Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #510307   Andrius0522
 25 Rgs 2013 13:04
bet kur pirkadamas nesimataves 90% tau netiks drabuzis,kad ir cia sportiniai batai ADIDAS man tinka max 42,o NIKE NETOLI 43 AR 42.5...ziurint drabuziu ismieras tai nusipirkciau koki kostiuma M dydzio nesimataves,kelnes iskart skaiciuociau,kad pasides ilgesniam laikui kol uzdesiu kokius papildomus 4-5 kg...,bet tada jau virsus netiks...o kas liecia USA tai ju M ,as manau kaip y sulini sukrisciau,todel dar tas faktorius mane stabdo nuo pirkimo is USA,toki ziemini kombinezona rizikuosiu manau is USA imti,nes su juo madu nepridemonstruosi,o jei kur ir didokas bus,kazka vistiek apsimausi po apacia ir bus nrm...vnz apie dydzius nesimatavus ir butent is USA,as 100% uz Tirona,kas liecia kokybes visas,irgi mieliau butu is tokio Cabellas nei is eilines zvejybines parduotuves,nekalbu apie atstovus...nors emiau Vision striuke is (ne atstovu) lietaus,dabar treti metai kazkas prasidejo,tai jokiu priekaistu,jau buvo dregme pradeje kaupti per normalesni lietu,bet siemet antra karta iskalbiau su spec priemonem,vel kaip is parduotuves,bet faktas,kad jau reikia laikas nuo laiko ja perskalbti su mebranai skirtom priemonem,...
 #510311   gdeivis
 25 Rgs 2013 13:23
Andrius0522 rašė:bet kur pirkadamas nesimataves 90% tau netiks drabuzis...
Na tu cia ir uzlenkei. Net jei ir esi paskutinis issiziojelis, tai tikimybe pataikyti/nepataikyti su dydziu bus 50/50. O jei moki zodi, zinai kelia, tai tikimybe sekmingai nusipirkti bus bent jau 90%.
 #510313   Andrius0522
 25 Rgs 2013 13:31
tik ne is USA!!! SU DYDZIAIS TAU MAN KAZKA PASAKOTI!!!,EUROPA DAR EUROPA,bet USA tokiu grybu uzpjauna,ypac skirtingu firmu kai perki kazka ,tai esi papuoles ne 90 o 99% !!!!jei esi pirkes labai jau daug kartu susigaudysi po kiek laiko kur kokia firma deda toki ar anoki dydi,is pirmu kartu busi bate 99 %,...ypac kaip minejau ant eiliniu drabuziu,ne kombinezonu kurios kazka pakoregaves su apatine apranga isgausi daug maz patoguma...
 #510317   gdeivis
 25 Rgs 2013 13:44
Na, ne visi gali pasigirti tokiomis ispudingomis nesekmes istorijomis, kaip tamsta - kitiems tiesiog daugumoje atveju viskas vyksta normaliai.
Ir beje, kazkas negerai su pacio klaviatura - didziosios raides uzstringa ir sauktukai nevalingai dauginasi - laikas butu nusipirkti nauja.
 #510319   vk
 25 Rgs 2013 13:57
Andrius0522 rašė:tik ne is USA!!! SU DYDZIAIS TAU MAN KAZKA PASAKOTI!!!,EUROPA DAR EUROPA,bet USA tokiu grybu uzpjauna,ypac skirtingu firmu kai perki kazka ,tai esi papuoles ne 90 o 99% !!!!jei esi pirkes labai jau daug kartu susigaudysi po kiek laiko kur kokia firma deda toki ar anoki dydi,is pirmu kartu busi bate 99 %,...ypac kaip minejau ant eiliniu drabuziu,ne kombinezonu kurios kazka pakoregaves su apatine apranga isgausi daug maz patoguma...
1. Jei sugebėtum metru naudotis, tai galėtų padėti dydžių lentelės: http://www.cabelas.com/custserv/custser ... z_l=Footer
2. Jei netingėtum paskaityti pirkėjų atsiliepimus, tai iškart rastum komentarus, ar gaminys atitinka standartinį dydį, ar gal yra pamažintas ar padidintas.
Abi šios pagalbos labai padeda (dėl to man ir patinka Cabelas). Kur kas blogiau, kai perki iš kur nors, kur nėra nei dydžių lentelių, nei atsiliepimų.
 #510324   Menke
 25 Rgs 2013 14:02
Andrius0522 rašė:tik ne is USA!!! SU DYDZIAIS TAU MAN KAZKA PASAKOTI!!!,EUROPA DAR EUROPA,bet USA tokiu grybu uzpjauna,ypac skirtingu firmu kai perki kazka ,tai esi papuoles ne 90 o 99% !!!!jei esi pirkes labai jau daug kartu susigaudysi po kiek laiko kur kokia firma deda toki ar anoki dydi,is pirmu kartu busi bate 99 %,...ypac kaip minejau ant eiliniu drabuziu,ne kombinezonu kurios kazka pakoregaves su apatine apranga isgausi daug maz patoguma...
