Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #430690   DaliusM
 12 Gru 2012 09:27
Neoprenas neigeria vandens, bet tuom paciu jei suslapini rankas, nuo rankos dregme jis negarina, del to salta darosi. Geriausias pasirinkimas yra flysas, kad ir suslampa, sugniauzi kumsti, vanduo nuvarva ir didelio diskonforto nebesijaucia, nuo kuno silumos jos garina dregme i pavirsiu :gutgut
 #430725   Skridžas
 12 Gru 2012 12:12
Beveik apsprendžiau kuruos batus imti arba šituos http://aic.lt/batai-hi-tec-v-lite-altit ... _1778.html rašo ju puslapije kad odos papildomai neriekia apdirbti nes jau gamykliškai impregnuota bet pardavėjais vistiek siulo kažkoki tepala.Arba tokus http://aic.lt/zamberlan-162-steens-gt/a ... _2110.html čia oda neapdirbta bet yra goretėksas kiek jo ten yra nesuprasi bet sako kad yra po oda pardavėjas taipogi sulo apdirbti tuo pačiu tepalu :roll:

Tai va dabar ir galvoju ar verta ten damokėti tuos 100lt viršaus ar nesukti galvos ir imti tuo gamikliškai impregnuotus bet be goretėkso?
 #430729   Tironas
 12 Gru 2012 12:52
nei vienas impregnantas nelaiko amzinai. batus plaut vistiek reik ir impregnuot irgi nekenkia
 #430852   bes
 12 Gru 2012 19:57
Hi-tec labai nusiviliau :
http://aic.lt/darbiniai-batai-hi-tec-ma ... _1065.html
Tokius buvau nupirkes, po triju savaiciu nesiojimo grazinau atgal.
-5 kojos sala,+5 prakaituoja, dar abi kojas pritrine, niekad batu grazinti neteko, bet nebuvo jau kantrybes.
Sumokejau brangiai, o gavau nekokybiska daikta.
Gal kokia paddelka buvo,parasyta "Made in China" pirkau AIC parduotuveje uz 340 lt.
Galvojau turesiu rimtus ir kokybiskus batus, bet tas kas parasyta reklamoje visiskai neatitinka realybe.
Skridžas rašė:Beveik apsprendžiau kuruos batus imti arba šituos http://aic.lt/batai-hi-tec-v-lite-altit ... _1778.html rašo ju puslapije kad odos papildomai neriekia apdirbti nes jau gamykliškai impregnuota bet pardavėjais vistiek siulo kažkoki tepala.Arba tokus http://aic.lt/zamberlan-162-steens-gt/a ... _2110.html čia oda neapdirbta bet yra goretėksas kiek jo ten yra nesuprasi bet sako kad yra po oda pardavėjas taipogi sulo apdirbti tuo pačiu tepalu :roll:

Tai va dabar ir galvoju ar verta ten damokėti tuos 100lt viršaus ar nesukti galvos ir imti tuo gamikliškai impregnuotus bet be goretėkso?
 #430952   Tironas
 13 Gru 2012 01:12
hi tec batai yra blogis. cia jau visai kita lyga lyginant kad ir su zamberlandais, aku, ar bestardais
 #430971   OMar
 13 Gru 2012 07:59
Skridžas rašė:Beveik apsprendžiau kuruos batus imti arba šituos http://aic.lt/batai-hi-tec-v-lite-altit ... _1778.html rašo ju puslapije kad odos papildomai neriekia apdirbti nes jau gamykliškai impregnuota bet pardavėjais vistiek siulo kažkoki tepala.Arba tokus http://aic.lt/zamberlan-162-steens-gt/a ... _2110.html čia oda neapdirbta bet yra goretėksas kiek jo ten yra nesuprasi bet sako kad yra po oda pardavėjas taipogi sulo apdirbti tuo pačiu tepalu :roll:

Niekaip nesuprantu kam nesilti batai ziemai....
