Megaforce turbut.ramkis rašė:Dar kažkokią mj daiwikę esu skalbęs bet tas buvo jau senokai ir pavadinimo nebepamenu
Create your fishing style
Megaforce turbut.ramkis rašė:Dar kažkokią mj daiwikę esu skalbęs bet tas buvo jau senokai ir pavadinimo nebepamenu
Aiškus žmogaus noras, taip kad Silveris labiau nei tinkaVitalijus.R rašė:Sveiki.gal kas patars koki komplekta silikonui.iki 15g.draugas nori nupirk.100-130euru
Vo vo, Evaldz pirmiau už mani atsiminėEvaldas Z rašė:Megaforce turbut.ramkis rašė:Dar kažkokią mj daiwikę esu skalbęs bet tas buvo jau senokai ir pavadinimo nebepamenu
Nei Reins, nei Keitech nedazo.revas rašė:Bandziau ir as pi pora gumu det i dezute po poros men visos gumos pasidare panasiu atspalviu kai kurios net nusidaze.dabar ieskau kitu varijantu kaip ka sandelioti:-D
Buvau sumetes pavienias gumas reinso i viena skyriu (raudonu,pilku,balksvu) tai paliko margi,nuo raudonos nusidaze,taip kad dazo tie reinsaiSaugirdas rašė:Nei Reins, nei Keitech nedazo.revas rašė:Bandziau ir as pi pora gumu det i dezute po poros men visos gumos pasidare panasiu atspalviu kai kurios net nusidaze.dabar ieskau kitu varijantu kaip ka sandelioti:-D
Pas mane panasiai. Laikau Meiho dezuteje (VS-3010ND), spalvos irgi maisytos, keitech, reins, cf, ar dar kazkokie no name, bet bedu neturiu ir problemos nematau. Aisku kazkiek smarves gal praranda, bet ar taip ar taip nugaruotu naudojat. Guma nekieteja, netepa, o su dezute labai patogu. Tikrai pakeliais nesinesiociau, per daug vargo, o ypac vietos uzima.Saugirdas rašė:Tada as darau labai, labai blogai...
Reins ir Keitech su 1-5vnt skirtingu spalvu, formu ir etc. Ir kabliai ant daugumos suverti. Gal kazkiek kvapo ir praranda, bet paciai gumai nko nenutinka ir kazkodel nebepastebiu, kad kabliai esantys ant gumu rudytu.
Reik maziau smegenu sukt, o daugiau zvejot.
Kur radai situ skanesnu?zanelis rašė:O as siandien vo kokiu skanestu starkiniu ir eseriniu gavau ;)
alkanas rašė:jei vobleriais gaudyciau būtų netyciukas
Tekancios saules salyje, bet esu girdejes kad ir pajurio mieste imanoma ju gaut...DaliusM rašė:Kur radai situ skanesnu?zanelis rašė:O as siandien vo kokiu skanestu starkiniu ir eseriniu gavau ;)