai tie kabliai, kur pas tave pirkti būna (kalbu ne apie Owner S-59, o apie didelių dydžių, tokius gal plonos vielos) ir nerūdija. Owneriai irgi nerūdija. O va pvz. Aisės pakuotėje kabliai su didele ausele (ten lyg ir Eagle Clow) surūdija labai greitai kokiame nors Keitech`e. Todėl tinkami tik visokiems Relaxam`s.inf rašė:pastebejau, kad mano ofsetkes ir volframines ceburaskos pora trejeta metų murgdosi valgomose gumose ir nerudija. Vienas kitas galvakablis nzn kokios kilmes prudija.
Jep, ir as turiu TU galvakabliu ir surudijo jie tiesiog dezutej, nors niekas aplink daugiau nerudija. Bet tie galvakabliai pirkti pacioj pradzioj pardes veiklos, kai dar kokybe buvo tokia, kad kabliai kartais iskrisdavo is volframenes galvosJurginas rašė:Nu bbžn. Aš tai turiu krūvą volframinių galavakablis.lt galvakablių rudais rudais kabliais.
Profesoriau, tai kodėl savo prekiaujamus "laimingus jonus" nesiūlot dviejų spalvų, balto ir juodo? Gaunasi, kad žvejus maustot....Tironas rašė:as vis neatsistebiu tuo klausimu. ar gaudo ta guma? aisku kad negaudo. gaudo zvejys. kuo zvejosi tuo pagausi. pasiimt 2 spalvu guminukus, ir sugalvosi kaip pagauti. ir laikui begant gaudysi taip pat sekmingai kaip kitas keisdamas 30 spalvu.
Blogai supratot klausima kolega,klausiau ar kas gaudo butent sio gamintojo guma,ir ne (ar pagauna).Blogai ilga laika baliavot po JoniniuTironas rašė:as vis neatsistebiu tuo klausimu. ar gaudo ta guma? aisku kad negaudo. gaudo zvejys. kuo zvejosi tuo pagausi. pasiimt 2 spalvu guminukus, ir sugalvosi kaip pagauti. ir laikui begant gaudysi taip pat sekmingai kaip kitas keisdamas 30 spalvu.
absoliuciai teisingai tau pasake.Saugirdas rašė:Perskambinejau ir parasiau pazystamiemms sportininkams ir paklausiau, visi juokes ir kaip tik nebuvau isvadintas po tokio klausimo. Geriausia atsakyma gavau is vieno rusu PAL sportininko apie butent guminukus. Jo atsakymas skamba daug mas taip: Svarbiausia forma, tada pravedimas. Spalva, kvapas, daro didele itaka, skonis nusispjaut, nes zuvis nespeja paragaut, o jau buna pakirsta.
nevadinau tave dunduku.Maniakas rašė:Blogai supratot klausima kolega,klausiau ar kas gaudo butent sio gamintojo guma,ir ne (ar pagauna).Blogai ilga laika baliavot po JoniniuTironas rašė:as vis neatsistebiu tuo klausimu. ar gaudo ta guma? aisku kad negaudo. gaudo zvejys. kuo zvejosi tuo pagausi. pasiimt 2 spalvu guminukus, ir sugalvosi kaip pagauti. ir laikui begant gaudysi taip pat sekmingai kaip kitas keisdamas 30 spalvu.![]()
![]()
PS. Nezinau koki klausima uzduot forume tureciau po kurio nebuciau isvadintas vos ne dunduku kuris nieko nezino, o jau mol kiti mokytojai, kurie tave pamokins, bet istikruju tik isvadins deb*lu.
PPS. Nesuprantu tokiu zmoniu kurie nori paprotaut ir izeist vienu metu