Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #302944   oli
 05 Rgs 2011 17:18
zemas rašė:joo!vadinas papuoliau.
susiviniok ant rites ir prametyk,imirks prasivedzios gal geriau paliks...
 #302954   Ovkas
 05 Rgs 2011 17:54
Kokį pats dabar pinta valą naudoji ?? :roll:
SauliusM rašė:o ka cia komentuot? valas kietas kaip dratas, pats rasei, kad sulenki ir lieka sulenktas kaip viela. kam toki pirkt? dar suprasciau, jei butu papigiajskas koks, tai is biednumo tada. o dabar? :roll:
 #303022   SauliusM
 05 Rgs 2011 23:22
Ovkas rašė:Kokį pats dabar pinta valą naudoji ?? :roll:
ant dvieju riciu spiderwire stealth, ant kitos pontoon21 exteer, ant dar vienos gamakatsu wx8. va ygk pe super jau visa ismetu kiek belike ir siandien su multiku kusin suvariau spiderwire ultracast invisibraid. tai situ vieton kazka naujo teks imt. tai daba mastau ar greituoju budu exteero fabuos pasiimt. ar papigiajevsko spiderwire ultracast is amerikes atsisiust ar kokio vsem vragam na zlo ygk ultra jigman x8 is japu pavaryt...
 #303031   henyte
 06 Rgs 2011 07:33
SauliusM rašė:...vsem vragam na zlo ygk ultra jigman x8 is japu pavaryt...
varyk, varyk, tik cia ne na zlo, o na scastje... Daugiau jigman'u pirksi, greiciau bankrotan nuvarysi :-D . Suprantu ultralaitininkui prisiekusiam tie japoniski pricindalai, jei aisku jie tokie ploni ir stiprus... O kam tau jei dzerkus ir donkes bagaznike veziojies ? :grin:
 #303038   SauliusM
 06 Rgs 2011 08:24
henyte rašė:O kam tau jei dzerkus ir donkes bagaznike veziojies ? :grin:
ane? man uzteko gamakatsini WX8 pabandyt ir antsyk suprtau koks geris yra astuongyslis pintalas, kai per ziedus nesvilpia o slysta tyliai tyliai...
 #303041   SauliusM
 06 Rgs 2011 08:26
Vitolis rašė:
henyte rašė: O kam tau jei donkes bagaznike veziojies ? :grin:
O va čia jau Saulėnui ižeidims konkretus :-D
cia nekaltas mergaites tokiais pareiskimais izeist gali, o as tai dar ne to girdejes, isgyvensiu kaipnors, gal net ir verkt tyliai i kamputi neisiu :lol:
 #303044   Vitolis
 06 Rgs 2011 08:31
piatras rašė::roll: Na kam Sauliukai taip nusipiginai, imk srazu Megabass Dragoncall 8 :-D
O tai kad jo plonesnio nei 0.014 nebūna. Ar aš nežinau? Bet ir kainikė nevaikiška
 #303045   SauliusM
 06 Rgs 2011 08:36
Vitolis rašė:Bet ir kainikė nevaikiška
iskaitant kad uz 150 metru tai ne tokia ir baisi ta kaina. visi x8 panasiai ir kainuoja.
 #303216   henyte
 06 Rgs 2011 17:52
SauliusM rašė:...antsyk suprtau koks geris yra astuongyslis pintalas, kai per ziedus nesvilpia o slysta tyliai tyliai...
naudoju ir as astuongysli, nepastebejau, kad tyliau eitu... Gal delto, kad nejaponskas :cry: ...
 #303277   Tironas
 06 Rgs 2011 19:46
jei tas astuongyslis yra sufix, tai jam iki normaliu astuongysliu tai ujujui kiek dar. as i ji paziurejes tai tu astuoniu gyslu niekaip neizvelgciau, jeigu nebutu reklamoi parasyta. vizualiai ti jis kaip labai vidutinio lygio 4 gyslu valas, plius dar nerealiai uzstorintas.
dar , zinant, kaip megsta zvejus mulkint pas mus, tai gali bet koki suda pavadint astuongysliu, bet kokio storio pavadint 0,04mm, ir prirasyt biliakokiu kilogramu laikymo ir dar prikurt legendu apie super padengima ir dar fig zino ka.