Ka tu cia pezi, taigi ne atsilikeliu salis, as pries pirkdamas paklausiau forume kas turi, paklausiau koks dydis, koks jo ugis, pagal tai pasiskaiciavai kad man tinka L regularas. Atejo striuke kaip nulieta man. Draugelis norejo Cabelas su Gore tex, atvare pas mane uzsimete mano striuke pasizejo kad turi buti longas XL. Uzsisake ir atejo kaip nulieta jam. Kur problemos???? Bendraujam ir viskas bus ciki ;)
 #510325   Menke
 25 Rgs 2013 14:04
vk rašė:
1. Jei sugebėtum metru naudotis, tai galėtų padėti dydžių lentelės: http://www.cabelas.com/custserv/custser ... z_l=Footer
2. Jei netingėtum paskaityti pirkėjų atsiliepimus, tai iškart rastum komentarus, ar gaminys atitinka standartinį dydį, ar gal yra pamažintas ar padidintas.
Abi šios pagalbos labai padeda (dėl to man ir patinka Cabelas). Kur kas blogiau, kai perki iš kur nors, kur nėra nei dydžių lentelių, nei atsiliepimų.
Dadeciau:
3. Skambutis draugui, kas turi Cabelas produkcijos ;)
 #510330   alkanas
 25 Rgs 2013 14:18
Tironas rašė:viskas ciki su tais kabelasais. atradot jus siuntimus 2-3 metus veliau negu mes. tik kazkaip daug mano pazistamu nustojo siuntinetis. nes visu pirma prisiperka daug visai nereikalingu dalyko ir tik todel kad buvo pigu. plius su dydziais daznai nepataiko. vienzo, pradejo moket branghiau bet vietoje. nieko naujo, nieko baisaus as cia nematau.
:lol: 1 atradai matyt tu, ir cabyla tau neprieinama per salmo, ar tu bent isivaizduoji kainu skirtuma ? uz tokia kaina kad ir nusipirksiu numeri ne sau, parduosiu bet kam, jei noresiu ir uzdirbsiu ant alaus, ir % nedasieksiu niekaip, man butu juiokinga daug prasyt uz nieka ::hai-bai
 #510331   Andrius0522
 25 Rgs 2013 14:22
gdeivis rašė:Na, ne visi gali pasigirti tokiomis ispudingomis nesekmes istorijomis, kaip tamsta - kitiems tiesiog daugumoje atveju viskas vyksta normaliai.
Ir beje, kazkas negerai su pacio klaviatura - didziosios raides uzstringa ir sauktukai nevalingai dauginasi - laikas butu nusipirkti nauja.
nei tu man pasakok kada ir ka ysigyti nei ka...kaip noriu taip rasau,o del taves Va negaila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o kita paskaityk normaliai ka rasau-ka noriu pasakyti apie firmas skirtingas ir pansiai....juokini svieta,ir eilini karta cia del taves-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #510332   alkanas
 25 Rgs 2013 14:25
dar dadeciau, kad rimtos formos deda a[prasma pvz kas yr per pilva ar per subine, tai cia jei buna neatitikimas, galim kaltint tik tirona :lol:
 #510338   alkanas
 25 Rgs 2013 14:52
:-ou-je bus, tikrai bus, tik tiek, kad jei ju bus, tuersi labai pigiai pirkta ir parduosi skelbima tik idejes bet kam. problemos dazniausiai del dydzio buna tada, kai neivettini saves, ty nori buti lieknesnis nei esi istikro, siaip aprasymuose buna tiksliai aprasyta, kiek pvz cm nuo zopos iki neuzaugos, ir jei ta atstuma prilygini atstumui nuo smegenu iki moteriskos kasos, tada beda :ruko gaunas nei vyras nei boba :lol:
 #510342   Andrius0522
 25 Rgs 2013 15:00
as kai esu sportisku rubu labiau gyvenime megejas,tai man pakanka kelniu ,virsaus raidziu yvertinimo...o kiek susidures su USA tai kai pamaciau kelis kartus M dydzius,net juokas paeme net nesimatavus :Dminimum L :)
 #510343   alkanas
 25 Rgs 2013 15:08
nu fakts kad neatitink, anie biski pagal tironio mada nuauge i kasa ir subine ju tokia tironiska, siaip gerbiu, sugeba pinigeli kalt, tik kolegu gaila
 #510344   gdeivis
 25 Rgs 2013 15:12
Andrius0522 rašė:
gdeivis rašė:Na, ne visi gali pasigirti tokiomis ispudingomis nesekmes istorijomis, kaip tamsta - kitiems tiesiog daugumoje atveju viskas vyksta normaliai.
nei tu man pasakok kada ir ka ysigyti nei ka...kaip noriu taip rasau,o del taves Va negaila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o kita paskaityk normaliai ka rasau-ka noriu pasakyti apie firmas skirtingas ir pansiai....juokini svieta,ir eilini karta cia del taves-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tai kad tu nieko normlaus ir nerasai - tik kazkokie verkslenimai ir veblenimai apie per didele Adidas maike is amerikos nusipirkta...
