:D gerai cia sugalvojai :D uncija tai 33 gramai, tai man tokios nereikia gramaturos 

SomeWhereInTheLakeFishing
Cia colis 33 mm, o uncija 28gRapalas rašė::D gerai cia sugalvojai :D uncija tai 33 gramai, tai man tokios nereikia gramaturos
Taacis rašė:colis 33 mm
dadurk nuo rankenos puses eagle claw kiek tau ilgio trukstaTaacis rašė:Nu ir aš paklausiu- kas kokį UL cast kota apie 6'-6'6" ilgio ir metimo svorio iki 7-10 gr esat regeje? Nu tip panashu y VKC-65UL / BFS... Nu noriu ilgesnio ir lengvesnio uzh GL 6010 IMX... Ar cia ash perdaug ysisvajojau? Ar teks kokia musialka 3 klases skerst, tam reikalui? Kitas variantas buildinti ish St Croix UL Premiero blanko...Nu gal dar kazhkas kazhkokiu ideju turit...
Baik laistyt VisionusSauliusM rašė:dadurk nuo rankenos puses eagle claw kiek tau ilgio trukstaTaacis rašė:Nu ir aš paklausiu- kas kokį UL cast kota apie 6'-6'6" ilgio ir metimo svorio iki 7-10 gr esat regeje? Nu tip panashu y VKC-65UL / BFS... Nu noriu ilgesnio ir lengvesnio uzh GL 6010 IMX... Ar cia ash perdaug ysisvajojau? Ar teks kokia musialka 3 klases skerst, tam reikalui? Kitas variantas buildinti ish St Croix UL Premiero blanko...Nu gal dar kazhkas kazhkokiu ideju turit...
sudurimas po canga pasisleps ir pokui.
dar nebaigiau. o tu cic, bo ir taip perdaug siandien matei tuom klausimuTaacis rašė:Baik laistyt Visionus
nu del nusovimu tai nezinau bet barzdu tai daug busStabas777 rašė:na as 0.18 paemiau, kazkaip neprates prie storo pinto, reik tiketis kad nenusausiu daug tu vobleriu
Taip, jei masalai iki 10-12g.Arnas502 rašė:Jeigu gaudai multiku ir nenori nušaut masalų, 0.20-0.25 storio pintukas
Nu, bet kaip zmogus suformulavo klausima tokius atsakymus ir gauna.SauliusM rašė:tai dar neaisku ar pas ji chroniaus lygio muiline yra...
nu tai pirmasyk muiline i rankas paemes, tai gal dar nelabai ir isivaizduoja kaip reiktu tuos klausimus suformuluot.Taacis rašė:Nu, bet kaip zmogus suformulavo klausima tokius atsakymus ir gauna.SauliusM rašė:tai dar neaisku ar pas ji chroniaus lygio muiline yra...
Kokia ritė?Siaulietis rašė:... "cast control cap"...