0,09 SEB naudoju tik eseriams, lydekoms truputi man per silpnas. Lydekiams cia visi giria PE 0,15.bes rašė:Dar pagalvojau gal gaudant lydekas su tokiu spiningu vala koki storesni nupirkti?
O ne 0.08?
0,09 SEB naudoju tik eseriams, lydekoms truputi man per silpnas. Lydekiams cia visi giria PE 0,15.bes rašė:Dar pagalvojau gal gaudant lydekas su tokiu spiningu vala koki storesni nupirkti?
O ne 0.08?
Skumbrotas rašė:Kol kas vienintelius pintukus esu radęs kur storiai daugmaž +/- atitinka deklaruojamus tai Samuline ir PE Super. Visi kiti daugiau mažiau užstorinti.bes rašė:Dar pagalvojau gal gaudant lydekas su tokiu spiningu vala koki storesni nupirkti?
O ne 0.08?
Pelekas rašė:Kad is tikruju ka galima patart, dabar prigaminta visko, technologijos gereja, is pigaus materialo bando pagaminti kokybiskus irankius, tokios tendencijos. O uz labai gerus irankius tenka kelnes nusimaut. Iki triju simtu tai imk bele ka, svarbu kad rankoje gerai laikytusi. Na jei yra galimybe pasitaupyti ir isigyti gera spina, tai aisku, kad St.Croix ir GLoomiui nera lygiu, nu dar aisku visokie handmade'ai, meistru sedevrai, kuriu kainos tai
sakykim 1/16-5/16 ,tai 1:16=0.0625x28.35(oz)=1.77gr. 5:16=0.3125x28.35=8.8gr.espo rašė:Sveiki, galit man kas nors pasakyti ar parodyti, kaip pasiversti i gramus amerikitisku spinigu uzmetimo galia.
turi mobiliaka? tai turetu but konverteris pedos i metrus, 6.6 pedu 2.01m, 7.0 pedu 2.13metruespo rašė:Thanks i got it
P.S. Dar su ilgiu paaiskinkit.
6,6 tai ne 2,01m. Skaiciavimo principas neteisingas.judesys rašė:turi mobiliaka? tai turetu but konverteris pedos i metrus, 6.6 pedu 2.01m, 7.0 pedu 2.13metruespo rašė:Thanks i got it
P.S. Dar su ilgiu paaiskinkit.ir t.t.
1 peda 0,3048
nu 1,98mjudesys rašė:6,6 tai ne 2,01m. Skaiciavimo principas neteisingas.
jo, viens colis yra esminis skirtumasSatanKlaus rašė:Ne 2,01 m o TIK 1,98? Nu ne, tada nepirksiu, ačiū
Kazhkada Fabuose pasakiau, kad ieshkau 6 su puse pedos spino, tai pardavejas labai sazhiningai dievagojosi, kad tokio nebuna, buna tik, 6,6 pedos. Bandzhiau aishkint kad 6'6" tai ne 6,6... Nepamenu ar suprato kazhka.SauliusM rašė: uzrasymas 6'6'' (sesios pedos ir sesi coliai) yra 6,5 (sesios su puse) pedos.
turiu 1,98m ilgio kotuka,eseriam gaudyt is valties ir per akis uztenka,smagus lb rankojSatanKlaus rašė:Ne 2,01 m o TIK 1,98? Nu ne, tada nepirksiu, ačiū
as tai 1,8m koteli turiu tai dzerkam baladot labai geraijudesys rašė:turiu 1,98m ilgio kotuka,eseriam gaudyt is valties ir per akis uztenka,smagus lb rankojSatanKlaus rašė:Ne 2,01 m o TIK 1,98? Nu ne, tada nepirksiu, ačiū
Ar neteko sito pigesnio brolio ciupinet AVS70MF2 lyginant su tavo minetu LES70MF2. Noriu kazka is siu dvieju rinktis didesnem minoskem tvicinguot.SauliusM rašė:as dabar naudoju st.croix legend elite LES70MF2 ir esu anuom labai patenkintas. tvicinau masalais iki lucky craft pointer 100 ar megabass vision 110 be problemu. aisku koto specifikuojamas uzmetimas iki 18gr. bet 28gr galvakabli su guma as su juo meciau be didesniu problemu.
http://www.stcroixrods.com/product/fres ... gend-elite
teko ciupinet, legenda zymiai greitesne ir skambesne. as kadangi emiau ne tik tvicingui bet ir starkiam dzigaut priedo tai jamiau legenda. bet jei grynai tik tvicingui imt, tai gal ir avido uztektu.Jonvabalis rašė:Ar neteko sito pigesnio brolio ciupinet AVS70MF2 lyginant su tavo minetu LES70MF2. Noriu kazka is siu dvieju rinktis didesnem minoskem tvicinguot.