Nu nesikabinant prie žodžių pabandysiu psasakyti, kodėl aš pradėjau diskutuoti ta tema.
Kad neužsikabintų valas vyniojant už užveržėjo buvo pasiūlyta pakeisti zauberio stabdžių užveržėją tipo mažiau iškilusiu nuo Ecusimos arba exijos.Vizualiai tai zauberio ir ecusimos užveržėjai visiškai nesiskiria savo dydžiu.Tik išsisukus abudu pagalvojau, jog esanti sandarinimo guma po zauberio užveržėju automatiškai didina užveržiamą jėgą, taigi reguliuojant stabdį logiškai ji ir mažiau prisukama negu ecusimos, taigi ir iškyla labiau negu ecusimos, bet jei perdėtume tą gumelę ant ecusimos užveržėjo tai turėtume tą patį variantą kaip su zauber užveržėju.Kadangi originalus ecusimos užveržėjas yra be sandarinimo gumelės, tai jis ir įsisuka giliau, ko pasekoje mažesnis bortelis, bet jis juk be sandarinimo gumos.Vat tame ir nematau logikos kaitaliojant, juo labiau suteikiant galimybę patekti vandeniui į stabdžių sistemą ypatingai žvejojant nuo jūros kranto, kai norisi švystelt kiek įmanoma toliau.
Aš tikrai nesikabinu prie išsakytų minčių diskusijose, aš tik paaiškinu savo nuomonę kilusią vakar vakare pasidėjus prieš akis abi riteles.Tačiau neteigiu, kad tai tiesa, gal mano ecusima fufliakas , kad nėra sandarinimo gumelės stabdžių užveržimo rankenėlėje.
Nežinau ar aš sugebėjau paaiškinti savo suabejojimus
Na ištikrųjų nežiūrėjau aš tos tarpinės, bet visko gali
bet kad bortelis mažesnis atsisukęs pastebėjote

Čia aš tikrai ne piktai

Šiandien kimba kitur...