Taaci, ant surfo multas labai zjbys. Va cia jau ir as pabusiu nepopuliarus multo naudai. kiek zinau iki siol tik okuma surfa su multu marijos zemej mete. nu uzkrete parazitas ir mane. ne veltui man dabar du surfiniai multai is anglu parvaziuoja. bet cia nupasakot neimanoma. reik pabandyt. kiek as tave pazystu, tai manau cia tik laiko klausimas, kada tu surfa su multu metysi. 
dekui uz info. as po siandienos tiesa sakant jokio nuosprendzio nepadariau. tik pasidalinau vienos dienos ispudziais. tiesa sakant supratau, kad nieko nesupratau po sios dienos. ai va, supratau tai viena dalyka konkjreciai. kad kai multika uzsidedi ant kotelio katro uzmetimas viso labo iki 7gr tai papuoli i kita pasauli. visiem kurie man iki siol aiskino, kad kastinge metimas nuo koto nepriklauso arba priklauso mazai, tai reikia vini i galva ikalt. nu nieko, as jau uzsisakiau, kad man surodbuildintu kastingini koteli is muselinio kroikso legend elite blanko. ziurek buk atsargus kitam krante, o tai netycia nepastebejes galiu su kokiu kastmasteriu kakton pataikytpiatras rašė:Sauliukai, mono (0,225) naudoju retai ir tik d/shotui ir tik todėl kad plono FC neturiu![]()
Pintukas 3-5g. taip pat apie 0,2 (Nr.1.2 pg. JP) Būgno užpildymas (kaip ir paseklinimas) uch kaip jaučias distancijoj
Beje galėčiau su Ixornu arba Awashima 5g. (LM44) 20 metrų liuosai numest, kas reiškia kad tobulėjimui nėra ribų... nereikia iš pirmo karto daryt mirties nuosprendžio...