 #430974   Skridžas
 13 Gru 2012 08:04
Jeigu batai gerai garina prakaita tai kojos bus sausos,o jeigu kojos sausos man jos nešala,na o tamsta kaip supratau netarnavęs o jeigu tarnavęs tai virtuvėje :lol: Nes niekas neduodavo batu žieminiu vasariniu budavo vieni ir viskas ir vasarai ir žiemai,tai aš ieškau kažko panašaus tik trumpesniu aulu ir vasarai ir žiemai ..
 #430978   OMar
 13 Gru 2012 08:17
;) a nu tai kankinkis toliau, jei nostalgija jauti duxo prigimciai ;) beje kariuomenej esu praleides apie 5metus...
 #430981   Skridžas
 13 Gru 2012 08:30
Tiesa omarai o tu duosi koki patarim ar dar ka nes principe tavo pamąstymai beverčiai :roll:
 #430986   OMar
 13 Gru 2012 08:37
Nepirk hitec.
Be pasiltinimo tik su textile viduij salta bus ziema kiek bevaidintum aitvara, nebent pastoviai apie ekete zvejodamas begiosi
Imk Lituanikos kerzus nes jie geriausi nes G.Vilko placas ju neiveikia
Nepirk Rocky Badger
Pirk Bestard bet Lietuvoij pigiu nerasi
Arba Lemigo
 #430995   Vegys
 13 Gru 2012 09:23
OMar,
Tai kad Skridžas ne apie žvejybinius batus kalba. Kalba apie batus į darbą.
Tik tiek, kad ne į temą jis čia rašo, tai ir klaidina ...
 #430998   Skridžas
 13 Gru 2012 09:29
Vegi jeigu pastebėjai su kėdais i žvejyba navaikštau kad ir pas ta pati valainska reikia auliniu arba normaliu ilgesniu aulu batu rudieni ar pavasarai.Tad ir žiuriu tokiu batu su kurais galima but vaikščioti visur ir jaustis komfortiškai...
 #430999   OMar
 13 Gru 2012 09:30
Neperskaiciau priesistores. Tada as ne i tema - biski, bet sarasiukas galioja bet kokiu atveju :)
 #431000   Tironas
 13 Gru 2012 09:30
ziema be pasiltinimo galima devet batus, bet tik kasdienai. kai trumpam iseini is masinos, gryzti ir t.t. bet akivaizdu, kad pastoviai reikes storu siltu kojiniu. ir principe iki vakar as ir avejau vaariniais batais, viskas gerai, bet galu gale uzsidejau normalius zieminius ir akivaizdziai pasimate skirtumas. kam kankintis? aisku sedint ofise visa diena su zieminiais jau bus nekas, nes batai kurie tinka prie -20 prie +20 nu niekaip nevesins koju :) taip kad vienu batu visai ziemai tikrai nera ir nebus dar ilgai.
bet jei vistiek norigali kazka is AKU Paziuret, nes dar vasariniai neisimti is prekybos. arba ziuret iskart su pasiltinimu
 #431004   Vegys
 13 Gru 2012 09:39
Skridžas rašė:Vegi jeigu pastebėjai su kėdais i žvejyba navaikštau kad ir pas ta pati valainska reikia auliniu arba normaliu ilgesniu aulu batu rudieni ar pavasarai.Tad ir žiuriu tokiu batu su kurais galima but vaikščioti visur ir jaustis komfortiškai...
Nesupratau ... Tai pala, jau nebe darbui ieškai, o žūklei ? Ar ir žūklei ir darbui ?