 #303346   SauliusM
 06 Rgs 2011 22:19
henyte rašė:
SauliusM rašė:...antsyk suprtau koks geris yra astuongyslis pintalas, kai per ziedus nesvilpia o slysta tyliai tyliai...
naudoju ir as astuongysli, nepastebejau, kad tyliau eitu... Gal delto, kad nejaponskas :cry: ...
ne tai kad tyliau, bet isvis be garso. nu gal nebent as glusas ir silpnu garsu nedagirdziu...
 #303351   fortas
 06 Rgs 2011 22:23
giedriuzzz rašė:Gal kas esat naudoję ir galit pakomentuoti apie šį pintuką :roll:

http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=30860
ar tu jį bent čiupinėjai? ik už tokią kainą powery ir galvos nesuk... bet šiaip nu ne piguma, bet ne kaži kas, ypač jei eškerės žiedeliai neitin..

ai va, kas poweriui pasidarė (aš apie lt parduodamą) neatitinką diametro, ypač 0,06 ir kiti siauri, o geriausia kai ant dežutės viena, o dežutėj kita :shock:
 #303364   giedriuzzz
 07 Rgs 2011 06:21
fortas rašė:ai va, kas poweriui pasidarė (aš apie lt parduodamą) neatitinką diametro, ypač 0,06 ir kiti siauri, o geriausia kai ant dežutės viena, o dežutėj kita :shock:
Pas mus tas poweris po 45lt, bet pa2iupin4jus tai jis man nepatiko :roll:
 #303606   henyte
 07 Rgs 2011 19:15
Tironas rašė:jei tas astuongyslis yra sufix... dar , zinant, kaip megsta zvejus mulkint pas mus...
ne sufix'as, reklamom atsparus esu, daugiau pasitikiu pirkeju atsiliepimais... Berkley braid tracer pas mane, uz kitus blogesnius pintalus gal ir tylesnis, bet tikrai nera tylos kaip su mono zvejojant... Pas mus beveik nieko ir nebetenka pirkt, ir is taupumo isskaiciavimu, ir pasirinkimo skurdumo, ir tavo paminetos priezasties.
 #303669   SauliusM
 07 Rgs 2011 22:43
henyte rašė:Berkley braid tracer pas mane.
vat del sito tai kolkas jokios nuomones neturiu. siandien ciupinejau ciupinejau as ji. nu supratau, kad nieko nesupratau ir kol neisbandysiu, tai nieko ir nesuprasiu. dar pasiemiau pontoon21 eight braid siandien. nu lyginant su gamakatsu wx8 skirtumu irgi nepastebejau. irgi reik zvejot bandyt kad butu aisku skirias kuom ar ne. bet ispudis pirmas toks labai teisingas.
 #303693   MariusM
 08 Rgs 2011 08:47
SauliusM rašė:
henyte rašė:Berkley braid tracer pas mane.
vat del sito tai kolkas jokios nuomones neturiu. siandien ciupinejau ciupinejau as ji. nu supratau, kad nieko nesupratau ir kol neisbandysiu, tai nieko ir nesuprasiu. dar pasiemiau pontoon21 eight braid siandien. nu lyginant su gamakatsu wx8 skirtumu irgi nepastebejau. irgi reik zvejot bandyt kad butu aisku skirias kuom ar ne. bet ispudis pirmas toks labai teisingas.
paėmiau tėvukui tą patį, būčiau ir sau, bet exteer nesenai susisukau, teks laukti kol tėvukas išsibandys ir duos atsakymą kaip kas :>
 #303696   Antas
 08 Rgs 2011 08:52
kiek jus turit pintu valu? is skaitymo, pas sauliuM jau koks 100 turetu gulet, pas kitus irgi ne ka maziau.
 #303711   SauliusM
 08 Rgs 2011 09:22
Antas rašė:kiek jus turit pintu valu? is skaitymo, pas sauliuM jau koks 100 turetu gulet, pas kitus irgi ne ka maziau.
siemet jau 7 spule berods pirkau, jei skaiciaus nepameciau dar...
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 232
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė