Sauliau su tavimi galima aptarinėti ka tik nori nes nuo taves ir kila visokiops idojėos ir tarša forume 

forumas turi savo taisykles ir moderatorius, jie gal ir nuspres ar tarsa kyla ar kazkas kito...Skridžas rašė:Sauliau su tavimi galima aptarinėti ka tik nori nes nuo taves ir kila visokiops idojėos ir tarša forume
nuo kada Hi-Tec nonamas?SauliusM rašė:a tai kodel tu rockiu uz tuos pacius pinigus pasiimt nenori? butinai eksperimentuot su visokia noname produkcija? dar suprasciau jei kaina butu 2 ar 3 x mazesne. o dabar?Skridžas rašė:Hebra gal kas turi tokius batus ar panašius http://aic.lt/batai-hi-tec-v-lite-altit ... _1073.html ušfiso žiema šlapiom kojom vaikščioti,norisi kad ir neprakaituotu ir kad drėgmes nepraleistu nes dabar arba kiauri arba labai šilti kėrzai
ne nuo kada o iki kada. iki siol tai sitas prekinis zenklaskazkokiu itin dideliu populiarumu tai nepasizymi tarp Lietuvos zveju. jei kazkada kazkas pasikeis, tai gal tai ir nebebus noneimas Lietuvoj, bet siandien tai yra.oli rašė: nuo kada Hi-Tec nonamas?
nu kad kokybe nepasizymi tai tas tiesa,ne pats geriausias pasirinkimas butu,bet tikrai ne nonamas...SauliusM rašė:ne nuo kada o iki kada. iki siol tai sitas prekinis zenklaskazkokiu itin dideliu populiarumu tai nepasizymi tarp Lietuvos zveju. jei kazkada kazkas pasikeis, tai gal tai ir nebebus noneimas Lietuvoj, bet siandien tai yra.oli rašė: nuo kada Hi-Tec nonamas?
normalus spiningavimo batai, ir kimba su jais normaliaiSauliusM rašė:siaip sitoj temoj reiktu kalbet apie batus spiningavimui o ne miesto batus...Skridžas rašė:Tai aš noriu tokiu kurie butu patogus neošti kasdien i darba nes dažnai tenka išlėkti i lauka o žiema buna to pliurzino sniego ir.t.t tai norisi kad butu lengvai prižiūrimi visokie verstos odos netinka nes greitai paliks nešvarus,o anie berods tik skudurėliu tereikia nuvalyti net impregnuoti ir batu tepalo kaip supratau neriekia jiems...Tai va ir žiuriu tokius paprastesnius,turiu ir goretėksnius ilgesnio aulo batus,bet su jais labai kaista koja kai bunu ofise.Taip sakant ieškau geru miesto batu nes laukais braidžioti turiu kitusar cia eiline nauja epopeja kaip su bumerio rinkimusi?
Jeigu tik nuo lietaus, tai manau sitas varianatas yra labai neblosgas, nes GoreTex yra GoreTex.Robertas55 rašė:Sveiki , kaip sitos striukes ? http://www.zuklys.lt/index.php?page=cat ... egory=2834
Nupirksi sauliau,ir kaip didi suzinoti?SauliusM rašė:jo plia... rimtas Gore-Tex ispardavimas Kabyloj...
pasimatuot. o jei rimtai, tai jei zinociau, tai gal ir pats kazka pirkt galvociau, o kitaip tai cia biski loterija.Skridžas rašė:...kaip didi suzinoti? ...
ten visokiu gore-texu yra ir vasariniu ir ne vasariniu ispardavimas ir striukiu ir kelniu....Skridžas rašė:mes su saulium panašaus sudėjimo nu sauluius biški storesnis..Bet ne esmė
blin kaip norėčiau šytos strukės bet čia tokia tik nuo lietaus ane? vasarinė?
Galiu pasakyti kaip as pirkau cabelasini. Biteje+ paklaisiau, kas turi panasu, tai atsiliepe zmogus, kuris turi parase savo ugi, svori(ugis toks kaip mano, svoris berots 85) ir kad pirko M ir jam tinka labai gerai(dar su rezervu). Mano ugis 185, svoris 102kg, tai logiskai emiau L ir pataikiau(dar su rezervu). Po to uzsimano draugas nusipirkti kita cabelaso, tai atvare pas mane, uzsidejo mano L ir iskart matosi kad reikia XL ir TALL(jo ugis netoli 2m). Nu ka parsisiunti ir pataike tiesiai y desimtuka.Skridžas rašė:Nupirksi sauliau,ir kaip didi suzinoti?SauliusM rašė:jo plia... rimtas Gore-Tex ispardavimas Kabyloj...Tai ryčiu tada negailėčiau
Vasarą parsisiunčiau šitą striukę. Pastebėjau, kad iš Cabelas dydžių man tinka M tall. Ūgis 186, svoris 80 kg. Beje, ta striukė (turiu ir kelnes) savo funkciją atlieka puikiai, t.y. ir neperšlampama (teko prieš bangą Kauno mariose porą kilometrų valties priekyje pasėdėti, kai kas trečia banga per galvą purslus varo), ir kvėpuoja pakankamai. Bet išvaizdos, patogių kišenių ir kitų malonių smulkmenų tai neturi.SauliusM rašė:pasimatuot. o jei rimtai, tai jei zinociau, tai gal ir pats kazka pirkt galvociau, o kitaip tai cia biski loterija.Skridžas rašė:...kaip didi suzinoti? ...
http://aic.lt/nepera-lampamos-pira-tina ... d_581.htmlWooHoo rašė:Gal yra kokios nors jau išrastos, kurias gali kišti į vandenį ir nesušlampa? Ar čia jau per daug užsisvajojau..?
i vandeni ikisus tau visos pirstines suslaps...WooHoo rašė:Kur Vilniui nueiti normalių pirštinių pasimatuoti? Vision, Simms ar ką panašaus..?
Kiek jau supratau flysinės geriau prie didesnių šalčių, o neopreninės prie mažesnių?
Ir dydį reikia imti kiek didesnį, nes prie šalčių su "kaip tik" greičiau pasidaro šalta?
Gal yra kokios nors jau išrastos, kurias gali kišti į vandenį ir nesušlampa? Ar čia jau per daug užsisvajojau..?