Taigi ne aš prieš medinius voblerius, o tu. Kažkaip nesusikalbam ...

Sauliuk ,nepyk,tema ne apie 'haliuciogenus' :-)SauliusM rašė:jus gal kokius narkotikus vartojat kad jum tokios diskusijos su gilia paslepta mintim gaunasi?
Būtent susikalbam, jei taip galvoji, malačius!Vegys rašė:Taigi ne aš prieš medinius voblerius, o tu. Kažkaip nesusikalbam ...
PAgaliau susitariau dėl 'uklejkos' pirkimo ,ji dabar mano ...Tanius rašė:Aš pusės išvis nesupratau, ką tu čia parašei.. Putojiesi, kad vobleris iš medzio??![]()
",tai STUORYS-13 mano (ant dviejŲ kilpų):" Tai apie pirkimą tu čia šneki, apie ką ??? Bėja jaigu gali prieš išsiūsdamas žinutę, paspausk peržiūrėti. Ačiū
NA , gal ir kalbamės kažkaip..Vegys rašė:Taigi ne aš prieš medinius voblerius, o tu. Kažkaip nesusikalbam ...
Jurginas rašė:Grįžau savaitgaliui Kaunan, tai biški atsargas countdownų papildžiau ir šiaip šio bei to čiupau. Bandysiu iš to jacksono kažką išbezdėt, gal kokią jam spec pravodkę pasiūlyt turit?
xr-8 daug rezultatyvesnis nei xr-6 skiresi jo elgesys vandeny nepatiko man xr6 nuo tokio kaip pontoon 21 crackjack gaudavo y kaulus kaip vaikas o va xr8 kitas reikalas bandymai buvo eseriu zuklei tiksliau tvicingeTadunce rašė:As su tokiu xr6 CLN dar tyliu...
Nei upej, nei ezere per si sezona neprakalbo, bet ir nenaudoju labai intensyviai jo
nu vo isbandziau vakar biski sita skestanti zipo klona. nu ka, dirba normaliai, srove laiko, nevirsta, neissoka. pagavau viena eseri. pirmu metimu beje. per likusias 15min kol ji bandziau nieks daugiau juom nesusidomejo deja. bet ir siaip ne ypatingas kibimas buvo.SauliusM rašė:buvau pas Ina uzlekes siandien. pontoon tik liekanos ir tu cheerful 40F-MR ner. bet nugrioviau kazkokiu rusisku silver creak vobleriuku:
http://www.lovi.ru/rybolovnye-tovary/vo ... bek-s.html
nu konkretus zipbaits rigge klonai tik kad kainuoja viso labo 18 Lt.
Tie invincible tvicinimui labiau ani?mcdee rašė:Invincible, berods taip vadinasi, vienais metais ant raudongalvio 8cm kiekviena zvejyba po zuvi (t.y. >1kg)
Vistik, NILS-ai daugiau buvo sukurti upei , bet kai kurie modeliai pasiteisina ir ežeruose.inco` rašė:Sveiki. Ketinu siandien uzsukt i KOTAS parduotuve, dabar NILS MASTER vobleriams -50%, reikia pasinaudot proga ir isigyt kazka... Gal turit koki pasiteisinusi modeli lydekoms nedideliems gyliams ezeruose iki ~2m? Gal patarsit kazka
Jei bus- tai drąsiai gali imt šituos:inco` rašė:...Gal turit koki pasiteisinusi modeli lydekoms nedideliems gyliams ezeruose iki ~2m? Gal patarsit kazka...