 #431006   Evaldas Z
 13 Gru 2012 09:48
OMar rašė:Nepirk Rocky Badger
nes rudeni ir pavasari, bent jau man, daugiau vaikstant per silta su jais. valyj ramiai sedet rudens pabaigoj tiko. ziema buvo :gutgut neperslapo niekad dar. prisimenu, kai del ju klausinejaus, tai sakei, kad taviskiai perslampa, turbut del to nerekomenduoji, bet pats nemazai prabandziau ir siaip per ta laika iki dabar daugiau kazkokiu prastu atsiliepimu neislindo, tai :donknow'
 #431016   alkanas
 13 Gru 2012 10:17
idomiai buvo prasodejus diskusija ape pirstines, bet nutruko, tai visgi :
kokias pirstines patarumet kad galetu ir suslapint ir nebutu salta, cia man kaip man, bet biciulis labai kencia, jam kazkokia sanariu liga, ir labai bijo salcio, o zvejot nori, na ir zinoma neslepsiu ir man maloniau butu siltai zvejot, spiningaut is valties kai lauke apie 0, tik tiek kad rankos slapios ir nuo inkaro ir no zuvies buna, tada salta :superšokas , gal sakau galetumet ivardint ka nors konkreciai, kad imk va tokias, ir kad ir suslapsi bus silta :?:
 #431030   DaliusM
 13 Gru 2012 11:02
Deja, bet tokiu nera. Tarkim jei imtum nardymo kokias neoprenines jos neperslaptu ir silta butu, bet jos uzdaros, nelabai isivaizduoju kaip su jom paspiningautum :roll: Turbut geriausias variantas tavo draugui ir vienintelis flysines geros pirstines, kaip kad: http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=4305 arba panasios gerai glundancios, nuo rankos silumos dregme garinama, plius vejo neprapuciamos, nesijaus salcio tiek. Man ziema flysas jega, buna is isores pirstines apsala prie minuso gero, o viduj dar rankai tikrai pakenciamai :)
 #431034   DaliusM
 13 Gru 2012 11:07
Simms pateikiau kaip vienas brangiausiu randamu, bet yra tikrai gerokai pigesniu variantu, tik ismiera nereik pasididint renkantis :)
 #431035   alkanas
 13 Gru 2012 11:12
200 rublencef ? za percatki ?, da ja vas :-ug
bet jauciu teks bandyt imt, nors :roll: pradzioj biciuliui isiulysiu :-D paskui gal ir man atiteks :ks>
uoj, ps nemaciau papildymo apie pigesnius produktus, kas tai butu ir ar tikrai verta pigintis silumos saskaita. pasikartoju, reikalinga maximali imanoma siluma esant saltam orui ir slapiom pirstinem :idea:
 #431037   alkanas
 13 Gru 2012 11:22
ir dar, atsimenu yra analogiska tema "apranga, avalyne" pas muses, ziema, gal dar kazkur, gal sakau moderai pamastytumet apie naujos atskiros temos sukurima tipo "apranga" ar pns, su visom paskui sekanciom potemem ? rastume viska vienoj vietoj ? bet lyg ir buvo mastyta apie tai, ir nutarta taip palikt, na zodziu, nepamenu, bet visdelto ?
 #431038   DaliusM
 13 Gru 2012 11:23
Tokiu atveju pasilikciau prie simmsu :) as praeita ziema norfin kazkokias naudojau nebrangias, viskas kaip ir tiko, tik kad pasiuvimo kokybe ne is paciu geriausiu, keliose vietose pairo siules.. Yr is draugu kas vision wind blockus nesioja, patenkinti :gutgut O jei nori optimalaus varianto, nusiperki is padisofkes koki stora polarteco dzempa, nueiti pas rimta siuveja ir pasisiuni pagal uzsakyma ant savo rankos :-D
 #431241   Vitolis
 13 Gru 2012 22:34
Skridžas rašė:Vegi jeigu pastebėjai su kėdais i žvejyba navaikštau kad ir pas ta pati valainska reikia auliniu arba normaliu ilgesniu aulu batu rudieni ar pavasarai.Tad ir žiuriu tokiu batu su kurais galima but vaikščioti visur ir jaustis komfortiškai...