 #510349   alkanas
 25 Rgs 2013 15:21
nu vat cia ir prasideda neatitikimai, pas ka kasa, pas ka uzpakalis platesnis uz pecius, o ka daryt kai abu, nu ner tokiu vyru standartu
 #510350   Andrius0522
 25 Rgs 2013 15:26
viskas neatitinka,plotis,ilgis ir panasiai...siaip gal kitu stiliu drabuziai kitaip,bet esu susidures ir dzinsais USA M dydziu,tai is ilgio geri buvo,bet plotis-puse mano talijos dar galima dadeti :)Guess maikute,S dydis man tinka,kai visos europos maikutes man M dydis...nu vnz tikrai nemazai patirties yra su kasdieniniais drabuziais siutais USA,esu nusivyles,bet kostiuma sakau rizikuosiu, o ar tiks ar netiks parasysiu,tik nzn kada as jy pirksiu,imsiu is USA todel nes noriu tikra USA daikta,nei sustojusi kazkur lenkijoje,ar turkijoje :)cia mano siokie tokie ysitikinimai :)
 #510353   Menke
 25 Rgs 2013 15:40
Andrius0522 rašė:viskas neatitinka,plotis,ilgis ir panasiai...siaip gal kitu stiliu drabuziai kitaip,bet esu susidures ir dzinsais USA M dydziu,tai is ilgio geri buvo,bet plotis-puse mano talijos dar galima dadeti :)Guess maikute,S dydis man tinka,kai visos europos maikutes man M dydis...nu vnz tikrai nemazai patirties yra su kasdieniniais drabuziais siutais USA,esu nusivyles,bet kostiuma sakau rizikuosiu, o ar tiks ar netiks parasysiu,tik nzn kada as jy pirksiu,imsiu is USA todel nes noriu tikra USA daikta,nei sustojusi kazkur lenkijoje,ar turkijoje :)cia mano siokie tokie ysitikinimai :)
parasyk savo svory ir ugi ir mazdaug galima dydy nuspeti.
 #510357   Andrius0522
 25 Rgs 2013 15:55
kad nevargtum,man butu idealiai M striuke,S kelnes,nes kojos kudesnes,virsus platesnis is peciu,pilvo nera,bet ne tos apimtys kurios turetu buti pas liosa vaiki :)bet beda yra tame,kad kelnes kiek ziurejes esu,netinka nei standartiam vyrukui,nu vnz mano praktika rodo,kad tikrai sunku nesimatavus su USA drabuziais...bet kaip minejau,kelis kartus nusipirkes vienos ar kitos firmos drabuziu rasi savo dydzius,o taip kad va man tiko (tokia) firma ir reiskia tiks (kita firma) taip toli grazu nera.
 #510385   henyte
 25 Rgs 2013 17:51
siusdamasis is amerikosijos pirma kart pasiduriau, nes galvojau, kad ir ten dydziai kaip Lietuvoj, XL Lietuvoj skaitosi tokiu dydziu kuriam modelis buvo didelis kinietis :-D ir pasiemes toki *pyp* "lietuviska" xl'a turi vaikscioti prairusiom pazastim... Ir va cia buvau nustebes, jei amerikosijoj parysta ekstra didelis-platus, tai skirtingai nei Lietuvoj, taip ir bus...
Andrius0522 rašė:S dydis man tinka,kai visos europos maikutes man M dydis...
pirkdamas is usa turi zinoti, kad ka pirkai Lietuvoje buvo siuta kinieciu kinieciams ir todel tau reikia didesnio dydzio, pirksi is usa, supranti, kad drabuziai siuti baltiems zmonems, atitinka dydziai kas parasyta etiketese (kaip ir su valais :) ) ir visos tavo bedos baigiasi...
 #510422   vk
 25 Rgs 2013 20:09
Andrius0522 rašė:kad nevargtum,man butu idealiai M striuke,S kelnes,
Tai tokiu atveju ir siųskis to paties rūbo M striukę ir S kelnes - kur bėda? Dar norėčiau pastebėti, kad Cabeloj be įprastinių "regular" dydžių dar būna prailginti "tall" (kuriais Tironas kartais pasidžiaugia Norfino serijoj), bet taip pat būna ir patrumpinti "short" dydžiai, gal kas nežinojote to. Ir yra ypač didelių dydžių rūbų "big and tall".
