ten dievai raso? o konkreciu paaiskinimu kodel netinka ten yra?slavikas rašė:Perskaičiau daug rusų forumu - ten tiesiai šviesiai pasakyta , kad įklijuota viršūnė vobleriam netinka.Aš jais tikiu
Tu mane erzini ar ką? Rašau kad džigui reikia vienų charakteristikų ,tvičingui kitų , o upėtakiam ir panašiai dar kitų.SauliusM rašė:ten dievai raso? o konkreciu paaiskinimu kodel netinka ten yra?slavikas rašė:Perskaičiau daug rusų forumu - ten tiesiai šviesiai pasakyta , kad įklijuota viršūnė vobleriam netinka.Aš jais tikiu
nu kazkur kazkas kazko papezejo forume... gerai alaus paemes dar ne to parasyt galeciau... pasakysiu tik tiek, kad tu vklejonkiu yra tiek ir taip smarkiai skirtingu, kad kazkokios bendros isvados link vklejonkes tai yra nesamone mano supratimu ir reik kalbet apie konkretu modeli o ne apie vklejonke is principo. tas pacias populiariausias lunakia ir finezza paimk pvz tai kotai skiriasi kaip zeme ir dangus...slavikas rašė:Bus paprasčiau jeigu su rusų kalba draugauji-http://donfish.org/viewtopic.php?id=2369
Gali but shalia, gali but ir neshalia. Twichingas tai viso labo masalo pravedimo budas, o UL tai masalu (ir gumu, bei sukriu) svoris. Taigi lyginam plauku ilgy su akiu spalva...slavikas rašė:Na kodėl-Ul ir tvičingas šalia.Taacis rašė:Kartais nuo temos nenukrypom?slavikas rašė:Įvardink lašišinį kotą su įklijuota viršūne, arba tvičinginį .
ir upetakius irgi gaudau su finezza be vargo...slavikas rašė:Aš pradėjau nuo to ,kad įklijuota viršūnė pritaikyta tokiam žvejybos būdui kaip džigas taip pat ir UL kategorijoj. Galvojau apie kiršlį ir upėtakį , o parašiau lašiša , nors blanko konstrukcija panaši tik svorio kategorija ne ta.
Su klijuota Finezza tvičini 6cm voblerius ? Norėčiau pamatyt , bet tiek to.SauliusM rašė:o nematai kad tema UL? prie ko cia lasisiniai kotai? o su finezza tvicinu vobleriukais iki 6 cm be jokio vargo.slavikas rašė:Įvardink lašišinį kotą su įklijuota viršūne, arba tvičinginį .
corto man nepatiko, nes slangavotas kotelis biski pasirode man.Jurginas rašė:Man rodos imk finezza corto T ir bus ramu. O šiaip pats su nuovo T ir 1g kartais mėtau ir nesiskundžiu.
SauliusM rašė:tai biski blogai supranti, nes tai kas tinka viskam (siuo atveju finezza tarkim) tai kainuoja labai daug pinigu.Mangiz rašė:As suprantu ta liudna fakta, kad kas tinka viskam, netinka niekam.
O gal tada kitas grafitleaderis tiktu, ne finezza ? O del didesniu vobleriuku, tai kad tam paciam gylyje eitu buna mazesni liezuveliai nei pas mazus vobleriukus, cia jei neutralus ar skestantys.SauliusM rašė:4 tai tiktu o 14 tai ryskus pereboras butu. nu nebent tik metyt, o traukt tai tik su salyga kad vobleriui liezuvi nupjautum, nes pas 14gr voba jau ir liezuvis atitinkamo dydzio bus, kuris zymiai didesni pasipriesinima duos, nei tie gramai. as asmeniskai voblerius su fineza metau kazkur iki 6 gr mazdaug. dzigauju iki 7gr galvom mazdaug, vartikles iki 10gr irgi pametau. nu ir sukres iki 2 nr pagal mepps.