niekas ju nelygina - tik isvaizda vienoda croixo, to larus platinum amber ir dragon team dragon.slavikas rašė:Net nežinau kokį lyginate Dragoną ir Avidą,ir vieni ir kiti turi daug variantu.Turiu Avida 70MLF2 ir dabar nusipirkau Dragoną 198 5-25 .Akcija skirtinga-Avidas švelnesnis,o lenkas geras kuolas,kaip tik to reikia gaudant lydekas su minuškėm.Abiem dėl pagaminimo kokybės priekaištų neturiu.Jurginas rašė:Kleckas1978 rašė: Dragon Teamdragon - croix avid kopija-patdelkaLarus platinum - taip pat :D
tai va sitas Larus platinum (8.6 pedos) 259 cm yra, yra ir 2.88cm (9.6) ir 3 metru (10) ;) ir meta jie normaliai, aisku geriausiai leks 20 gr sverentis masalas ;)
Gink dieve as nesiulau per prievarta pirkti butent sitoki kota, bet susirask paciupineti buten 8.6 (259cm) ilgio, gal patiks ir tau? man tai jis tikrai vykes variantas 10-30 gramu maslam+ iskaitant tai kad buvau pirkes uz 250 lt nauja (ant koto yra Fuji rites laikiklis ir 10 fuji alconite ziedu
uz tokia suma imant kota)
Matai, turiu aš ta berkley 2,74m 7-28g, tai noris jau iš esmės kitokio koto
fuji ziedai, fuji riciu laikikliai ir rankenos visu kotu vienodos formos.
O realiai visi jie bus skirtingi kazkuom, bet akcija greita ir kuoliskumas pas visu labai panasus.
Klaipedoj Birutes gatve 2 pirkau ta Larusa 8,6 ilgio, bet kiti buvo tik ilgesni, gal atsivez vel 8,6 siaip paciupinejus ilgesnius, man 8,6 ilgio lipo labiau tai ir pasiemiau.