Jei mano patarimas tau ką nors reiškia, tai skaityk. Jei ne, gali ignoruot. Taigi. Pigi prekė, kaip žinai yr Š... su+. Nori geros avakynės, į kainą žiūrėk tik tada, kai pasimatuosi ir nuspręsi, kad tau tinka ir tikrai tokių norėtum. Pirkau Tirono išreklamintus AKU batukus žieminius. Pasakysiu atvirai. Matavausi ir Rockius (tuos naujausio ir lengviausio modelio) ir dvejus AKU. Su Rockiais jaučiausi kai su klumpėm. Ir jau nepatogūs, tai ne tas žodis. Na gal mano kojos kreivos :-D Po to apsimoviau AKU. Nu žinai, irgi kažko tai trūko. Lyg ir išmiera tinkama, bet va per keltį, tai nepatogūs nors tu ką. Tada paprašiau dar vienų AKU Neva GTX. Jau galvojau, kad veltui benzą deginau iki Sostinės varydamas, bet kai užsidėjau juos, tai ir nusiaut nebesinorėjo. O kai su super gera Vision kojine savo ląstus ten ingrūdau, tai ;-var-var. Taigi, jei jau supratai, tai nieks tau batų virtualiai neišrinks. Rinkis pats. Tai va. Nešioju juos kasdien. Gera, šilta , neslidi avalynė. 10 balų. Bet va žvejybai, visai dienai, prie kokio -10 jau jie tikrai netinkami. Ir kokią nori kojinę maukis. Na jei ilgiau prie vienos eketės nestovėsi, o pastoviai eisi ir eketes gręši ešerių ieškodamas, tada dar gal, bet pastoviai bimbsot vietoje, jie netinkami. Pasivaikščiojimui, po pusnis pabraidyt, šiaip paupiais bastytis :gutgut Bestardai irgi :gutgut avalynė. Bet ir ji, tik ne žiemai ant ledo.
 #431266   Tironas
 13 Gru 2012 23:24
as pernai su Garmontais prie -17 gaudziau, gana neaktyviai. aisku su Vision subzero kojine. viskas buvo ciki. manau Aku bus siltesni, bet aisku dar nebandziau. bet kai salta ir slapia visada turiu kamikus Goliath.
 #431329   Vitolis
 14 Gru 2012 10:08
Tironas rašė:as pernai su Garmontais prie -17 gaudziau, gana neaktyviai. aisku su Vision subzero kojine. viskas buvo ciki. manau Aku bus siltesni, bet aisku dar nebandziau. bet kai salta ir slapia visada turiu kamikus Goliath.
Tai ir aš su šitom kojinikėm dėviu. Žmogus žmogui nelygu. Kas tinka vienam, kitam gali būt ir :/nek Šaltam orui ir aš turiu kamikus. Bet va AKU aš patenkintas.
 #431581   oli
 15 Gru 2012 13:12
tikrai pritariu Vitoliui del matavimosi,vakar buvau ieskot batu,pasimatavau "Salomon Quest 4D" ir "Mammut Pacific Crest Lth",tuos du buvau nusiziurejas is anksciau,neskaitant tai kad "mamutai" brangesni visu 60 oiru is "salomonu" visdelto nesinorejo islysti,zymiai geriau lipo prie kojos,o kokybe jie ten vieni kitiems nemanau kad daug nusileidzia...
 #444030   arvydas_
 28 Sau 2013 23:32
Sveiki,
ar gal yra tekę susidurti su Redington firmos bridkelnėmis ?
Žiūrėjau ir Lietuvoje ką siūlo mūsų parduotuvės, bet Vision - Kura , tik trijų sluoksnių, tai baisoka, kad kur užkabinus landžiojant krūmais gali neatlaikyti. O Vision Ikon be užtrauktuko neturi ML dydžio, su užtrauktuku - brangu. Tai ir pradėjau dairytis ką siūlo už sienos. Taigi, gal kas patars?
 #444037   DaliusM
 28 Sau 2013 23:56
As tai jau 4 sezona naudosiu brykelnes ish taimen.com, senesnis situ modelis: http://www.taimen.com/en/lt/product/tai ... 299/102711 , nesu labai aktyvus braidytojas, gal kokia 15 zukliu braidant, bet stovis kolkas labai geras, nieks niekur ne trupucio neleidzia ;uolrait tai su uztrauktuku butu versija analogiska: http://www.taimen.com/en/lt/product/tai ... 5306/92600
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė