Gal pameni kainas?SauliusM rašė:...backas abu atpigines kotas tipo ten C3 ir JB ir t.t..
Ten tokia viena 5501C3 gulėjo, vis žvairavau

...kitam gale vobleris
Gal pameni kainas?SauliusM rašė:...backas abu atpigines kotas tipo ten C3 ir JB ir t.t..
zinok kai neaktualu tai neuzsifiksavo. tik maciau kad senos naklejkes ant dezuciu uzbraukytos ir naujos su pamazintom kainom suklijuotos.Xrapas rašė:Gal pameni kainas?SauliusM rašė:...backas abu atpigines kotas tipo ten C3 ir JB ir t.t..
Ten tokia viena 5501C3 gulėjo, vis žvairavau
tai kad man atrodo multikai dazniau pasitaiko tilei atleidzentis vala negu traskantisSauliusM rašė:bliaha, buvau i Kota uzejes siandien, tai jau promax'u neber nei vieno... reiks pinigu is Koto uz reklama prasyt pradeto siaip tai siandien issistate MGX'us tai ta proga ir buvau nubeges. nu idomi cacke besvore labai. aisku kaina 999Lt irgi labai idomi. ir turiu paneigt gandus kad joje bugnas nuo morrumo. buvau salia su morrum sudejes tai bugnai panasus nebent is desimties metru atstumo ziurint.
ai nu dar backas abu atpigines kotas tipo ten C3 ir JB ir t.t.. nu va biskiuka reklamos. o sau tai tik desetka reinsu nusigrioviau savo mylimos kramtoskines spalvos ir tiek ir dar seile pavarvinau i kinetic dzerkini bei jurinius kotus ir penn jurinius kotus. ir dar fenwick HMG kastinginis kotuks iki 7/8 uncijos uzmetimo toks labai saldus. bet sveikas protas pasake kad GAAAANAAAAA!!!! tai ir susilaikiau korteles kreditines is kisenes tuomkart neissitraukes... bet tiek cackiu prisiziurejau tai ramiai miegot dabar nakti negalesiu...
Jei tau 10g mazohizmas, tai arba rite tam neskirta, arba rankos kreivos... laksto kaip vejas ir be jokios itampos tas 10g.Kleckas1978 rašė:uz 200 lt atiduosiu cormorana tr5 nes supratau kad man tik nuo 20gr ir pan... su kastingu malonu metyti - nejauciu malonumo mazohizmu uzsiiminet metant apie 10gr su kastu
maniskis ,jei neklystu, buvo 6-28 gr., 2.10m., man patiko ,kad ne kuolas, ir apatine uzmetimo riba teisingai nurodyta, norint galima ir tvitcint..berods yra ir trumpesnis variantas isleistas, lyg 1.85m. Siaip kokybiskai,tvarkingai pagamintasRapalas rašė:kokia gramatura, ilgis akcija to kotuko? varau i romada paziupinesiu, gal ir sutarsim.
metasi ir normaliai bet kai vejas ir meti vobla kaip pvz 9cm 9 gr.DainiusM rašė:Jei tau 10g mazohizmas, tai arba rite tam neskirta, arba rankos kreivos... laksto kaip vejas ir be jokios itampos tas 10g.Kleckas1978 rašė:uz 200 lt atiduosiu cormorana tr5 nes supratau kad man tik nuo 20gr ir pan... su kastingu malonu metyti - nejauciu malonumo mazohizmu uzsiiminet metant apie 10gr su kastu
cormoran TR5 arba basspara as is situ siandien rinkciausi.Rapalas rašė:as noreciau su mazesne gramatura, dabar buvo 8/26 tai pakako per akis, iki 35 isvis bus kuolas. Galvoju gal vel micheliuka koki panasu ar toki pat, bet sakau gal kas naujo gero ira. Shimano clarus ziurejau bet ten gramaturos didokos.
sliderio 10 tai tikrai ne. jai pointeris 100 taip taip ant ribos... nu ta prasme nuo kiekvieno individualiu iprociu labai priklauso kur ta riba tvicinge kam yra.Rapalas rašė:O iki 21 gr istemptu slideri 10 plaukianti? Ar jau jo geriau nekankinti su tokiu svoriu?
cia labai nuo firmos priklauso. nes vieni ir 21gr beldzia viska podriad be problemu, kaip kad pvz avidas ar crucialas, o kiti ir iki 28gr budami vos vos ant ribos (kuri kaip minejau dar ir nuo zvejo iprociu priklauso) patraukia koki simtini pointeri, nu kaip kad pvz TR5. nu anas labai smagus kotas, bet pointer 100 kartais viskas OK, o kartais ir kazko grieztesnio norisi. bet is principo tai jo, orientuociaus labiausiai i kotus kuriu uzmetimo virsus kazkur nuo 21 iki 28gr. bet cia irgi aisku ne taisykle ir savu isimciu visur yra.Rapalas rašė:Bet turbut vistiek geriau imti iki27 ar 25 koks ten yra, kad ismusti tuos pointerius, cablistas, crackjacus ir megabasus.
is kart pasakau, kad fishone ner uncijines. gali imt is femos, nepatiks, uz puse kainos nupirksiuRapalas rašė:Nu aisku, reiks ta baspara meginti paciupineti