 #510426   vk
 25 Rgs 2013 20:14
Menke rašė:O kas ko neatitinka? europa -> USA ar USA -> europos.
Man atrodo, kad amerikietiški (Cabelas) dydžiai atitinka normalių europietiškų firmų, pavyzdžiui, Audimo, Adidas ar Nike dydžius. Skirtumas atsiranda lyginant su Lietuvoje parduodamais kinų gamybos rūbais, jei normalių firmų tiek iš Amerikos, tiek iš kitur man tinka large dydis, tai čia kai kurie kinų rūbai tikdavo tik Xl ar XXL dydžio, ir tai tikimą pritaikius pagal ilgį būdavo tragiškai platu.
 #510448   Andrius0522
 25 Rgs 2013 20:53
va ta ir sakau,kad reiketu apsistoti daug maz ties viena max dviem firmomis,kad paskui grybo neprisipjauti naujoviu beieskant,pirksi tu paciu gamintoju,tai manau ir as,kad surasi savo ismieras,o jei nuotykiu ieskosi,nuotykius ir gausi kaip sakant zmogus :)
tingiu ieskoti,kas rase,bet kinai irgi zmones,ir kilogramas yra 1000 gramu,o faktai rodo ka kita :)i,o as esu tos nuomones,kad kinijoje ne viskas sudas siais laikais,10 metu atgal nieko nesakau,bet jie tobuleja ir gana sparciai...kazkur kalbejom kazkada apie masinas ir kazkas pasake jog pezas nera automobilis,nes kaip pavizdi panaudojo,jog japonai nedasideje prie ju yra isvis,(kazkas panasaus buvo kalbeta) o pasirodo japonai pezams gamina viena kita dali 1.6 varikliams dyzeliniams,taip,kad tas zmogus perskaites sia zinute gal prades vertinti viena kita pezuka...nepamenu,jau senai ta tema gvildenom man rodos varikliu temoje,tingiu eilini karta ieskoti :)
 #510474   Andrius0522
 25 Rgs 2013 22:32
pasala rankos,metu spiningus ant transo ir velkaiuju rankas sukises ykisesnes su spaudziamais ziebtuveliais rankose,paspaudus nelaikau nei sekundes(tarkst tarkst ir viksas ),kiseniu pamusalai itin ploni,,jau du sezonai tai darau kisenes nepajuodavo,nesusvilo ir panasiai :)svarbiausia ziebtuvelius palikti kisenese baigus zvejyba,kad kita karta juos rastum pribrendus reikalui...ne tik nagai susyla,bet visos rankos...PATIKRINTA,liko uzpatentuoti :)
 #510485   alkanas
 26 Rgs 2013 07:15
nu dabar kai jau viskas aisku, galiu pasakyt kodel as cia save su zemem maisiau, keikiu iki siol :-ug kaip ir tikejaus, susirgau, paskutinej zvejyboj pirmadieni sugalvojau zvejot be striukes, gavau lietaus ir vejo :-niak' kad jau visai viska pasakyt, tai devejau liemene rapaline, vardine, dabar tik foto ant greituju niekur nerandu, maniau kad bus nesalta, zodziu durna ir baznycioj tskant :mėlynvarla atostogos, jauciu sezona uzdariau :-ug
 #510489   vk
 26 Rgs 2013 08:05
Andrius0522 rašė:,o as esu tos nuomones,kad kinijoje ne viskas sudas siais laikais,10 metu atgal nieko nesakau,bet jie tobuleja ir gana sparciai...
Iš Cabelas prekės, kiek siunčiausi, ypač rūbai, būna pagaminti Kinijoje, Indijoje, Pakistane, Vietname ir pan. Skaitant prekės aprašymą Cabeloje bus parašyta "imported". Tai yra, iš Cabelos pagrinde prekės ne amerikietiškos, o kiniškos ir pan., bet kokybė gera.
 #510492   Tironas
 26 Rgs 2013 08:25
alkanas rašė:nu dabar kai jau viskas aisku, galiu pasakyt kodel as cia save su zemem maisiau, keikiu iki siol :-ug kaip ir tikejaus, susirgau, paskutinej zvejyboj pirmadieni sugalvojau zvejot be striukes, gavau lietaus ir vejo :-niak' kad jau visai viska pasakyt, tai devejau liemene rapaline, vardine, dabar tik foto ant greituju niekur nerandu, maniau kad bus nesalta, zodziu durna ir baznycioj tskant :mėlynvarla atostogos, jauciu sezona uzdariau :-ug
dar karta gerai pagalvok ant ko negraziai burnojai. dar karta gerai pagalvok ar tai bus tiesiog sezono pabaiga ar dar ko n ors pabaiga. turi laiko pasitaisyti, kolkas
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė