premier'o laito svoris atrodo 101gr.
triumph'o laito svoris gal 94gr.
nu ir va reik rinktis rite kazkokia..
triumph'o laito svoris gal 94gr.
nu ir va reik rinktis rite kazkokia..

tai va rask tu tokia rite..arba brangios lb arba reik det pigesne,bet sunkesneAndriusK rašė:tai maksimaliai turetu issibalasuoti kai rite bus kokiu 210g- 230g mazdaug.. is akies..
tai tavo manymu sitam spiningui http://www.zuklys.lt/katalogas/index.ph ... oryID=1773AndriusK rašė:tai maksimaliai turetu issibalasuoti kai rite bus kokiu 210g- 230g mazdaug.. is akies..
Panasiai ir bus ;)AndriusK rašė:tai maksimaliai turetu issibalasuoti kai rite bus kokiu 210g- 230g mazdaug.. is akies..
Tai gal pas tavo trimetriny rankena bezbozhnai ilga? Va chia ir pasireishkia- kiekvienam savo. Ash zhuvaunu tik su trupom rankenom- nuo rites laikiklio-iki alkunes. Ir viskas. Visa kita pjaunu arba neperku tokio spino. Nu trimetrinis uzh alkunes ishlenda apie 10 cm. Ir man geriau yra kai koto virshune daug sunkesne uzh rankena. O va kai kotas uzh skvernu kabinejasi tai man nepatinka... O rite prie koto renkuosi ne pagal jos svory, o pagal planuojamus metyt masalus...Kleckas1978 rašė:yra pas mane ir 3 metru ir 2.6 ir t.t. ir ne vienam kotui nereikia daugiau kaip 300 gramu rites, nes rankenos padarytos su protu ir t.t.Taacis rašė:Nu ir jaunimas dabar- 100gr koto nenulaiko, jiems virshune zhemyn krenta... O tai kaip pagal jusu teorijas ishsverti 3 metru spininga? Kokio svorio turi buti katushke?
Teoretikai *PYP*.
O shitam tada kokia rite?Kleckas1978 rašė:Panasiai ir bus ;)AndriusK rašė:tai maksimaliai turetu issibalasuoti kai rite bus kokiu 210g- 230g mazdaug.. is akies..
maksimum iki 250 gramu ir nedaugiau cia 100%
na jeigu moki nupjauti koto gala tada moki ir svino i gala po korke ideti kad nebutu nosis i apacia - ir tada gauni gera balansaTaacis rašė:Tai gal pas tavo trimetriny rankena bezbozhnai ilga? Va chia ir pasireishkia- kiekvienam savo. Ash zhuvaunu tik su trupom rankenom- nuo rites laikiklio-iki alkunes. Ir viskas. Visa kita pjaunu arba neperku tokio spino. Nu trimetrinis uzh alkunes ishlenda apie 10 cm. Ir man geriau yra kai koto virshune daug sunkesne uzh rankena. O va kai kotas uzh skvernu kabinejasi tai man nepatinka... O rite prie koto renkuosi ne pagal jos svory, o pagal planuojamus metyt masalus...Kleckas1978 rašė:yra pas mane ir 3 metru ir 2.6 ir t.t. ir ne vienam kotui nereikia daugiau kaip 300 gramu rites, nes rankenos padarytos su protu ir t.t.Taacis rašė:Nu ir jaunimas dabar- 100gr koto nenulaiko, jiems virshune zhemyn krenta... O tai kaip pagal jusu teorijas ishsverti 3 metru spininga? Kokio svorio turi buti katushke?
Teoretikai *PYP*.
Taigi kas kam patogiau...
tu gal kazka sumaisiai? as gi ir sakiau kad reikia nestis rite ir ziureti kas kaip, o stai buvo veikejei kurie is koto svorio sprendzia kokios rites reikiaTaacis rašė:O shitam tada kokia rite?Kleckas1978 rašė:Panasiai ir bus ;)AndriusK rašė:tai maksimaliai turetu issibalasuoti kai rite bus kokiu 210g- 230g mazdaug.. is akies..
maksimum iki 250 gramu ir nedaugiau cia 100%
http://www.zuklys.lt/katalogas/index.php?productID=3220
O tokiu atveju shitam:
http://www.zuklys.lt/katalogas/index.ph ... oryID=1485
vienodi juk spinu svoriai, vienodi ilgiai... Ka pasiulysi? Nuesiu ir uzdesiu rite pazhiuresim- kur balansas...
Pas mane šitas. Liuks kotelis, jokių šlangizmų.vk rašė:...Colmic Pearch Competition...230 cm...
Nelazdavot dedes Xrapo!Airis rašė:klausykite dedes Xrapo!
Pas mane toks pat tik 260cm tai patXrapas rašė:Pas mane šitas. Liuks kotelis, jokių šlangizmų.vk rašė:...Colmic Pearch Competition...230 cm...